• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus muyum?

Mümkün değil... vajinusmus olan hastanın şikayeti ilişkiye girememek yada ilişi sırasında çok canı yanması...senin herşeyin normal ve zevkte alıyorsun sandığım kadarıyla senin olayın bence çok başka arkadaşım farklı bi doktora git

Arkadaşlar saat 22:00 ve ben artık vajinismus değilim ;) tam 3 yılllll dile kolay ömrümden ömür gitti keşke evlenmeseydim dedim eşim 3 yıl voyunca bana birkere bile bunu sorun yapmadı artık bıkmıştım ama doktora gittim odasına girdiğinde asistanınız çıkabilirmi dedim tabi dedi çıkarttı buyrun şikayetiniz ne dediğini duydum ve ağlamaya başladım doktor yanına geldi ve bana sarıldı utanma anlat dedi 3 yıl oldu dedim ama hala olmuyo dedim elim ayağım boşaldı sanki güldü yerine oturdu neden ağlıyosun ki dedi olabilir dedi alttan muayene yapmak istedi bni aslında deli gibi korkuyodum ama oraya dokunmiycam söz dedi güvendim ve çatala yattım sonra kalk dedi bana sen vajinismus falan değilsin dedi nasıl yani dedim eğer gerçekten olsaydın bu çatala yatamazdın dedi bana eşini anlat nasıl bi insan dedi ve anlattım sessiz sakin bni çok seven bana kıyamayan birisi dedim numarasını ver dedi verdim eşimi aradı kendini tanıtttı eşime şunu söyledi sen büyük bi yalancısın dedi eşin senin ona kıyamadığından bahsediyo dedi maden kıymıyosun neden bu halde ağlıyo dedi eger onu sevseydin bunu işi yapmak için hep çabalardın dedi eşinin canı acısa nile dedi çok şaşırdım ama düşününce doğruydu söyledikleri bana dediki şarap iç ve seviş bu doğanın kanunu utanma bunu herkes yapıyo dedi doğruydu o gün eve geldiğimde telefonum çaldı kayınbabam bni arayıp 1 ay önce evlenen oğlunun eşi (eltimin küsüm ama) nin hamile olduğunu söyledi sizden hayır yok onların sayesinde dede olucam dedi yıkıldım ağlamaktan öldün sonra eşim eve geldi ovülasyon testi yaptım bugün yumurtlama günümdü evde doktorun çatalı gibi bi düzenek kurduk derin derin nefes alıp verdim esim milim milim içime girmeye başladı sonra ittim onu kan geldiğini gördüm sevinçten delirdim hadi dedim tekrar yine yaptık penisin %80 ni içindeydi acıdı yalan değil ama inanın dayanılmayacak gibi değildi bi adet sancısı bile daha fazla aslında ve içine boşaldığını hissettim eşimde ağlıyordu arkadaşlar o an için herşey verilir korkmayın sadece1 dk dayananın lütfen

bencede vajinusmus değilsin vajinusmus olsan eşini kendine zor yaklaştırırsın bırak içine girmeyi dokundugunda bile itersin ki bi köprü var o köprüyü gecene kadar zorlanırsın bende vajinismustum yaklaşık 1 yıl ilişkiye giremedik çok korkuyordum canım çok yanıyordu ankarada tedavi gördüm ALLAHa çok şükür tedavim başarılı geçti ama hala o korkumu tam atamadım ve hala ilk başta acıyor alışana kadar senin anlattıgınla ilgili bi fikrim yok ama dr değiştir başka dr danış ALLAH yardımcın olsun cnm

bencede vajinusmus değilsin vajinusmus olsan eşini kendine zor yaklaştırırsın bırak içine girmeyi dokundugunda bile itersin ki bi köprü var o köprüyü gecene kadar zorlanırsın bende vajinismustum yaklaşık 1 yıl ilişkiye giremedik çok korkuyordum canım çok yanıyordu ankarada tedavi gördüm ALLAHa çok şükür tedavim başarılı geçti ama hala o korkumu tam atamadım ve hala ilk başta acıyor alışana kadar senin anlattıgınla ilgili bi fikrim yok ama dr değiştir başka dr danış ALLAH yardımcın olsun cnm

sağol canım ama doktora gerek yok zaten bu hastalık %100 insanın kendiyle alakalı eğer vajinanın anatomisinde bi bozukluk yoksa ve artık çok rahat bi şekilde ilikşiye girebiliyorum aklıma korktuğumu acıyacağını getirmiyorum artık beynimi kontrol altına alabildim ve hamileyim canım inş sende yenersin tam anlamıyla bu duyguyu yaşarsın

