Vajinismus çözülebilen psikolojik bir düşünce bozukluğudur.

cashmeree

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
4
1
0
İstanbul
Merhabalar,
Yaklaşık bir yıldır yaşadığım vajinismus problemi artık kabusum olmuştu. Evliliğimde her şey yolundaydı eşimle birbirimizi çok seviyor ön sevişmeye kadar her şey yolunda gidiyor sonrasında hüsran, ağlama krizleri takip ediyordu. İnternetten okuduğum egzersizler işe yaramadı son çare bunun fizyolojik bir sorun olmadığı psikolojik bir bozukluk olduğu düşüncesinden emin oldum ve iyi bir psikolog aramaya başladım. Hiç bitmeyeceğini düşündüğüm problemim 2. seansta sona erdi. Arkadaşlar bu sorun kafada büyütülecek hayatı kahredecek bir durum değil dikkat edilmesi gereken uzmanla görüşmek kulaktan dolma şeylerle evliliğinizi ve kendinizi çıkmaza sürüklememek.

Bende 1 buçuk sene evliliğimi mahvettim...sonra işin ehli doktor bulup hallettim..kesinlikle psikolojik..jınekologlara gerek yok ama yanlış yerlere gidip para sarf etmeyede gerek yok..

doktorunun ismini öğrenebilir miyim canım ?

Bende 1 buçuk sene evliliğimi mahvettim...sonra işin ehli doktor bulup hallettim..kesinlikle psikolojik..jınekologlara gerek yok ama yanlış yerlere gidip para sarf etmeyede gerek yok..

Doğru söylüyorsun ortalıkta yığınla şarlatan var olayı ticarete dökmüşler. Olan oradan oraya sürüklenen çiftlere oluyor. Araştırma yaparken

* Yanlış bilgiler ve inanışlar.

* Baskıcı,otoriter baba.
* Zayıf,güçsüz anne.
* Cinselliği önemsiz veya aşağılayan aile.
* Olumsuz dinsel ve kültürel şartlanma.
* Cinsel şiddet.
* Kızlık zarını yitirme korkusu.
* Cinsel tabular,mitler,inançlar.
* Pasif bağımlı eş.
* Gebe kalma korkusu.
* Cinsel organlardan iğrenme ve hoşlanmama.
* Eşcinsel özdeşleşme.
* Baba-kız ilişkisindeki güçlükler.

Gibi detayları öğrenince işin boyutunun farklı olduğunu anladım

Evet cnm bu işi kesinlikle psikoterapistler çözebilir..Allah razı olsun murat hocamdan benim birbuçuk yılımı birbuçuk günde çözdü..

bende aynı düşüncedeyim. doktorcum (sn.ceyda güvenç) mantığıma yatacak derecede açıkladı herşeyi. 8 ay sonra bitti bu çile ve şimdi hamileyim rabbime şükürler olsun. jinekolog sadece ilaç verip uyuşturuyo. yan etkileri de cabası. cinsel terapist anlatarak tedavi ediyo sorularını cevaplıyo seni ikna ediyo.

Bende gitmistim kendisine bir sene oldu. Bana problemi çözme garantisi vermişti ve çözdü de. Bu sorunu kesinlikle jinekolog çözemez sorun psikolojik arkadaşlar.

Evliliğim bitmek uzereydi aslında evli bile olmamıştık. Eşim idare edemez duruma gelmişti beni (asım beye gidenlerdenim bende ) çok utanıyordum.Neyse ki şükürler olsun o günler gerilerde kaldı

Asım Eren'in kliniğine gitmeyi düşünüyorum kliniği aradım 1,500 USD dediler. Garanti verdi o yüzden kesin gideceğim haftaya umarım her şey dediği gibi olur. Deneyimlerimi paylaşırım kızlar.

canım sen bu sorunu nasıl astın peki terapıstlemi

canım sen bu sorunu nasıl astın peki terapıstlemi

Ewt canım terapistle hallettim. Ben biraz ikna olmadan adım atmayan bi insanım. Dediğim dediktir biri bana mantıklı açıklama yapmadan asla dediğimden bildiğimden vazgeçmem. Doktorum bana çok ii geldi. Çok güvendim kadına her dediğini düşünmeden uyguladım söyledikleri çok mantıklıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…