Vajinismus Lütfen biri yardım etsiin

bu gulen kiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2020
7
3
1
28
Merhaba 3 aylık evliyim ve vajinismus hastasıyım. Ve tedavi İçin aldıkları Ücreti ödeyemeyeceğim için burda verilen önerilerle denemem gerekiyor. Jinekoloğa gittim doktor genetik bir problem olmadığını söyledi. İçki içmemi rahatlamamı denememi tavsiye etti. Daha önce kas gevşeticiyle denediğimde bir çözüme ulaşamadım. Sanırım ruhen rahatlamak gerekiyor. Parmak denemedim ama biz eşimle denerken eşimin penisinin yarısı giriyor. Benim problemim oradan sonrası. Oradan sonrası bir türlü gelmiyor. Kayganlaştırıcılar bebek yağı her şeyi deniyoruz. Yarıdan sonra kasılmalarım ve sol bacağımın titremesi başlıyor. Lütfen bir fikir verin.

Partnerinin kocan olduğunu kendine içinden tekrarlaman gerekiyor. Ruhuna onunla evlendiğinizi ve kötü birşey olmadığını tekrarlayarak kabullendirmen gerekiyor olabildiğince kendini boşta bırak o devam esnasında daha da tekrarla içinden.

Ben doktorum ve 1yildir ayni sorunu yaşıyorum. Cok doktora da gittim paralar döktüm ama olmadi. Cok geciktiğimi düşünüyorum. Korkularım gun geçtikçe daha büyük anlamsiz korkularida ekleyerek büyüdü de büyüdü. Halbuki iç yapisini o kadar iyi bildiğim seyin canimi yakmayacagini bilmeme ragmen beynim cok fazla isledi. Size tavsiyem ertelemeyin yapın gitsin. Beyninizde daha fazla olayi büyütmeden kurtulun bu dertten. Öyle cok bu hastalığı yasayanlarin dertlerini dinledim ki ustelik 18 yil hastaligi devam ederken cocuk dunyaya getirenlerin... Beynime bir yerlerde yerlesmis olacak. Siz bunu yapmayin. Korkunuzun üstüne gidin 5 saniyelik acımayacak birşey icin kendinizi tuketmeyin diyeceksiniz ki kolaysa sen yapsaydin ben hep kactim denemedim bile esimde uzerime varmadi. Simdi oda arkadaşı gibiyiz. Gözünü yum ve akışına bırak cunku gercekten hicbirsey olmayacak. Allah yardimcimiz olsun.

Yillar once yurtdisindan bir arkadasim evlenmisti ve ayni sorunu yasamisti dr. Haydar dumen den randevu almistim ve buraya gelmisti. Haydar dumen esleri iceri aldi yaklasik 4-5 saat bekledigimi hatirliyorum. Buhar ile gevsetmisti kaslari ve orda iliskiye girdirmisti. Detayini cok fazla hatirlamiyorum cunku en az 15 senesi var bu olayin.

Merhaba seni çok iyi anlıyorum bende eşimle ilk zamanlarda böyleyim doktora gittiğimde doktor bana psikolog önerdi fakat eşim gitmene gerek yok biz bunu kendimiz aşarız dedi ve gerçektende kendimiz aştık . Eşinizin size fazlasıyla yardımcı olması gerek penir vajinaya biraz girdiğinde kendinizi kasmaya başladığınız zaman size dokunsun öpsün size o korkuyu unutursun öyle devam edin biz öyle yaptım eşim ben kendimi kastigim an birakiyordu öperek veya dokunarak rahatlatıyordu ve hiç beklemediğim amda birden deniyordu zaten birden sen farkında olmadan tabi canını acitmayacak bişekilde yaptığında atlatmaya basliyorsun sizede bunu denemenizi öneririm .biz öyle aştık umarım sende en kısa zamanda atlatırsın bu korkuyu

Özel kliniklerde tedavi yapıyor fakat ücretsiz cüzi miktarlar değil maalesef

Önerin için çok teşekkür ederime. Deneyeceğim İnşallah olurr

Bence sende geçiktiğini düşünmemelisin. 1 yılda geç bir süre değil. İnsanlarl senelerce bu durumla birlikte yaşamaya devam ediyor. Önemli olan farkındalık ve çabalamak. Sende bırakmamalısın

