• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus+düşük sperm ve tüp bebek

cansubb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
38
18
8
merhabalar. daha evvel sitedeki arkadaşlarla konuşmuştuk. yakın zamanda doktor kontrolüne gittiğimde vajinusmus olabileceğimi söylemişti doktor aynı gün kızlık zarı ameliyatı oldum ve vajinadaki eğrilik düzeltildi. bu süreçte uzun uzun anlatılacak kadar sıkıntılı geçerken (çünkü hala böyle bir şey duyduğuma inanamıyorum çünkü korkum vs yoktu) şimdi bir de eşimin sperm değerlerinin 2milyon olduğunu hareketli speröinin hiç olmadığını öğrendik. doktor direk tüp bebek dedi fakat ben son yaşadığım deneyimden sonra muayne bile olamazken nasıl tedavi olacağım. lütfen yaşayan varsa yardımcı olsun..

canım herşey alttan muaneyle gerçekleştiği için önce vajinismusu halletmelisin onu halletmeden tüp bebeğe başlama derim

merhabalar. daha evvel sitedeki arkadaşlarla konuşmuştuk. yakın zamanda doktor kontrolüne gittiğimde vajinusmus olabileceğimi söylemişti doktor aynı gün kızlık zarı ameliyatı oldum ve vajinadaki eğrilik düzeltildi. bu süreçte uzun uzun anlatılacak kadar sıkıntılı geçerken (çünkü hala böyle bir şey duyduğuma inanamıyorum çünkü korkum vs yoktu) şimdi bir de eşimin sperm değerlerinin 2milyon olduğunu hareketli speröinin hiç olmadığını öğrendik. doktor direk tüp bebek dedi fakat ben son yaşadığım deneyimden sonra muayne bile olamazken nasıl tedavi olacağım. lütfen yaşayan varsa yardımcı olsun..

Canım benim hikayemi oku lütfen 23 yıl sonra başardım.

Canım benim hikâyense 23 yıl sonra mutlu sona ulaştım önce vajinismus yenmelisin ardından bebek konusuna geç bendede doktor cinim vardı çok şükür bundanda kurtuldum rahatça muayene olabiliyorum

Canım naptın bende aynı durumdayım tedaviye başlayabildin mi

Back