• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus kan gelmesi

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
788
73
Arkadaşlar ben yaklaşık 2 yıldır evliyim tam olarak cinsel ilişkiye giremiyorum 1 kere balayında eşim zorlandı pembemsi bi kan geldi sonra gecenlerde zevke geldik baya cok zorladık o an zevkten acısını düşünmüuosun bile sanirim ozaman kızlık zarım gitti cunki kanamam çok geldi kırmızıydı korkmuştum hatta böyle iğne gibi batıyordu 1 gün boyunca acımıştı ama öyle kötü bi acı değildi doktorada sorduğumda demekki ikincide kızlık zarın yırtılmiş dedi şaşırdım ama tabii tam olarak hala girmiyor vajinismus teşhisi koydu doktorum çünkü alttan muayene olamıyordum bende burdan okuduğum kadarıyla dilatör sipariş ettim henüz cesaretimi toplayıp başlamadım inşallah yenerim tez zamanda🙏🏻🙏🏻

Vajinismustan kurtulmak icin once bu inanclarinizdan kurtulmaniz lazim. "Kizligim gitti" bu ne? Kizlik ne? Bozulmaz, gitmez, yırtılmaz. Devasa kalin kocaman bir sey degil. Orasi zaten delik. Kan akiyor oradan. Pıhtı düşüyor. Birazcik bedeninizi taniyin. Okuyun öğrenin. Kan gelmeyebilirdi de. Ay neyse sinirlerimi bozuyor artik bu bilmemeniz, kendinize hakaretiniz. Kizlik zariyla degerli, o yoksa degersiz olacak varliklar degilsiniz. Gitti bitti patladi yirtildi delindi falan. BBiraz ogrenin rica ediyorum.

Vajinismus probleminden dolayı sende bilgilendin ama vajinismus problemin olmasa bunları araştırmayacaktın bile.. etrafımda vajinismus olmayan herkes kızlık zarıni farklı tanımlıyor. Sen bilgilisin öğrenmişsin ozaman insanlarıda bilgilendir öğret. Kızlık zari konusunda bilgisiz olabilirim bu demek değilki bu yüzden vajinismus hastasıyım. Namusumuza elbet düşkün olacağız kendimize sahip çıkacağız oda ayrı birşey zaten. Bende biliyorum kimisinde kan bile gelmiyor kızdan kıza değişir bu. Bende geldi sende gelmez bu demek değilki daha önce ilişkiye girdin girmedin eşine kendini bu şekil ispat etme gibi birşeyde olmamalı.

Back