Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vajinismus hakkında elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. 2,5 sene bu sorunla uğraştım.
Ben de bildiklerimi paylaşmak isterim ama her şeyden önce sizlere verebileceğim en büyük tavsiye doktora gitmenizdir. Özelden de yazabilirsiniz..
Vajinismus hakkında elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. 2,5 sene bu sorunla uğraştım.
Ben de bildiklerimi paylaşmak isterim ama her şeyden önce sizlere verebileceğim en büyük tavsiye doktora gitmenizdir. Özelden de yazabilirsiniz..
Ben doktora gittim sadece vajina hakkında bilgilendiriyor fotolar ve maket vajina gösteriyor en sonda parmak egzersizi vermişti yaptığı başka bir şey yok ben evde dilatörle yendim ama eşli de çok zorlanıyorum umarım o da kalmaz