• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus lütfen bakarmısınız

cicekim1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2024
3
0
1
28
Merhaba ben 3 senedir evliyim ve eşimle birlikte olamadık evlenmeden önce de korkularım vardı acıyacak nasıl yapacağım oradaki delik küçük gibi vs. Kadın doğum doktoruna muayene de oldum doktor bana kızlık zarın esnek rahat olur dedi psikolojik seninki dedi ve parmak egzersizi yap eşinle önce falan diyerek gönderdi beni. Eşimle deniyoruz ama asla olmuyor bayağı erteledim bu durumu olmuyor diye neyse ben 2 ay önce parmak egzersizi yapmaya başladım orta parmağımı aldım bi kaç gün öncede 2 parmağımı alabildim sonuna kadar ama biraz zor oldu iki parmak parmağımı soktuğumda orada sanki katmanlı bi delikten geçiyor içerisi boşluk evet ama parmağım içindeyken biraz canım acıyor içinde baya bekletiyorum parmağımı sarıyor içerideki et gibi birşey. Sağa sola hareket ettiriyorum içindeyken ama eşli denemeye gelince yapamıyorum acıyacak diye penisin ucunu bile alamadım hiç bir şekilde böyle sorun yaşayan yada bu sorunu yenenler bana yardımcı olabilir mi ben kendi kendime parmak egzersizi yaparak iyileşmeye calişiyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz mental olarak mahvoldum artık :(

Hayırlı geceler bende senin gibiydim ilk 6 ay eşimle hiç birlikteliğim olmadı bacaklarımı bile açamıyordum sadece sürtünme yoluyla birliktelik oluyordu. Penisi hissettiğim gibi kendimi geri çekiyordum kaçıyordum yani İnanlmaz bir çaresizlik bürüdü sonra biraz araştırdım ve vajinismus diye rahatsızık olduğunu ögrendim ve evet dedim kesin böyleyim (kolayıma geldi yada kendi yapamadığıma bahane uydurdum) ve eşimin ısrarıyla doktora gittik ilk defa çatal muayenasi oluyordum o kadar çok korktumki ve doktor parmağı soktu sen vajinismus değilsin öyle olsa kasların buna izin vermez dedi tamamen psikolojik dedi antidepsan yazdı hafif uyku ilacı yazdı ve eşime ısrarcı ol hicbirseyiniz yok dedi tabi eve gittik dededik hiçbir şekilde olmadı tekrar doktora gittik o zaman bana kücük operasyonla bayıltarak vajinal ağzı acık ilaçlı bez koyucaz ve hiçbir şey hissetmiceksin dedi yani kızlık zarını beni uyuyarak kesiceğini söyledi gün alın dedi ve yolladı ben biraz düsününelim dedim ve hastaneden cıktık ezcaden tamamen uyuşturan krem aldım ve parmak egzersizlerine başladım ilk başta tek barmagımı soktuğumda o kadar sevindim ki anlatamam bir cesaret geldi sonra 2. Gün 3 gün derken 2 barmagımı birden soktum ve tabi kremi sürdüm uyuştu ve hiç canım yanmadı 2 parmagı genişletmeye başladım (3 parmağa kadar cıkar.) aynı zamanda eşimle denedim ilk gün sadece başını soktum ve inan bana insana cesaret geliyor ve seviniyor 3.gün tam birliktelik oldu. Canım senin için bu süreç çok uzun sürmüş 3 sene gerçekten çok uzun bir an önce hadi yapp dediğinde yapp kararlı ol

Ben de 2 parmak yeni yapabildim 3 parmak denemedim ama 2 parmak yaparken içerisi çok dar onun farkına vardım krem olarak ne kullandınız bende onu alayım deneyim gerçekten uyuşturdu mu bişey hissetmediniz mi?

Ben de 2 parmak yeni yapabildim 3 parmak denemedim ama 2 parmak yaparken içerisi çok dar onun farkına vardım krem olarak ne kullandınız bende onu alayım deneyim gerçekten uyuşturdu mu bişey hissetmediniz mi?
Dar değil içerisi sana öyle geliyor esnektir açılır krem lokal enestezi kremi Jetex ti bunu rahim ağzına sür 5-10 dk bekle parmak egzersizleri yap aynı zamanda eşinle dene denerken sen üstte ol kendin parmak eğzersizi gibi yapıyormuş gibi düsün kendin üstüne oturmayı dene

Back
X