Vajinismus muyum ? değil miyim ?

Almilaaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2019
49
9
6
Merhaba yeni evliyim. Eşimle henüz ilişkiye giremedim hele ki milletin anlattığı çok acıyor hastanelik olunuyor şeylerinden sonra daha da korktum. İlk gün hiç yaklastirmadim bile korkudan kitlendim. Bacaklarımi bile ellettiremedim. Şimdi ise sadece çok çok hafif içime aldım sonra biraktirdim. Zaten çok olmadıgi içinde kizlik zarim bozulmadı diye düşünüyorum. Çünkü herhangi bir kan gelmedi. Bacaklarımda oyle kitlenmiyor çok fazla artık. Peki yavaş yavaş mi denemeliyim yoksa doktora mi gitmeliyim bir anda yapamadigim için ? Bu şekilde bedenimi yavaş yavaş hazırlayabilir miyim ilişkiye ?

Beyninizi hazırlayın ilişkiye. Korkulacak birşey yok kasılma problemi yaşıyorsanız nefes egzersizini deneyin. Öyle acı macı da Yok beyni buna şartlarsan gerçekten olmayan bir acıyı yoktan var etmiş olursun.

Vajinusmus ilişkiye hiç girememe veya ağrılı cinsel ilişki şeklinde tanımlanır ve her hastanın bir derecesi vardır ister evde ister klinik de bu durumu çözecek olan siz ve eşinizsiniz . öncelikle kafanızdaki olumsuz düşüncelerden kurtulun nefes egzersizleri yapın eşinize güvenin ve deneyin . olumlu sonuç alamazsanız bir uzmana görünmek için vakit kaybetmeyin gönül rahatlığıyla gidin üç ila beş günde çözülebilecek bir durum

2 yıl çektim. Sonra doktora gidip hiç egzersiz yapmadan kafada bitirerek toplamda 3 seansta yendim. Acı sıfır.. Bundan emin olabilirsin. Tamamen beyinde biten bir şey..
Hangi doktora gttnz acaba

Aslinda deniyoruz fakat iliski esnasinda asagi kayiyor. Bu da psikolojikman aciyacak hissi uyandiriyor korkutuyor beni

Aslinda deniyoruz fakat iliski esnasinda asagi kayiyor. Bu da psikolojikman aciyacak hissi uyandiriyor korkutuyor beni
Kayıyor evet muhtemelen kaslarınız o yolu kapattıgı için p... duvara çarpıyor gibi oluup aşağı ya da yukarı kayar . Benim de öyle oluyordu

Kendimi hazirliyorum fakat bir turlu olmuyor. Asagi kayiyor Bu seferde Ben korkuyorum

Etmeniz cok doğal. Cünkü güzelce olması gerken bir şey olamıyor. Ben de cok ağladım. Şuan tedavi sürecindeyim. 1.5 aylık evliyim. Savaşıyorum :)
Yaa peki nasil oluyor , ozur dileyerek soruyorum. Ucreti hastanesi nasil oluyor ? Insallah kisa surede cevap verir tedaviniz

Evet ilk başlarda öyle oluyor insanın eli ayağı karışıyor sakin olun acele etmeyin yavaş yavaş deneyin ve sonucu görün

Ne gibi seyler soylediler Peki bende gitmeyi dusunuyorum yardimci olur musunuz ?
Hic gorusmeye gitmedim bende canim.gidicem aradim.bgun yarin icin ama tekrar aricam randevy sistemine bakicak kesin gidicem artik kafaya koydum sende bekleme benden sana tavsiye canim bende sadece p nn ucunu alabliodum cok ama cok az esim bosaldgnda icime gidiodu ama sadece uc kismi girdiği icin bisi olmuodu 2 yil.byle oldu doktora gittik hersey normal.ama.tam birlesme olmadigi icin bisi de olmuyor kusura bakma buraz acik yazdm sen nrde oturuosun bursa yakinsa gt cigdem tezcana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…