Bence sende geçiktiğini düşünmemelisin. 1 yılda geç bir süre değil. İnsanlarl senelerce bu durumla birlikte yaşamaya devam ediyor. Önemli olan farkındalık ve çabalamak. Sende bırakmamalısın
Elbet cok daha uzun süre mucadele edenler var ama artik cinsellikten soğudum oyle korkularla beynimi doldurdum ki kendi kendime hayret ediyorum aşırı derecede sıkıldım. Teşekkürler yorumunuz için

Hangi sehirde yaşıyorsun araştırma sonucunda ankarada şehir hastanesinde müjdegül zarifoğlu karaca diye bir doktor varmıs vajınusmusla ilgileniyormus ben 11 yıllık vajınusmustym 3 ay evvel yendım evet cok yuklu para istiyor özel yerler bende ondan bundan borçla yüzügüme kadar satıp en sonunda gittim özele ve yendim ama bu hocayı sonradan buldum karantinadan dolayı bi süre ayrılmıs ama şımdı devam edıyormu tam bilmiyorum bi araştır istersen özellikle intagramda sayfasına bak vıdeoları izle o kadar güzel tanımlayıp anlatıyor ki insan rahatlıyor izleyince .. ve keainlikle bi dilatatör set edin 40-50tl bişey onlarla başlıyorsun birazda istikrar sonra devamı gelir

Canim eger maddiyat el vermiyorsa internette vajinismus dilatör seti var onunla egzersizler yap tabiki esinle birlikte bu cok onemli egzersizlerde anestol ve bepanthol krem kulllanabilirsin ve mutlaka nefes kontrolu yap egzersizlerde esinle iliski denerkende ayni sekilde derin bir nefes al nefesini verirken penis vajinayla birlessin biraz acik oldu ama yardimci olmak adina umarim faydasi olur ve korkma cok basit bir olay

bütün iş kafada bitiyor bende vajinismus seti ve parmak egzersizi ile yendim 4 ay oldu. korkacak hiç bir şey yok zaten Allah ona göre yaratmış. hiç peşini bırakmayacaksın sürekli deneyip üzerine gideceksin başka türlü yenemezsin ertele ertele aylar geçiyor sonra

Bende vajinismustum 4 ay iliski yaşamadım. Sonra doktor tedavisine basladim. ama normal bir kadin doguma gitmedim . Vajinismus hastaligi ile ilgilenen tecrubeli bir doktora gittim ve 5 gunde sorunu çözdük. alkol gevseticiler uyusturucu kremler neler kullandim hicbiri işe yaramamıştı. Ama sen penisi yarisina kadar aliyorsan gerisinide alirsin inan bak hicbirsey yokmuş yanii.. ben elini bile vurdurtmuyordum eşimin. Bacaklarimi acamiyordum. sen penisin yarisini aliyorsan cok iyisin demektir. Kayganlastirici kullan. Inan acımıyor boşluk var icinde oyle düşün. Insallah cozersin sorunu..

Haa birdee ıkınmak coook onemliiiii. Bak bu dedigimi cok ciddiye al ıkınırken yavas yavas icine almaya devam et. Ben ustteyken alabildim icime alttayken alamadim.uste çıktım ikima ikina oturdum cok iyi oluyor inan bak. Yarısını aliyorsan diger yarisinda da ıkın

Çok geçmiş olsun canım hangi doktora gitmiştin ne gibi yöntemler uyguladılar acaba

Ben 5 yıllık vajinismus hastasıydım Hera klinik de 7 günün sonunda tedavim bitti ve rahatlıkla ilişkiye girebiliyorum tamamen psikolojik bir rahatsızlık başka hiçbir etkisi yok Tamamen psikolojik 7 günde yapabildiğim de 5 yıldır bunu Nasıl yapamadığımı anlamadım tamamen rahatlamak ve kasları gevşetmek gerekiyor asla bir ilişkide acı Ağrı yok asla Bunu aklından tamamen çıkar hala Eğer yapamıyorsan kesinlikle Hera kliniğe gitmeni öneririm benim kendi başıma aşabileceğim bir sorun değildi destek almak şart çok büyük paralar vermene gerek de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…