Vajinismus İstanbul doktor önerisi

liliy34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2022
7
5
Kızlar merhaba vajinismus için doktor önerisi arıyorum. Daha önce süleyman eserdağa gittim hera klinik diye de geçiyor ancak hiç memnun kalmadım sadece reklamdan ibaretler. Onun dışında doktor önerisi yapar mısınız?

Kızlar merhaba vajinismus için doktor önerisi arıyorum. Daha önce süleyman eserdağa gittim hera klinik diye de geçiyor ancak hiç memnun kalmadım sadece reklamdan ibaretler. Onun dışında doktor önerisi yapar mısınız?
Daha önce başka kişilere de tavsiye etmiştim. 2 senelik evliyim ve kendime göre umutsuz vakaydım ancak 3 seansta çözdük sorunu. 3 hafta önce yendim ama sanki hiç yaşamamış gibiyim bu sorunu. Doktor saygın miçozkadıoğlu ile çalıştım ben. Çok araştırdım tahmin edemeyeceğiniz kadar çok kişiyle konuştum reklam ya da maddiyattan önce beni anlayıp konuşup güven veren birine ihtiyacım vardı. Sosyal medyalarını inceledim sizde inceleyin. Bir kez de telefonda görüştüm ve direkt başladım. Evliliğimi kurtardı minnettarlığım çok büyük ❤️ Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa sürede sizde atlatırsınız burada başardım mesajınızı görürüm ☺️ Bunu yaşayan bilir ancak yaşayan anlar.

Kızlar merhaba vajinismus için doktor önerisi arıyorum. Daha önce süleyman eserdağa gittim hera klinik diye de geçiyor ancak hiç memnun kalmadım sadece reklamdan ibaretler. Onun dışında doktor önerisi yapar m
Merhaba
İsmini verdiğiniz kliniğe zamanında muayene olmuştum bana kızlık zarımın çok kalın olduğunu ilişkinin imkansız olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini söylediler daha sonra başka yerlerde de muayene oldum hiç kimse bunu doğrulamadı burası çok önemli (HİÇ KİMSE) ☺️ Bu işi yapıyorlar fakat yaparken de sizi soymak için ellerinden geleni yapıyorlar sağolsunlar☺️ Kesinlikle orada yenenler için üzülüyorum... Çoğu insanlar büyük mağduriyetle o kapılara gidiyorlar bu durumdan yararlanan bir klinik asla önermiyorum... Çok daha uyguna yardımcı olan kesin sonuçlu klinikler var çok şükür. Ben Nazife Ergen Micozkadıoğlunda yendim Üsküdar’da. Bu işi en iyi o yapıyor çok araştırdım hiç kendinizi üzmeyin, yormayın direkt gidin 🙏

X