selam kizlar belki beni hatirlayanlar vardir 3 farkli cinsel terapistle yenemedigim vajinusmusu bende bu sayfadaki arkadaslarin destegiyle ve kendi cabalarimla gecen yaz yenenlerdenim ..
umarim en kisa zamanda atlaticaksiniz arkadaslar butun is beyinde bitiyor
bende uzun zamandir buraya yazamiyordum yener yenmez daha ilk denemede hamile kalmistim adetim duzensiz oldugu icin ve olmaz gozuyle baktigimiz icin her firsatta deniyorduk ve oluverdi suan dogumuma 2, 3 hafta kaldi
allaha sukur vajiyle ilgili bi problemim kalmadi ama dogumdan sonrasi icin korkuyorum cunku kesinlikle normal dogum istiyorum
ve doktorum zaten asla sezeryan yapmam diyor fransada istege birakmiyorlar dogum seklini hayati bi tehlike yoksa mutlaka normal olacak diyor ...
allah hepimizin yardimcisi olsun kizlar
hep dualarimdasiniz yasamayan bilmez o gunleri
ama bilinki caresiz bi hastalik degil
derdi veren allah dermaninida veriyor ve hersey bizde bitiyor ne kadar cok istersek bu hastaligi yenmeyi, o kadar tez ve kolay yeniyoruz
ben cok uzun sure ugrastim bu vajinusmusla gitmedigim terapist kalmadi hemde su tv de boy gosteren en unlu terapistlerden ikisine gittim dunyanin parasi doktum ama olmadi
cem kecenin kitabiyla cem kecenin ogrencilerinden olan bir psikologun bana kaybettigim ozguvenimi geri kazandirmasiyla veeee en onemlisi burdaki arkadaslarin destekleriyle gosterdikleri yolla ve kendi istegimle bes sene ugrastigim vajinusmusu 2 haftada tam olarak yendim ...
selam canim cok sevindim hamile olduguna seninle ayni zamanlarda yendik galiba bu hastaligi tam kurban bayramindan bir ay once filandi galiba ben hamile kalinca bayramda herkese mujdeyi vermistik .. daha sonralari ben bulantilar yuzunden uzun bi sure giremedim girsemde sadece uzaktan takip ettim .. bende 38 haftalik hamileyim bi oglusum olucak 2,3 haftam kaldi
hic merak etme o gobus oyle bi cikicakki bi yerlere sigamayacaksin :)))
ben toplamda 6 kilo aldim ama sanirsinki o 6 kilonun hepsi gobusumde .. :)))