• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus için yardım istiyorum lütfen

Eylulss95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2020
17
7
1
29
Selamun aleyküm kızlar, eşimle ilişkiye girememe gibi bir sorunum var “vajinismus” lütfen bu durumda olan ve bunu aşan kardeşlerim bana yardımcı olabilir mi?
Şimdiden teşekkürler.

Haklı olarak doktora gözükün diyeceksiniz fakat şuan mümkün değil ve hayır doktor söylemedi ama vajinismus olduğumu anlamak zor değil maalesef öyle olan kadınlarla aynı şeyleri paylaşıyorum
Bazı sorunlu erkekler karsısında ki deneyimsiz kadına vajınusmussun diyebiliyor oyuzden sordum.

Kendını vajınusmus sanan manıpule edılmıs bırını tanıyorum. Boyle konularda da bu soruyu sorma geregi duyuyorum.

Insallah halledersiniz madem eminsiniz vajınusmus oldgunuza. Ustesınden de gelırsınız umarım.

Bazı sorunlu erkekler karsısında ki deneyimsiz kadına vajınusmussun diyebiliyor oyuzden sordum.

Kendını vajınusmus sanan manıpule edılmıs bırını tanıyorum. Boyle konularda da bu soruyu sorma geregi duyuyorum.

Insallah halledersiniz madem eminsiniz vajınusmus oldgunuza. Ustesınden de gelırsınız umarım.
Anladım İnşaALLAH yenerim, yeneriz korkularımızı
Teşekkür ederim

Biliyorum özel bir durum ama nasıl yenebilirim kardeş, lütfen yardımcı olurmusun bana 😞
Hayırlı akşamlar,
Bende vajinismus hastasıydım,tek başıma yenemedim, sonunda çok şükür bir doktor sayesinde 5 seansta kurtuldum. Size bana uygulanan tedaviyi anlata bilirim. İlk seans kendini tanımakla geçti, Yani bir ayna alıp vajina Ve o bölgeye bakmak, Sonra 5 boyuta oluşan silikon vajina için aletler vardı, kendine rahat bir ortam yaratıp günde 20 dakka küçük boyuttan başlayıp ayna karşısında egzersiz yaptım. Yani aynayı vajinamı görecek şekilde koydum, Küçük boyut aleti alıp oraya sokmaya çalıştım, (15 defa girip çıkartıyorsun, dödürüyorsun)o girince diyer boyuta geçtim, Böyle devam etti Son boyuta gelene kadar. Son boyutta sorunsuzca girince, kendini hazır hiss ettiyinde eşinle çinseliye gire bilirsin, Bana doktorun önerdiği bayan üste olacak kontrol sende olsun diye erkek altta hiç birşey yapmayacak. Aletlerle egzersiz yaptığın için orası açılmış ve alışmış olduğu için, Sen üste olunca eşinin pe... alıp sokuyorsun. Islak olman çok önemli kolay girmesi için. egzersizleri yapıp zaten güven geliyor. Ben böyle kurtuldum. Tabiki eşinin desteğide çok önemli. İnşallah tez zamanda kurtulursun. İnşallah bunu çeken herkes tez zamanda kurtulur. İnan düşündüğünden daha kolay oluyor. Allah yardımcın olsun.

Hayırlı akşamlar,
Bende vajinismus hastasıydım,tek başıma yenemedim, sonunda çok şükür bir doktor sayesinde 5 seansta kurtuldum. Size bana uygulanan tedaviyi anlata bilirim. İlk seans kendini tanımakla geçti, Yani bir ayna alıp vajina Ve o bölgeye bakmak, Sonra 5 boyuta oluşan silikon vajina için aletler vardı, kendine rahat bir ortam yaratıp günde 20 dakka küçük boyuttan başlayıp ayna karşısında egzersiz yaptım. Yani aynayı vajinamı görecek şekilde koydum, Küçük boyut aleti alıp oraya sokmaya çalıştım, (15 defa girip çıkartıyorsun, dödürüyorsun)o girince diyer boyuta geçtim, Böyle devam etti Son boyuta gelene kadar. Son boyutta sorunsuzca girince, kendini hazır hiss ettiyinde eşinle çinseliye gire bilirsin, Bana doktorun önerdiği bayan üste olacak kontrol sende olsun diye erkek altta hiç birşey yapmayacak. Aletlerle egzersiz yaptığın için orası açılmış ve alışmış olduğu için, Sen üste olunca eşinin pe... alıp sokuyorsun. Islak olman çok önemli kolay girmesi için. egzersizleri yapıp zaten güven geliyor. Ben böyle kurtuldum. Tabiki eşinin desteğide çok önemli. İnşallah tez zamanda kurtulursun. İnşallah bunu çeken herkes tez zamanda kurtulur. İnan düşündüğünden daha kolay oluyor. Allah yardımcın olsun.
Rabbim kimseye yaşatmasın aminnnn
Allah razı olsun ❤️

