• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus için doktor önerisi

ManyakMisir

CanCanDeyuSöylerlerdi, BenCanNedirŞimdiBildim👼🏼
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2020
2.793
3.291
83
Vajinismus için doktor öneriniz var mı ve fiyatlar nasıl

Merhabalar. Ben 2 yıllık vajinismus hastasıydım ve her yolu denemiştim. Uzun araştırmalar sonunda izmitte Filiz özsoy hanımefendi ile tanıştım. Kesinlikle tavsiye ediyorum gidin ve çözün ertelemeyin ben çok erteledim ve çok hata ettiğimi farkettim. Sizi anlayan ve çok bilgili bir hanımefendi. Kesinlikle gidin yüzde yüz çözümü garanti ediyor ve bizde çözüme ulaştık. kendisine minnettarız ilişkimizi kurtardı.

Merhabalar. Ben 2 yıllık vajinismus hastasıydım ve her yolu denemiştim. Uzun araştırmalar sonunda izmitte Filiz özsoy hanımefendi ile tanıştım. Kesinlikle tavsiye ediyorum gidin ve çözün ertelemeyin ben çok erteledim ve çok hata ettiğimi farkettim. Sizi anlayan ve çok bilgili bir hanımefendi. Kesinlikle gidin yüzde yüz çözümü garanti ediyor ve bizde çözüme ulaştık. kendisine minnettarız ilişkimizi kurtardı.
Nasıl bi tedavi uyguladı

kendimi ve vücudumu tanımamı sağladı aynı şey eşim içinde geçerli tabiki. psikolojik olarak durumumu anlayarak destek sağladı ve sonra egzersizlere geçti. parmak egzersizi istemediğimi söyledim oda isteklerime göre bana özel egzersizler verdi ve çok kısa bir zamanda çözüme ulaştı. Sizin isteklerinizi ve durumunuzu anlıyor ben başta çok korkarak gitmiştim zorunlu tutacak egzersizlerde diye ama öyle olmadı

Canım ben o kadar çok araştırma yaptım ki vajinamı çok iyi tanıyorum parmak egzersizi yapabiliyorum sadece eşimle olmuyor

bende öyle düşünüyordum ama yanıldığımı gördüm. ben çok yol denedim ağzıma içki sürmezdim içki içerek denedim anestezi altında denedim ama olmadı olmadıkça ilişkimiz bozuldu. son bir umut gitmiştim iyiki gitmişim. kendimi çok suçluyordum daha ilk seansta çok rahatlayarak çıktım

Vajinismus için doktor öneriniz var mı ve fiyatlar nasıl
Merhabalar :) Ben evde kendim yendim ve su an 4 aylık bir kızım var çok şükür. 9 ay boyunca bu belayı çektik ve kendi araştırmalarım sonucunda yendim. Ne doktora gerek var ne egzersize hiç birseye gerek yok canım. Hemen eczaneye git vemcaine %10 pump sprey var lokal anestezik bir sprey genelde diş doktorları kullanıyormuş. Aşırı etkili ben bunu bulduğumda şükrettim gerçekten. Onu al önce kolunda falan dene 2 sprey sık alerji var mı bak eğer yoksa onun zaten uzun bir başlığı var ucu çıkıntılı olan kısmı 1 2 cm kadar onu vajina ucuna getir aynayla 2 sprey sık ama içine gitmesine dikkat et işte bu kadar :) 5 dk sonra parmaklarına dokun tamamen uyuşmuş olacak Bi 10 dk etkisi sürüyor o sürede rahat bir şekilde kendini hiç kasmadan ilişkiye girebilirsin zaten his sıfır oluyor o yüzden çok rahat ol :) umarım başarıp bana dua edersin 😊 hoşçakal 🌸

Fiyatı nedir acaba?

Merhabalar :) Ben evde kendim yendim ve su an 4 aylık bir kızım var çok şükür. 9 ay boyunca bu belayı çektik ve kendi araştırmalarım sonucunda yendim. Ne doktora gerek var ne egzersize hiç birseye gerek yok canım. Hemen eczaneye git vemcaine %10 pump sprey var lokal anestezik bir sprey genelde diş doktorları kullanıyormuş. Aşırı etkili ben bunu bulduğumda şükrettim gerçekten. Onu al önce kolunda falan dene 2 sprey sık alerji var mı bak eğer yoksa onun zaten uzun bir başlığı var ucu çıkıntılı olan kısmı 1 2 cm kadar onu vajina ucuna getir aynayla 2 sprey sık ama içine gitmesine dikkat et işte bu kadar :) 5 dk sonra parmaklarına dokun tamamen uyuşmuş olacak Bi 10 dk etkisi sürüyor o sürede rahat bir şekilde kendini hiç kasmadan ilişkiye girebilirsin zaten his sıfır oluyor o yüzden çok rahat ol :) umarım başarıp bana dua edersin 😊 hoşçakal 🌸
Bende emla aldım aynı etki olur mu bir de o duvarı hissettiniz mi ben acı değil sadede duvar varmış gibi geliyor aşılamayacak gibi bir de ikinci üçüncü de ilaç sıktınız mı yani diğerleri rahat oldu mu

Merhaba bende iki aylık evliyim Dr Murat Ulusoy ve Çiğdem Tercan arasında kararsız kaldım ve Çiğdem hanıma perşembe günü için randevu aldım kadın doğum ve vajinusmus konusunda uzman olması beni ona çekti olumlu yorumlar duydum inşallah kurtuluruz bu illetten

Back
X