- 8 Ağustos 2020
- 2.793
- 3.291
- 83
- Konu Sahibi ManyakMisir
Vajinismus için doktor öneriniz var mı ve fiyatlar nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım çalışıyorum ama tek başıma yenemiycem galibaCanım sen aparat calismiyor muydun
Nasıl bi tedavi uyguladıMerhabalar. Ben 2 yıllık vajinismus hastasıydım ve her yolu denemiştim. Uzun araştırmalar sonunda izmitte Filiz özsoy hanımefendi ile tanıştım. Kesinlikle tavsiye ediyorum gidin ve çözün ertelemeyin ben çok erteledim ve çok hata ettiğimi farkettim. Sizi anlayan ve çok bilgili bir hanımefendi. Kesinlikle gidin yüzde yüz çözümü garanti ediyor ve bizde çözüme ulaştık. kendisine minnettarız ilişkimizi kurtardı.
Merhabalar :) Ben evde kendim yendim ve su an 4 aylık bir kızım var çok şükür. 9 ay boyunca bu belayı çektik ve kendi araştırmalarım sonucunda yendim. Ne doktora gerek var ne egzersize hiç birseye gerek yok canım. Hemen eczaneye git vemcaine %10 pump sprey var lokal anestezik bir sprey genelde diş doktorları kullanıyormuş. Aşırı etkili ben bunu bulduğumda şükrettim gerçekten. Onu al önce kolunda falan dene 2 sprey sık alerji var mı bak eğer yoksa onun zaten uzun bir başlığı var ucu çıkıntılı olan kısmı 1 2 cm kadar onu vajina ucuna getir aynayla 2 sprey sık ama içine gitmesine dikkat et işte bu kadar :) 5 dk sonra parmaklarına dokun tamamen uyuşmuş olacak Bi 10 dk etkisi sürüyor o sürede rahat bir şekilde kendini hiç kasmadan ilişkiye girebilirsin zaten his sıfır oluyor o yüzden çok rahat ol :) umarım başarıp bana dua edersin hoşçakalVajinismus için doktor öneriniz var mı ve fiyatlar nasıl
Fiyatı nedir acaba?Merhabalar. Ben 2 yıllık vajinismus hastasıydım ve her yolu denemiştim. Uzun araştırmalar sonunda izmitte Filiz özsoy hanımefendi ile tanıştım. Kesinlikle tavsiye ediyorum gidin ve çözün ertelemeyin ben çok erteledim ve çok hata ettiğimi farkettim. Sizi anlayan ve çok bilgili bir hanımefendi. Kesinlikle gidin yüzde yüz çözümü garanti ediyor ve bizde çözüme ulaştık. kendisine minnettarız ilişkimizi kurtardı.
Bende emla aldım aynı etki olur mu bir de o duvarı hissettiniz mi ben acı değil sadede duvar varmış gibi geliyor aşılamayacak gibi bir de ikinci üçüncü de ilaç sıktınız mı yani diğerleri rahat oldu muMerhabalar :) Ben evde kendim yendim ve su an 4 aylık bir kızım var çok şükür. 9 ay boyunca bu belayı çektik ve kendi araştırmalarım sonucunda yendim. Ne doktora gerek var ne egzersize hiç birseye gerek yok canım. Hemen eczaneye git vemcaine %10 pump sprey var lokal anestezik bir sprey genelde diş doktorları kullanıyormuş. Aşırı etkili ben bunu bulduğumda şükrettim gerçekten. Onu al önce kolunda falan dene 2 sprey sık alerji var mı bak eğer yoksa onun zaten uzun bir başlığı var ucu çıkıntılı olan kısmı 1 2 cm kadar onu vajina ucuna getir aynayla 2 sprey sık ama içine gitmesine dikkat et işte bu kadar :) 5 dk sonra parmaklarına dokun tamamen uyuşmuş olacak Bi 10 dk etkisi sürüyor o sürede rahat bir şekilde kendini hiç kasmadan ilişkiye girebilirsin zaten his sıfır oluyor o yüzden çok rahat ol :) umarım başarıp bana dua edersin hoşçakal