Merhabalar benim sorunum nişanlımla 3-4 kez denememize rağmen ilişkiye giremememiz, acı, yanma batma hissi ve ardından gelen kanama. Her defasında böyle oldu. Doktora gittim muayene oldum siğile benzettim ama başka doktorlarlada görüş dedi. Çok korktum tabi. Özelde başka bir doktora gittim baktı hiçbir şey yok dedi. Bunlar senin deri katmanın dedi. Baya bir rahatlattı. Sonra aklıma parmak egzersizleri yaptığım sırada parmağımda gördüğüm beyaz peynir kesiği şeklinde akıntı geldi. Aynı zamanda kötü kokuyordu fakat ben neyin ne olduğunu bilmediğim için çok dikkate almamıştım aklımda ilişki olacak mı olmayacak mı derdinde olduğum için. Yarın tekrar gideceğim şimdi psikolojik olarak çöktüm diyebilirim vajinismus değilse enfeksiyonsa muayenede belli olmaz mıydı yok eğer değilse vajinismusum mu var... kanama neden oluyor. Mantar olsa kanamaya neden olur mu. Parmak egzersizi çok yaptığım için o an fark etmeden vajinamı temizlemiş olabilir miyim doktorda göremedi belki... bilmiyorum kızlar kafam çok karışık düğünüme az kaldı yorumlarınızı bekliyorum