Selamun aleyküm kızlar, eşimle ilişkiye girememe gibi bir sorunum var “vajinismus” lütfen bu durumda olan ve bunu aşan kardeşlerim bana yardımcı olabilir mi?
Şimdiden teşekkürler.
Bende aynı durumdayım.. rabbim yardımcımız olsun. Bir ilerme kaydedebildiniz mi?

Şimdiden teşekkürler.
Gecmis olsun oncelikle. Bende 4 ay iliskiye giremedim. Cok zor zamanlardi seni cok iyi anlıyorum. Ben internette her okudugumu denedim eczaneden kremler aldim haplar aldim denedim ama hicbiriolmadi. Cunku vajinayi tanimiyordm delik nerde onu bile bilmiyordum afedersin.
2 doktora gittim parmak egzersizi verdi gonderdi oyuzden her kadin dogumcuya da gitme. En son arastirdim ve sadece vajinismus uzerine calisan doktor buldm ve ona gittim. 6 gunde çözdük. Evet pahali ama hic gozumde yok inan. o gunler gecti ya bin şükür . ama sakin ertelemeee. Bu erteleme hastaligi. Bugun yarin ay adet oldm fln diye kendini kandirma. Hemen doktor arastir.

Şimdiden teşekkürler.
Cok şükür ben aştim 4 ay iliski yaşayamadım. Kendi kendime her seyi denedim ama her denemeden sonra hüngür hüngür ağlıyordum. Cunku elini bile değdirtmiyordum. Doktora gitmelisin sakin erteleme. Erteleme hastaligi bu illet. Bugun yarin diye diye bi bakiyorsn aylar geciyor. Ama sadece vajinismus tedavisi yapan doktora git. Her kadin dogumcu blmiyor nasil tedavi edecegini. Gecms olan insallah cozersin ama kendi kendine zor. Doktora gitmelisin. Ben 6 gunde çözmüştüm . Hemde vajinami tanıdım.

Ankaradaysan doktorda onerebilirim. Cok memnun kaldim.
Gözün Aydın canım darısı bizlerin başına inşaALLAH Rabbim kimseye yaşatmasınnn
Maalesef Ankarada değilim doğuda görev yapıyoruz, ben egzersizlerle aşmaya çalışıyorum ben bakabiliyorum vajinaya ve dokunabiliyorum sadece biraz daha cesarete ihtiyacım var 🤲🏻

Şimdiden teşekkürler.
Aleyküm selam size yardimci olmak isterim elimden geldiği kadariyla. Lâkin küçük bebeğim var msjlara geç dönebilirim. Özelden msj atin bana. 4 ay sonunda mücadele ve duayla başardim çok şükür. İnanmak çok önemli tabi birde dua. Herkesin imtihani farkli. Rabbim herkesin yardimcisi olsun. Bumuymuş dedim sonrada kafanizda çok büyütmeyin . Ehemmiyet (önem ) verdikçe şişer diye bi hocanin sözü var. Ne kadar da doğru ama bu durumda olan ve başaran bi çok kisi var. İnanin..

Şimdiden teşekkürler. Aleyküm selam bende henüz 2 aylık evliyim ilk gece başladı
Bende aynı durumdayım.. rabbim yardımcımız olsun. Bir ilerme kaydedebildiniz mi?

Bende öyleydim 2 aylık evliyim henüz ve çok şükür kurtuldummm

Gözün Aydın canım darısı bizlerin başına inşaALLAH Rabbim kimseye yaşatmasınnn
Maalesef Ankarada değilim doğuda görev yapıyoruz, ben egzersizlerle aşmaya çalışıyorum ben bakabiliyorum vajinaya ve dokunabiliyorum sadece biraz daha cesarete ihtiyacım var 🤲🏻
Doğuda nerdesiniz. Ben erzurumda tedavi oldum 1 günde kurtuldum çok şükür.

Back
X