- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #20.161
ne şansızım ya!o bölge için uygun bir krem değil mi bu ya!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar.bende yerinde sayanlardanım.ya ben emla kremi eczanelerden bulamadım.internetten getirtebileceğim bi site varmı.yzarsanız sevinirim.
ne şansızım ya!o bölge için uygun bir krem değil mi bu ya!!!
canım ben farmasağlık sitesinden siparişle almıştım. Ordan alabilirsin.
canım bu arada sen hangi aşamadasın?
Böyle bir soruna benim buldugum çözüm.. Mumu strecle sararsan kırılsa bile içerde kalmıyor. hem içerde kalması mümkün değil kırılsa bile ortasındaki ip onu tutuyor. Sen strecle sar. tereddütte kalma.
hndckr ..edaperissa ..selmatem .. nerdesiniz ? ne durumdasınız
canım benim şöle ben bir ara hiç ara vermeden egzersiz yaptım zaten ilk parmak egzersizimde küçük parmağımın tamamını hiç zorllanmadan almıştım sonra aşama aşama ilerledim eş parmağını yapmadan p.. denemsi yaptık ve benn o kadar çabalamaya başaramayınca küstüm herşeye tam o vakitlerde eşiminde tayini başka bi ile çıktı 5 ay yoktu arada geleiyodu ama denemeler başarısız oluyodu... tabi buarada k.kdan gelişmeleri okuyodum bi gün derdimi bir arkadaşla konuştum pek emin değilim ama derindi sanırım bana eşimin uzakta olmasının belki şans olduğunu bu arada egzersizlerimi tamamlayabileceğimi eşim geldiğinde de eş parmağı ve p.. başı ile devam edebileceğimi söledi çok mantıklı geldi ben tekrar başladım egzersizlere bu sefer mumla başladım ve hiç zorlanmadan mumun tamamını içime alıp içmde hareket ettirebildim çok mutluydum sonra eşim geldi ilerleme kaydettiğimi söledim bi heves p.. başı denemesi yaptık tabi olmadı olmayınca eşim sen kendini bana bırak bu sefer bi bakalım nolacak dedi ve eş parmağı olu verdi hemde kaç sananiye içimde git gel yaparak nese sonraki gün bi mutluluk p.. başı denemesi yapalım dedik değil p.. başı parmağı bile alamadım çime inanılmaz üzüldüm anlatam o geceyi.. sonra bi kaç gün geçti p.. başının bi kısmını çime aldım eşim içindeyim biraz sabert nolur senin için dedi ben yapamadım ve araya taşınma falan girdi olmadı yeni düzeni kurduk işn aslı nerden başlıyacağımıda bilmiyorum şimdi.. çok uzun oldu arkadaşım cevabım kusuruma bakma sorduğun için teşkkür ederim :1hug:
Kızlarrr bende başardım beni de mavilere yazın:):) toplam 2 haftada hallettım bu olayı herkese teşekkur ederım cok mutluyum:):)
selam uzun zamandır yoktum..şimdi de balayındyım ben de başardım kızlAAR beni de mavi guruba alın artık:)) hrkese çok teşekkür ederim
Çokk sevindim canım Tebrikler :))):hooray::hooray::teytey:
Ne güzel haberler aldık evet kızlar hadi gayret sıra sizlerde :lepi:
1 gecee 2 guzellll haberrr...canım ınanan cokkkkkkkkkkkk sevındım...mutluluklarrrrrrrrrrrrrr...:lepi:alkisalkisalkisKızlarrr bende başardım beni de mavilere yazın:):) toplam 2 haftada hallettım bu olayı herkese teşekkur ederım cok mutluyum:):)
1 gecee 2 guzellll haberrr...canım ınanan cokkkkkkkkkkkk sevındım...mutluluklarrrrrrrrrrrrrr...:lepi:alkisalkisalkis
Kızlarrr bende başardım beni de mavilere yazın:):) toplam 2 haftada hallettım bu olayı herkese teşekkur ederım cok mutluyum:):)
selam uzun zamandır yoktum..şimdi de balayındyım ben de başardım kızlAAR beni de mavi guruba alın artık:)) hrkese çok teşekkür ederim