- 27 Eylül 2019
- 49
- 9
- 6
- Konu Sahibi Almilaaaaa
-
Hangi doktora gttnz acaba2 yıl çektim. Sonra doktora gidip hiç egzersiz yapmadan kafada bitirerek toplamda 3 seansta yendim. Acı sıfır.. Bundan emin olabilirsin. Tamamen beyinde biten bir şey..
Dilek ÖcalHangi doktora gttnz acaba
Aslinda deniyoruz fakat iliski esnasinda asagi kayiyor. Bu da psikolojikman aciyacak hissi uyandiriyor korkutuyor beniVajinusmus ilişkiye hiç girememe veya ağrılı cinsel ilişki şeklinde tanımlanır ve her hastanın bir derecesi vardır ister evde ister klinik de bu durumu çözecek olan siz ve eşinizsiniz . öncelikle kafanızdaki olumsuz düşüncelerden kurtulun nefes egzersizleri yapın eşinize güvenin ve deneyin . olumlu sonuç alamazsanız bir uzmana görünmek için vakit kaybetmeyin gönül rahatlığıyla gidin üç ila beş günde çözülebilecek bir durum
Ne gibi seyler soylediler Peki bende gitmeyi dusunuyorum yardimci olur musunuz ?Hangi doktora gttnz acaba
Kayıyor evet muhtemelen kaslarınız o yolu kapattıgı için p... duvara çarpıyor gibi oluup aşağı ya da yukarı kayar . Benim de öyle oluyorduAslinda deniyoruz fakat iliski esnasinda asagi kayiyor. Bu da psikolojikman aciyacak hissi uyandiriyor korkutuyor beni
Ne yapabilirim peki esim sorun etmiyor fakat ben cok uzuluyorumKayıyor evet muhtemelen kaslarınız o yolu kapattıgı için p... duvara çarpıyor gibi oluup aşağı ya da yukarı kayar . Benim de öyle oluyordu
Kendimi hazirliyorum fakat bir turlu olmuyor. Asagi kayiyor Bu seferde Ben korkuyorumBeyninizi hazırlayın ilişkiye. Korkulacak birşey yok kasılma problemi yaşıyorsanız nefes egzersizini deneyin. Öyle acı macı da Yok beyni buna şartlarsan gerçekten olmayan bir acıyı yoktan var etmiş olursun.
Etmeniz cok doğal. Cünkü güzelce olması gerken bir şey olamıyor. Ben de cok ağladım. Şuan tedavi sürecindeyim. 1.5 aylık evliyim. Savaşıyorum :)Ne yapabilirim peki esim sorun etmiyor fakat ben cok uzuluyorum
Yaa peki nasil oluyor , ozur dileyerek soruyorum. Ucreti hastanesi nasil oluyor ? Insallah kisa surede cevap verir tedavinizEtmeniz cok doğal. Cünkü güzelce olması gerken bir şey olamıyor. Ben de cok ağladım. Şuan tedavi sürecindeyim. 1.5 aylık evliyim. Savaşıyorum :)
Kendimi hazirliyorum fakat bir turlu olmuyor. Asagi kayiyor Bu seferde Ben korkuyorum
[/QUOTE siz kendiniz ayarlayın eşinizde itlesin kaslarınız kapandığı için kayıyor olabilir. Nefes yöntemi ile denerseniz vücudunuz gevşer ve kasılma denen illet kalkar ortadan
Kendimi hazirliyorum fakat bir turlu olmuyor. Asagi kayiyor Bu seferde Ben korkuyorum
Valla nefes kontrolu dediler onu yapayim dedim. Derin nefes alamadim unuttum o anYa inanki hiç bişey Yok ya sadece doğru tekniklerle deneyin lütfen. Hiç yapamıcak biri varsa bendim ve kendi kendime aştım bu sorunu düşünün.
Insallah deneyecegim Tesekkur ederim yardimlariniz icinEvet ilk başlarda öyle oluyor insanın eli ayağı karışıyor sakin olun acele etmeyin yavaş yavaş deneyin ve sonucu görün
Hic gorusmeye gitmedim bende canim.gidicem aradim.bgun yarin icin ama tekrar aricam randevy sistemine bakicak kesin gidicem artik kafaya koydum sende bekleme benden sana tavsiye canim bende sadece p nn ucunu alabliodum cok ama cok az esim bosaldgnda icime gidiodu ama sadece uc kismi girdiği icin bisi olmuodu 2 yil.byle oldu doktora gittik hersey normal.ama.tam birlesme olmadigi icin bisi de olmuyor kusura bakma buraz acik yazdm sen nrde oturuosun bursa yakinsa gt cigdem tezcanaNe gibi seyler soylediler Peki bende gitmeyi dusunuyorum yardimci olur musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?