Vajinismus için doktor arayışı

Canım tabiki yapacaksın biz kadınlar aynı organlara sahibiz kendine hep bunu hatırlat ben neden yapamıyayım sadece oradaki kasımı yönetmeyi öğreneceğim ve ne kadar kendimi rahat bırakırsam vajinam o kadar genişleyecek
Doktorum bana şu örneği vermişti tayt gibi düşün giydikçe genişliyor vajinamızda öyle
Çiş tut çiş bırak hareketinle ilerle hep

Merhaba. Doktor neden bir yıl beklemenizi önerdi acaba? Benzer durumdayım da, bir sebebi var mı merak ettim vajinismus sonrası bir yıl beklemenin? Bence de biraz zaman verip cinselliği iyice yaşamalı insan bebekten önce ama zaman kaygısı olunca daha hızlı hareket etmek gerekebiliyor.

merhaba nasıl yendiniz durumum yok doktora gidemiyorum

3 yıllık evliyim. Balıkesir’de oturuyorum. Evliliğimin ilk aylarında gittiğimiz kadın doğum uzmanı tarafından vajinismus teşhisi kondu, önerdiği tedavi yöntemini uygulayamadım bile. Sonrasında gittiğimiz psikolojik tedavi merkezlerinde de parmak egzersizleri vb hiç yol alamadım. Bu hastalığı düşündükçe korkularım daha da artıyordu. Kendimi en zayıf ve çaresiz hissettiğim bir zamanda 4 günde, çok kolay bir şekilde bu hastalıktan kurtuldum. Şimdi yeni evli gibiyim.
Asla ertelemeyin, Vazgeçmeyin, Kendinize güvenin. Kadın isterse başaramayacagı hiçbir şey yoktur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…