Vajinismus için emla krem

Herca345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
98
19
3
26
Meraba arkadaşlar 1 yıldır vajinusmus tedavisi görüyorum denemelerimiz olmaya başladı ama denemelerde çok canım yanıyor doktorrum emla kremini önerdi kullanınız varmı aranızda etkisi oluyor mu??

Meraba arkadaşlar 1 yıldır vajinusmus tedavisi görüyorum denemelerimiz olmaya başladı ama denemelerde çok canım yanıyor doktorrum emla kremini önerdi kullanınız varmı aranızda etkisi oluyor mu??
Ben kullandim sonuc ayni ama kremle alakasi yok. ama siz lutfen kullanin. O bolgeye ve icine sürüp 15 dakika bekleyin. Hastaligimiz ayni olsa da tek bir çözüm yolu yok. Bu yüzden doktorun verdiklerini kullanin. Burda fikir almak icin sordugunuzda olumsuz şeylerle karsilastiginizda beyninize olmayacagi fikri yerlesebilir. Hepimize gecmis olsun

Tesekkkur ederiim öncelikle sadece. Kremin verdiği acıyı hissettim hemen alıştım zaten söylediğim şeyden dolayı da kusura. Bakmayın bu gece tamamen birlikteliğimiz oldu ilk defa fakat zar yırtılmasından dolayi kan gelmedi normalmidir sizce ??

Her kadında kanama olacak gibi bir durum söz konusu degil. Iciniz rahat olsun ve gözünüz aydin.

Vecmaine diye Bi sprey var o çok iyi emla kullandım Bi işe yaramadı o sprey çok iyi inanılmaz uyuşturuyor bıçak değse hissetmezsiniz o derece doktorunuza danışın o size yazsın bende altı ay mücadele ettim ve yendim

Doktorum bunu demişti faydasını da gördüm açıkçası ama dediğinizi de denemek isterim. Sadece m.ettigim su sprey olmadan ilişki yaşayabiliyor musunuz şu anda

Çok teşekkür ederim büyük bı kabus içindeyim. Sizin tedaviniz devam ediyor mu acaba
Malesef pandemi sureci bir pandemi hastanesinde gorevli oldugum icin kimseyi riske atmak istemiyorum. 1 yili gecti artik benim

Doktorum bunu demişti faydasını da gördüm açıkçası ama dediğinizi de denemek isterim. Sadece m.ettigim su sprey olmadan ilişki yaşayabiliyor musunuz şu anda
Evet yaşıyorum baya oldu biz evleneli zaten ilk zamanlarda spreyle ilişki yaşıyordum ama zamanla bıraktım şu an hiç zorlanmıyorum çünkü kafada bitiyor

Evet yaşıyorum baya oldu biz evleneli zaten ilk zamanlarda spreyle ilişki yaşıyordum ama zamanla bıraktım şu an hiç zorlanmıyorum çünkü kafada bitiyor
Kafada orasi öyle tabiki ama sprey sayesinde derinizde genişleme oldu onunda etkisi olmuştur illaki

Peki öncesinde bir çalışma yaptınız mı parmak egzersizi gibi ya da dilatörle? Yoksa doğrudan ilişki denemeye mi karar verdiniz?

Mrblar evet emlayi denemiştim ama sonradan aynı işlevi gören anestol u denedim çok daha uygun ve hemende etkisini gösteriyor..çok şükür atlattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…