Vajinismus mu enfeksiyon mu başka bir şey mi

Sahmerann

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
267
233
18
Merhabalar benim sorunum nişanlımla 3-4 kez denememize rağmen ilişkiye giremememiz, acı, yanma batma hissi ve ardından gelen kanama. Her defasında böyle oldu. Doktora gittim muayene oldum siğile benzettim ama başka doktorlarlada görüş dedi. Çok korktum tabi. Özelde başka bir doktora gittim baktı hiçbir şey yok dedi. Bunlar senin deri katmanın dedi. Baya bir rahatlattı. Sonra aklıma parmak egzersizleri yaptığım sırada parmağımda gördüğüm beyaz peynir kesiği şeklinde akıntı geldi. Aynı zamanda kötü kokuyordu fakat ben neyin ne olduğunu bilmediğim için çok dikkate almamıştım aklımda ilişki olacak mı olmayacak mı derdinde olduğum için. Yarın tekrar gideceğim şimdi psikolojik olarak çöktüm diyebilirim vajinismus değilse enfeksiyonsa muayenede belli olmaz mıydı yok eğer değilse vajinismusum mu var... kanama neden oluyor. Mantar olsa kanamaya neden olur mu. Parmak egzersizi çok yaptığım için o an fark etmeden vajinamı temizlemiş olabilir miyim doktorda göremedi belki... bilmiyorum kızlar kafam çok karışık düğünüme az kaldı yorumlarınızı bekliyorum

Düğün kısmını yazmasan da olurdu. Sonuçta ilişkiye girilmiş. Her neyse, vajinismus değil, birçok belirtileri olur onun. Sendeki ilişki esnasında tahriş olmuş, bu enfeksiyon da olabilir. Biri var, biri yok deyip yolluyorsa, 3. bir doktora danışırdım.

Benimde 1 haftada olmuştu ilk gecem bazen olabilir benim belkide 10uncu denemede oldu belkide daha fazlaydı tam hatırlamıyorum bende bole acaba vajinismus uyum diye piskolejim bozulmuştu ama sonra oldu

Benimde 1 haftada olmuştu ilk gecem bazen olabilir benim belkide 10uncu denemede oldu belkide daha fazlaydı tam hatırlamıyorum bende bole acaba vajinismus uyum diye piskolejim bozulmuştu ama sonra oldu

Peki sizde kanama da oluyor muydu ?

Mantar olmussun direk ve net olarak aynı sorun bendede var su an 2 aylık evliyim ilk gece baya zor oldu Bi hafta 15 gün sonra anca tam olarak oldu kan tuvalete gittiğimde geliyordu 2 3gün geldi hatta o sekilde ilk zaman tahriş enfeksiyon mantar her türlü seyler olabiliyor benm 2 ay oldu hala olıyo su an mantarım öle pis kokulu süt kesiği gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…