- 5 Ağustos 2023
- 3
- 2
- 32
- Konu Sahibi kivircik3534
Merhaba Kızlar, 1.5 yıldır evliyim. 3 senelik beraberliğin sonunda eşimle severek evlendik. Balayındayken ilişkiye girmeye çalışınca bi baskı hissettim, eşim hemen doktora götürdü ve jinekolog muayeneden sonra kızlık zarımın septalı yani bölmeli olduğunu söyledi. O an çok korkmuştum arada büyük bir et parçası var onu almamız lazım penis giremez dedi o an cesaretlendirdi beni ve o bölmeli kısmı anestesisiz kesip aldı, düşününce nasıl cesaret etmişim diyorum. Neyse ondan sonra iş yoğunluğundan ve eşimin seyahatlerinden fazla birlikte olma fırsatı bulamadık, ikimizin de ilk deneyimi olduğu için ilişki yaşıyoruz zannediyorduk ta ki 20 gün önce bebek için jinekoloğa gidene kadar, jinekolog yaptığı müdahale sonunda kızlık zarımın durduğunu ve vajinismus olduğumu söyledi, dünya başıma yıkıldı ne yapacağız deyince yarın gelin vajinismus tedavisine başlayalım dedi ve 8000 tl gibi bi ücret istedi hemen verdik, ertesi gün gittik yalnızca yarım saat ayırdı bi sprey verdi gidin ilişkiye girin dedi eve gittik yapamadık, gerçekten doktorun tavrı da hiç hoş değildi, buraya yeni katıldım ve bu sorunu ertelemeden çözmek istiyorum, lütfen bana istanbulda bu alanda gerçekten iyi olan bir doktor önerin. Vakit kaybetmek istemiyorum kararlıyım bir şekilde yeneceğim ve bunun için ne gerekirse yapacağım, bütçe konusunda da problemim yok yeterki doktor iyi olsun, bana yol gösterin ki başarıp buraya başarı hikayemi yazayım, şimdiden teşekkürler.