Vemcaine sprey ile yendim diyebilirim kesinlikle alın arkadaşlar girişteki acı olmayınca çok kolay oldu. Eşimle yaptığım egzersizleri de o sprey sayesinde yaptım.Çok sevindim maşallah darısi henüz yenememis olan herkese
Hepimizin en sonunda kurduğumuz ortak cümle bu "Ben yapabildiysem herkes yapar"
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vajinismus kaderiniz değildir 💪😌
- Konu Sahibi Purpplee
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- başarı evlilik öykü vajinismus
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Şubat 2023
- 74
- 131
- 8
- 24
- 26 Kasım 2020
- 255
- 112
- 33
Banada doktor vermişti krem vajinaya sürmek için ondan alıyorumVemcaine sprey ile yendim diyebilirim kesinlikle alın arkadaşlar girişteki acı olmayınca çok kolay oldu. Eşimle yaptığım egzersizleri de o sprey sayesinde yaptım.
- 26 Kasım 2020
- 255
- 112
- 33
Merhaba, ben de takip ediyorum konuyu, bana da yardımcı olabilir misiniz
TabikiMerhaba, ben de takip ediyorum konuyu, bana da yardımcı olabilir misiniz?
Ben krem aldım da işe yaramadı bende tedavinin başında ama sprey uyuşrurduğu için iyi oldu. Pahalı birşey de değil 80 tl ye aldım birkaç hafta önceBanada doktor vermişti krem vajinaya sürmek için ondan alıyorum
- 15 Nisan 2017
- 13.377
- 15.833
- 298
Hoşgeldin tabiki hepimiz yardımcı oluruz.Anlatmak ister misin durumdan birazMerhaba, ben de takip ediyorum konuyu, bana da yardımcı olabilir misiniz?
- 15 Nisan 2017
- 13.377
- 15.833
- 298
Ben de long time adında bir sprey kullanmıştım.Aslinda mesele beyinde,sonra zaten spreye kreme fln gerek kalmayacakBen krem aldım da işe yaramadı bende tedavinin başında ama sprey uyuşrurduğu için iyi oldu. Pahalı birşey de değil 80 tl ye aldım birkaç hafta önce
- 21 Şubat 2023
- 74
- 131
- 8
- 24
e7s23xw.jpg elimdeki gereçler. Yazdıklarınızı okuyarak bunları edindim. 22 yaşındayım, bekarım. Erkek arkadaşımla birçok kez denedik ama sonuç hüsran. Oral ile defalarca boşalıyorum, orgazm var ıslaklık yerinde, fakat içeri bir şey girecek oldu mu kitleniyorum. Doktora gittik, kızlık zarımın gayet ince ve girişe müsait olduğunu söyledi sonrasında dilatör seti verdi. Ben yanına kayganlaştırıcı da aldım şimdi de yazınızda Vemcain Spreyi görüp onu da edindim. Nasıl başlayacağım bilmiyorum
Hoşgeldin tabiki hepimiz yardımcı oluruz.Anlatmak ister misin durumdan biraz
Merhabalar 6 aylık evliyim 2 kere kadın doğuma gittim fizyolojik bir sıkıntı yokmuş çatım biraz darmış ama oda sorun olacak bir durum değilmiş. Parmak egzersizi önerdi 2 parmağı zar zor yapabiliyorum. Sonrasında dilatör aldım 3. Yü yapabiliyorum şuan ama 4.de duvar hissini yenemedim. Vemcaine ile deniyorum kayganlaştırıcılarla. 4. De yine yarıya yakın oluyor ama eşli denemede yine olmuyor yine olmuyor
- 15 Nisan 2017
- 13.377
- 15.833
- 298
Evet oraya bildirim geliyorBen bişey sorucam şu zil olan yere bildirim yeri heralde burdaki konuşma bildirimleri oraya geliyomu
- 26 Kasım 2020
- 255
- 112
- 33
Bende gelmiyo yaEvet oraya bildirim geliyor
- 15 Nisan 2017
- 13.377
- 15.833
- 298
Anladım.Beynimizden gelen tehlike sinyali orada acı hissi yaratıyor,bir engel varmış gibi geliyor.Vajina yapısını zihninizde canlandırın,kulak çöpü ya da serçe parmak ile başlanabilir bunu mutlaka yenmek istiyorsane7s23xw.jpg elimdeki gereçler. Yazdıklarınızı okuyarak bunları edindim. 22 yaşındayım, bekarım. Erkek arkadaşımla birçok kez denedik ama sonuç hüsran. Oral ile defalarca boşalıyorum, orgazm var ıslaklık yerinde, fakat içeri bir şey girecek oldu mu kitleniyorum. Doktora gittik, kızlık zarımın gayet ince ve girişe müsait olduğunu söyledi sonrasında dilatör seti verdi. Ben yanına kayganlaştırıcı da aldım şimdi de yazınızda Vemcain Spreyi görüp onu da edindim. Nasıl başlayacağım bilmiyorum
- 15 Nisan 2017
- 13.377
- 15.833
- 298
Bildirimler kapalıdır, ayarlara bir göz atabilirsinBende gelmiyo ya
- 26 Kasım 2020
- 255
- 112
- 33
Nerdeki ayarlara uygulamanın mı açıkta hepsi yaBildirimler kapalıdır, ayarlara bir göz atabilirsin
Bildirimleri aç diye bir uyarı gelmişti ben izin verdim geliyor bildirim. Bana mail de geliyor gelince bakıyorum.Bende gelmiyo ya