• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus dikkat edin!

Xoxo235

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
39
Puanlar
38
Kızlar bu konuyu yazmakta tereddüt ettim ama özellikle vajinismus gibi hassas bir konuda kimsenin etkilenmesini istemediğim için paylaşmak istiyorum. Bu başlık altında yazdıklarım sonrası bana özelden bir kadın yazdı, “yardımcı olmak istiyorum” dedi. Ben de iyi niyetle kabul ettim, telefon numaramı verdim.
Saat gece 01:00’de beni aradı ve tam 2 saat boyunca (03:00’e kadar) sadece tek bir doktoru – Nazife Ergen’i – övdü. Konuşmanın tamamı doktoru anlatmak ve yönlendirmek üzerineydi.
Telefonu kapatırken de bana asistanının numarasını gönderdi ve özellikle “benim önerdiğini söyle, adımı ver” dedi.

Açıkçası bu durum beni çok rahatsız etti ve şaşırttı. Çünkü yardım gibi başlayan bir iletişimin, bu kadar uzun süren ve tek bir doktora yönlendiren bir konuşmaya dönüşmesi bana doğal gelmedi.
Ayrıca başlık altında da bazı yorumların silindiğini ve bazı kullanıcıların “reklam yapılıyor” diye tepki verdiğini fark edince bunu paylaşmanın doğru olacağını düşündüm.

Kimseyi kötülemek ya da hedef göstermek istemiyorum, sadece vajinismus gibi hassas bir konuda karar verirken herkesin çok dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum.

Özelden gelen yönlendirmelere karşı temkinli olun kızlar. Herkesin süreci, ihtiyacı ve güven duygusu farklı…

Umarım kimse yanlış yönlendirilmez.

Son düzenleme:
İn mi cin mi bilmediğiniz hiç tanımadığınız insana numara mı verilir yardımcı olmak isteyen yazarak yardımcı olur zaten.

Ne olduğu belli olmayan insanlarla ne cesaret özelden konuşup numaranızı verdiniz ki? Anamla gecenin 1’inde konuşmam.
Bin tane konu yorum var zaten konularla ilgili esas siz tanımadığınız insanlarla özel bilgilerinizi paylaşmayın bir daha.

Burada çaresiz bir şekilde yardım arıyoruz bana sıcak bir şekilde yazdı ve ben de numaramı verdim ne yazık ki para için faydalanmaya çalışıyorlar bu durumdan.. sorun bende değil bence, bunu yapanlar ve yaptıranlarda.,

Bu sorunda malesef denize düzen yılana sariliyo insana oyle bi külfet ki kim ne yapsa kızamam gercekten hem fiziksel hem psikolojik bitiriyo insani zaten bunu yenmekte beynine hukmetmekten geciyo . 7 ayın sonunda yendim isterseniz yazabilirsiniz

Bu sorunda malesef denize düzen yılana sariliyo insana oyle bi külfet ki kim ne yapsa kızamam gercekten hem fiziksel hem psikolojik bitiriyo insani zaten bunu yenmekte beynine hukmetmekten geciyo . 7 ayın sonunda yendim isterseniz yazabilirsiniz
Nasıl yendiniz

Back
X