- 3 Aralık 2014
- 102
- 39
- 98
- 40
- Konu Sahibi cilekhatun
-
merhaba..bende merak ediyordum ama nedense kimse açıkça yazmamış.bende yenemeyenlere zararım olur mu diye çok düşündüm.ama bilmek daha iyidir dedim sonra.bilinçsiz olunca belki tedavi yarım olacak.amin canım inşallah hepimiz kurtuluruz. keşke başkaları da yazsa da anlasak bu tedavi dışında neler varcnm bende bi vajnsmus hastasym 1,5 yıldır doktrda yaşananlrı merak edip duruyordm çk teşekkr ederm bu yazdıklrın ve duyarlılığn için umarım tamamen kurtulursn bu hastalıktndarısı başma
çok sevindim yenebilmene:)senin doktorunda ilginçmiş.Ben de gittim dr a ilk gittiğim dr zarin kalın amrliyatla alalim dedi bi kaç sefer ameliyat günü aldım ama cesaret edip gidemedim baska bi dr da onaylasin istedim baska dr a gittim gerek yok dedi psikologa yönlendirdi gittik 4-5 seans devam ettik kadın bana çok itici ve bilgisiz geldi sanki evde çalışıp öyle geliyordu elinde kitapla geliyordu seanslara ona gitmeyide bıraktım
esimle kendimiz parmak egzersizleri yapiyorduk yavas yavas bi parmak girmeye başlamıştı adet düzensizliği için dr a gittim ultrasonla alttan muayene etmek istedi durumumu anlattım yavas yaparım istediğinde cekerim dedi o gün ultrasonla bakabildi ve bu vajinin son asamasi dedi sonra biz esimle devam ettik iki parmak filan derken yavas yavaş birlikte olabildik
haklsınız bana da dr en son yenemeyince patlıcanla salatalıkla dene dedi şok oldumBende 18 aylik evliyim vajiyi yeneli 1ay oldu..defalarca psikiyatriye hastanede gittim ama olmadi dr kitap verdi ama bana cok inandirici gelmedi...en sonunda ozel dr gittik 4000tl ucret.tedavi okadar basittiki keske kitapda yaxanlari kendim yapsaydim dedim...lutfen bu sorunu kendi basiniza cozebilirsiniz bukadar paralari bosuna vermeyin...ben yaptimsa herkes yapar tamamen umutsuz bir vakaydim
çok teşekkürler baharmevsim..çok düşüncelisin.hatta bende yardım isteyebilirim..ancak dr gereklide olabilir bazen.benim anlamadığım bi sürü insan şu doktor harika bu doktorla 1 günde yendim diyor.ama buraya gelip bir kişi yazmıyor. garip değil mi sence de?yani sen kendin uğraşıp yenemeyedebilirdin.ozaman bi sürü doktor çıkıyor karşına hangisini seçeceksin....Arkadaslar herkesin maddi gucu dr gitmeye yetmeyebilir ben burdan defalarca yazdim bu hastaligi kendiniz yenebilirsiniz ancak...ozelden msj atin herkese yardimci olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?