- 31 Temmuz 2011
- 2.971
- 9.091
- 358
- Konu Sahibi papatya0608
Hiç ağrım olmadı bir kaç gün kanamam sürdü sorada rahatlıkla ilişkiye girebildimTeşekkür ederim, doktorum önerdi zaten.Peki ağrınız sızınız oldu mu? Sonra ki süreç zorladı mı sizi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç ağrım olmadı bir kaç gün kanamam sürdü sorada rahatlıkla ilişkiye girebildimTeşekkür ederim, doktorum önerdi zaten.Peki ağrınız sızınız oldu mu? Sonra ki süreç zorladı mı sizi ?
Kapalı kızlık zarı ve yukarı da olduğunu söyledi, iki gün adet oluyorum ve ped bile kullanmıyorum akıntı şeklinde değil leke leke geliyorBu nasil mumkun olabilir ki? Disariya akmayan sivilar oylece yillarca içeride birikinti şeklinde duracak değil ya zar kapali diye. Bence sizin regl duzeniniz o şekildedir.
Çok teşekkür ederim bu yorumlar beni cesaretlendirdiHiç ağrım olmadı bir kaç gün kanamam sürdü sorada rahatlıkla ilişkiye girebildim
Evet sabretti, doktorumun 10-15 yıllık vakaları vardıEşiniz iki yıl sabretti mi ? Yada nasıl sabretti?
İnanmak zor. Evliyim ve bir erkek ilişki için iki yıl bekler mi hiç sanamiyorum. Eşiniz sabırlı biri midir bu kadar
Teşekkür ederimİyi bir terapist sorununuza çare olacaktır. Siz yeter ki inanın
Allah razı olsunRica ederim ne demek Allah yardımcınız olsun. Asla pes etmeyin bu yolda, en önemli şey kendinize inancınız.
Nasıl sabretti inanması güç . Onbeş yıl bekleyen erkek de boş beklememistir hiç sanmıyorum. Umarım çabucak hallolur bu sorununuz. Evliliği ayakta tutan cinsellik ve sevgi saygı olur genelde o yüzden diyorum. Mutluluklar tez zamanda inşallahEvet sabretti, doktorumun 10-15 yıllık vakaları vardı
Umarım... Çok teşekkürlerNasıl sabretti inanması güç . Onbeş yıl bekleyen erkek de boş beklememistir hiç sanmıyorum. Umarım çabucak hallolur bu sorununuz. Evliliği ayakta tutan cinsellik ve sevgi saygı olur genelde o yüzden diyorum. Mutluluklar tez zamanda inşallah
Yaptı fizyolojik olarak zorlayacağını operasyonu geçirmem gerektiğini söyledi, tabi psikolojik olarak ta çok etkilendim psikolojik olarak rahatsızlığımı çözebilir mi operasyon bilemiyorum
Botoksla vajinismus tedavisi kesinlikle öneriyorum. Ben 3. Ayda yaptırdım ve sorun kalktı.Hayatimin en dehşet günleri bitmişti. Kasları bir süreliğine felç yapiyor. Biliyorsunuz yuze de yapıldığında kasları kullanamıyoruz. 4 ayın sonunda kaslareski halini aliyor. Ve sizde cinsel birleşme gerceklestikten sonra zihnizinz bilinçaltınız sizi vajinismusa sürükleyen onyargiyi kırıyor. Normallesiyor. Kesin ve cok kısa sürede sonuç.2 yıldır evliyim, maalesef vajinismus belasıyla hala uğraşıyorum.Keğel ve parmak egzersizi denememe rağmen asla esneme olmadı.Bir karar aldım himenoktomi yani kızlık zarı aldırma operasyonu olmak istiyorum. Aranızda olan tedaviye yanıt alan oldu mu? Doktora seans tedavisine gittim arkadaşlar jel veriyor parmak egzersizi yap diyor yapamıyorum zar duvar gibi ciddi anlamda agrı duyuyorum lütfen onu onermiyin,denedim..
hayir yenemedi, bu islemden 2 3 sene sonra aşılama yolu ile hamile kaldı.Yenemedi mi ??
Tamam oyle de adet kanamasinin az ya da seyrek olmasi onunla alakali degilKızlık zarı çok çeşitlidir bildiğim kadarıyla çok delikli,kapalı,açık bir çok çeşidi var,Doktorum bana kapalı kızlık zarı olduğunu ve zarın yukarda olduğu için birleşmede zorluk yaşayabileceğimi söyledi bu sebeple ameliyatı önerdi
O kasılma ve kendini kapatma kızlık zarı ile alakalı değildir, yine söylüyorum, kızlık zarını aldırmak çözüm olmayacaktır.Kızlık zarım tamamen kapalı kızlık zarı bu sebeple reglim bile 3,4 ayda bir hafif kanamalarla geçiyor Ailemizde bu durum yaygın maalesef halam bu sebeple ilk ilişkisinfen sonra bir kaç gün hastane de geçmişti. psikolojik yanınım olduğunuzda farkındayım ama istekliyim de.
Patlar değil mi insan?Bu soylediginiz seylerin birbiriyle alakasi yok, cok sacma yani