- 28 Aralık 2017
- 72
- 37
- 18
- Konu Sahibi Minnosunubekleyen
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 4 senedir evliyim ve bir kaç gün öncesine kadar vajinismus illetiyle savasiyordum. Okumadigim yazı gitmedigim doktor dinlemedigim insan kalmamıştı. Boşanma kararı almıştık eşimle o kadar caresizdim. Sonra Ankara Hera Klinigin sitesi denk geldi internette gezinirken. Çok acabam vardı çok araştırdım yorum okudum. Kendime son bir şans verip gitmeye karar verdim. Bayram sonrası ilk güne arayıp randevu aldım. İlk gün korkuyla karışık bir panikle gittik. Ama yersizmis paniğim. Kliniğe girdiğiniz an zaten yanlız olmadiginizi sorununuz cozulene kadar sizi birakmayacaklarini hissettiriyorlar. Didem Kurban Hocam sayesinde önce kendime güvenmeye başladım. Uzun zaman önce kaybettigim ozguvenimi Didem Hocam sayesinde tekrar kazandım. Sizin bile kendinize guvenmediginiz bir zamanda size inanan güvenen birilerinin olması yapacaksın korkma sen güçlüsün diye arkanızda durması paha biçilemez. Herşeyi geçtim bu insanlar 20 senedir bu işi yapıyorlar bu hastalıktan muzdarip bizlere yardımcı oluyorlar bu da ayrı bir güven veriyor insana.. emin ellerde hissediyorsun öyle böyle derken basta Didem Hocam , Ayla Hanım ve klinikte çalışan bütün herkesin emekleriyle pazartesi başladığım tedavimi çarşamba akşamı tamamladım ve ben vajinismusu yendim!.. korkmayın kendinize güvenin ve en önemlisi doğru ellerden yardım alın. Hiç birşey sizden değerli değil önce kendiniz için derin bir nefes alın cesaretinizi toplayın ve Didem Hocam in bilgi ve tecrübesine kendinizi bırakın bu hastalık erteleme hastalığı ertelemeyin.. ben bu kadar zaman beklediğim için çok pişmanım. Siz pişman olup geçen yillariniza yanmayın