Kızlar baştan kısaca anlatıcam. İlk seferimde kendimi hazır hissediyordum, yani güzel geçeceğini düşünüyordum bir sıkıntım olacağını sanmıyordum o yüzden hala anlam veremiyorum niye kasıldığına. 4-5 seferdir kendim deniyorum, ilk bilemedim dildo aldım kalınca biraz, başını sokuyorum ama sonrası girmiyor kayganlaştırıcı da bol. sonra dilatör setinden aldım bugün onu denedim ilk defa ama en küçüğü bile tamamen girmiyor 2 cm falan kalıyor. Şimdi herkesde öyle mi bilmiyorum ama en kalınını da en incesini de 5 cm sokabiliyorum, zorluyorum ama acıyor sanki vajina kanalı orda bitiyormuş gibi. 4 parmağımı da sokabiliyorum ama dediğim gibi ilk boğuma kadar giriyor.
Cowgirl pozisyonunu denedim sanki idrar yapıcam gibi geldi, misyoner deniyorum acıyor girmiyor ben anlamadım.
Yaklaşık 1 hafta önce farkettim böyle bir sorunum olduğunu, her gün deniyorum ama şimdi 5 hadi en en fazla 6 cm giriyor daha da girmiyor.
Bu vajinismus olan herkeste mi böyle bilmiyorum biraz yeniyim. Kafamda şüphe uyandıran acaba vajinismus değil derinliğin mi o kadar kısa olması ?
Bir de sizce deneyeli az mı oldu ondan mı şu an ilerleme kaydedemiyorum ? 1 haftadır her gün deniyorum.
Cowgirl pozisyonunu denedim sanki idrar yapıcam gibi geldi, misyoner deniyorum acıyor girmiyor ben anlamadım.
Yaklaşık 1 hafta önce farkettim böyle bir sorunum olduğunu, her gün deniyorum ama şimdi 5 hadi en en fazla 6 cm giriyor daha da girmiyor.
Bu vajinismus olan herkeste mi böyle bilmiyorum biraz yeniyim. Kafamda şüphe uyandıran acaba vajinismus değil derinliğin mi o kadar kısa olması ?
Bir de sizce deneyeli az mı oldu ondan mı şu an ilerleme kaydedemiyorum ? 1 haftadır her gün deniyorum.