Ben kullandim sonuc ayni ama kremle alakasi yok. ama siz lutfen kullanin. O bolgeye ve icine sürüp 15 dakika bekleyin. Hastaligimiz ayni olsa da tek bir çözüm yolu yok. Bu yüzden doktorun verdiklerini kullanin. Burda fikir almak icin sordugunuzda olumsuz şeylerle karsilastiginizda beyninize olmayacagi fikri yerlesebilir. Hepimize gecmis olsunMeraba arkadaşlar 1 yıldır vajinusmus tedavisi görüyorum denemelerimiz olmaya başladı ama denemelerde çok canım yanıyor doktorrum emla kremini önerdi kullanınız varmı aranızda etkisi oluyor mu??
Tesekkkur ederiim öncelikle sadece. Kremin verdiği acıyı hissettim hemen alıştım zaten söylediğim şeyden dolayı da kusura. Bakmayın bu gece tamamen birlikteliğimiz oldu ilk defa fakat zar yırtılmasından dolayi kan gelmedi normalmidir sizce ??Ben kullandim sonuc ayni ama kremle alakasi yok. ama siz lutfen kullanin. O bolgeye ve icine sürüp 15 dakika bekleyin. Hastaligimiz ayni olsa da tek bir çözüm yolu yok. Bu yüzden doktorun verdiklerini kullanin. Burda fikir almak icin sordugunuzda olumsuz şeylerle karsilastiginizda beyninize olmayacagi fikri yerlesebilir. Hepimize gecmis olsun
Her kadında kanama olacak gibi bir durum söz konusu degil. Iciniz rahat olsun ve gözünüz aydin.Tesekkkur ederiim öncelikle sadece. Kremin verdiği acıyı hissettim hemen alıştım zaten söylediğim şeyden dolayı da kusura. Bakmayın bu gece tamamen birlikteliğimiz oldu ilk defa fakat zar yırtılmasından dolayi kan gelmedi normalmidir sizce ??
Vecmaine diye Bi sprey var o çok iyi emla kullandım Bi işe yaramadı o sprey çok iyi inanılmaz uyuşturuyor bıçak değse hissetmezsiniz o derece doktorunuza danışın o size yazsın bende altı ay mücadele ettim ve yendimMeraba arkadaşlar 1 yıldır vajinusmus tedavisi görüyorum denemelerimiz olmaya başladı ama denemelerde çok canım yanıyor doktorrum emla kremini önerdi kullanınız varmı aranızda etkisi oluyor mu??
Çok teşekkür ederim büyük bı kabus içindeyim. Sizin tedaviniz devam ediyor mu acabaHer kadında kanama olacak gibi bir durum söz konusu degil. Iciniz rahat olsun ve gözünüz aydin.
Doktorum bunu demişti faydasını da gördüm açıkçası ama dediğinizi de denemek isterim. Sadece m.ettigim su sprey olmadan ilişki yaşayabiliyor musunuz şu andaVecmaine diye Bi sprey var o çok iyi emla kullandım Bi işe yaramadı o sprey çok iyi inanılmaz uyuşturuyor bıçak değse hissetmezsiniz o derece doktorunuza danışın o size yazsın bende altı ay mücadele ettim ve yendim
Malesef pandemi sureci bir pandemi hastanesinde gorevli oldugum icin kimseyi riske atmak istemiyorum. 1 yili gecti artik benimÇok teşekkür ederim büyük bı kabus içindeyim. Sizin tedaviniz devam ediyor mu acaba
Evet yaşıyorum baya oldu biz evleneli zaten ilk zamanlarda spreyle ilişki yaşıyordum ama zamanla bıraktım şu an hiç zorlanmıyorum çünkü kafada bitiyorDoktorum bunu demişti faydasını da gördüm açıkçası ama dediğinizi de denemek isterim. Sadece m.ettigim su sprey olmadan ilişki yaşayabiliyor musunuz şu anda
Anladıım rabbim hepimize şifa versiin bu derde düşürmesin kimseyi sizin içinde dua edeceğimMalesef pandemi sureci bir pandemi hastanesinde gorevli oldugum icin kimseyi riske atmak istemiyorum. 1 yili gecti artik benim
Kafada orasi öyle tabiki ama sprey sayesinde derinizde genişleme oldu onunda etkisi olmuştur illakiEvet yaşıyorum baya oldu biz evleneli zaten ilk zamanlarda spreyle ilişki yaşıyordum ama zamanla bıraktım şu an hiç zorlanmıyorum çünkü kafada bitiyor
Cok teşekkür ederim. InsallahAnladıım rabbim hepimize şifa versiin bu derde düşürmesin kimseyi sizin içinde dua edeceğim
Peki öncesinde bir çalışma yaptınız mı parmak egzersizi gibi ya da dilatörle? Yoksa doğrudan ilişki denemeye mi karar verdiniz?Evet yaşıyorum baya oldu biz evleneli zaten ilk zamanlarda spreyle ilişki yaşıyordum ama zamanla bıraktım şu an hiç zorlanmıyorum çünkü kafada bitiyor
Merabalar yeni gördüm iletinizi tabikide birden bire olmadi uzun süre parmak egzersizi yaptimPeki öncesinde bir çalışma yaptınız mı parmak egzersizi gibi ya da dilatörle? Yoksa doğrudan ilişki denemeye mi karar verdiniz?
Mrblar evet emlayi denemiştim ama sonradan aynı işlevi gören anestol u denedim çok daha uygun ve hemende etkisini gösteriyor..çok şükür atlattıkMeraba arkadaşlar 1 yıldır vajinusmus tedavisi görüyorum denemelerimiz olmaya başladı ama denemelerde çok canım yanıyor doktorrum emla kremini önerdi kullanınız varmı aranızda etkisi oluyor mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?