Merhaba ben 3 senedir evliyim ve eşimle birlikte olamadık evlenmeden önce de korkularım vardı acıyacak nasıl yapacağım oradaki delik küçük gibi vs. Kadın doğum doktoruna muayene de oldum doktor bana kızlık zarın esnek rahat olur dedi psikolojik seninki dedi ve parmak egzersizi yap eşinle önce falan diyerek gönderdi beni. Eşimle deniyoruz ama asla olmuyor bayağı erteledim bu durumu olmuyor diye neyse ben 2 ay önce parmak egzersizi yapmaya başladım orta parmağımı aldım bi kaç gün öncede 2 parmağımı alabildim sonuna kadar ama biraz zor oldu iki parmak parmağımı soktuğumda orada sanki katmanlı bi delikten geçiyor içerisi boşluk evet ama parmağım içindeyken biraz canım acıyor içinde baya bekletiyorum parmağımı sarıyor içerideki et gibi birşey. Sağa sola hareket ettiriyorum içindeyken ama eşli denemeye gelince yapamıyorum acıyacak diye penisin ucunu bile alamadım hiç bir şekilde böyle sorun yaşayan yada bu sorunu yenenler bana yardımcı olabilir mi ben kendi kendime parmak egzersizi yaparak iyileşmeye calişiyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz mental olarak mahvoldum artık
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Jinekoloji Vajinismus lütfen bakarmısınız
- Konu Sahibi cicekim1
- Başlangıç Tarihi