Bu
Arkadaşlar saat 22:00 ve ben artık vajinismus değilim :KK66: tam 3 yılllll dile kolay ömrümden ömür gitti keşke evlenmeseydim dedim eşim 3 yıl voyunca bana birkere bile bunu sorun yapmadı artık bıkmıştım ama doktora gittim odasına girdiğinde asistanınız çıkabilirmi dedim tabi dedi çıkarttı buyrun şikayetiniz ne dediğini duydum ve ağlamaya başladım doktor yanına geldi ve bana sarıldı utanma anlat dedi 3 yıl oldu dedim ama hala olmuyo dedim elim ayağım boşaldı sanki güldü yerine oturdu neden ağlıyosun ki dedi olabilir dedi alttan muayene yapmak istedi bni aslında deli gibi korkuyodum ama oraya dokunmiycam söz dedi güvendim ve çatala yattım sonra kalk dedi bana sen vajinismus falan değilsin dedi nasıl yani dedim eğer gerçekten olsaydın bu çatala yatamazdın dedi bana eşini anlat nasıl bi insan dedi ve anlattım sessiz sakin bni çok seven bana kıyamayan birisi dedim numarasını ver dedi verdim eşimi aradı kendini tanıtttı eşime şunu söyledi sen büyük bi yalancısın dedi eşin senin ona kıyamadığından bahsediyo dedi maden kıymıyosun neden bu halde ağlıyo dedi eger onu sevseydin bunu işi yapmak için hep çabalardın dedi eşinin canı acısa nile dedi çok şaşırdım ama düşününce doğruydu söyledikleri bana dediki şarap iç ve seviş bu doğanın kanunu utanma bunu herkes yapıyo dedi doğruydu o gün eve geldiğimde telefonum çaldı kayınbabam bni arayıp 1 ay önce evlenen oğlunun eşi (eltimin küsüm ama) nin hamile olduğunu söyledi sizden hayır yok onların sayesinde dede olucam dedi yıkıldım ağlamaktan öldün sonra eşim eve geldi ovülasyon testi yaptım bugün yumurtlama günümdü evde doktorun çatalı gibi bi düzenek kurduk derin derin nefes alıp verdim esim milim milim içime girmeye başladı sonra ittim onu kan geldiğini gördüm sevinçten delirdim hadi dedim tekrar yine yaptık penisin %80 ni içindeydi acıdı yalan değil ama inanın dayanılmayacak gibi değildi bi adet sancısı bile daha fazla aslında ve içine boşaldığını hissettim eşimde ağlıyordu arkadaşlar o an için herşey verilir korkmayın sadece1 dk dayananın lütfen
Bunun aynısını yaşadım okurken yazdıklarını tekrar tekrar yaşadım o kadar iyi anlıyorum ki bu yüzden :) birebir katılıyorum sna ve biz de geçen hafta boyunca birlikte olduk inşallah rabbim bi minik nasip eder bize tatlım adına da çok sevindim ayrıca ben de ağladım resmen ilk sefer olduğunda sevinçten. ..

Bu

Bunun aynısını yaşadım okurken yazdıklarını tekrar tekrar yaşadım o kadar iyi anlıyorum ki bu yüzden :) birebir katılıyorum sna ve biz de geçen hafta boyunca birlikte olduk inşallah rabbim bi minik nasip eder bize tatlım adına da çok sevindim ayrıca ben de ağladım resmen ilk sefer olduğunda sevinçten. ..
ne güzel bende senin için çok sevindim inşallah Allahım nasip eder sanada hayırlı sağlıklı bi bebek zor olan kısmını geçtik artık ALLAHIM diğer yapamayanlara yardımcı olsun inşallah

Back