• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus hk.

ayseven

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2020
10
3
1
32
Vajinismus hakkında elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. 2,5 sene bu sorunla uğraştım.
Ben de bildiklerimi paylaşmak isterim ama her şeyden önce sizlere verebileceğim en büyük tavsiye doktora gitmenizdir. Özelden de yazabilirsiniz..

Ben doktora gittim sadece vajina hakkında bilgilendiriyor fotolar ve maket vajina gösteriyor en sonda parmak egzersizi vermişti yaptığı başka bir şey yok ben evde dilatörle yendim ama eşli de çok zorlanıyorum umarım o da kalmaz

Vajinismus hakkında elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. 2,5 sene bu sorunla uğraştım.
Ben de bildiklerimi paylaşmak isterim ama her şeyden önce sizlere verebileceğim en büyük tavsiye doktora gitmenizdir. Özelden de yazabilirsiniz..
Bana da yardim ede bilirmisiniz??

Bana yardımcı olurmusunuz bi çok kisiye mesaj attım burdan ama bi yanıt alamadim simdi sizin bu yazinizi gördüm ve yardim istiyorum 🙏🙏🙏

Back