Vajinismus çok acil!!!

roseblog

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2024
66
13
31
Kizlar mrb.vajinismusum ve artik tamamen cozmek istiyorum.bikac uzmanla gorustum.
Bilenler lutfen yazsin.
Fizyoterapiste mi gideyim
Yoksa cinsel terapi uzmani psikologa mi?
Ikiside egzersiz vericek ama fizyoterapist 3 seansta hallederiz dedi. Psikolog 10 seansta konusarak ve egzersizlerle hallederiz dedi.
Lutfen yardim hangisi daha etkili ??

Kizlar mrb.vajinismusum ve artik tamamen cozmek istiyorum.bikac uzmanla gorustum.
Bilenler lutfen yazsin.
Fizyoterapiste mi gideyim
Yoksa cinsel terapi uzmani psikologa mi?
Ikiside egzersiz vericek ama fizyoterapist 3 seansta hallederiz dedi. Psikolog 10 seansta konusarak ve egzersizlerle hallederiz dedi.
Lutfen yardim hangisi daha etkili ??
Fizyoterapistlerin el atmadigi bir bu konu kalmisti 🤦🏼‍♀️ bence cinsel terapist tabi ki

Çok acil demişsiniz de buradaki ivedi verilen cevap vajinismusunuzu nasıl çözüyor onu anlamadım.

Cozum bulamadim yasadigim yerde cunku
Hanımefendi yaşadığınız yerde çözüm bulamamış olabilirsiniz ama daha öncesinde sormuşsunuz fızyoterapisti denemişsiniz . denediğiniz çözüm alamadığınız bir şeyle tekrar konu açıyorsunuz . Dilatör kullanmam falan demişsiniz ama yanınıza eşinizi alıp kullanabilirsiniz sonuç olarak o adam da tutupta sen bakireydin nasıl onu kullandın demeyecek.yani sonuç odaklı olmaya bakın

tabii ki cinsel terapist. fizyolojik olarak beraber olsan bile beyninde iliskiyi korkunç ya da ahlak disi bulup sen istemeden vücuduna o sinyalleri gönderen yer normale dönmedikce saglikli keyifli bir cinsellik yasayamazsin ki

Hanımefendi yaşadığınız yerde çözüm bulamamış olabilirsiniz ama daha öncesinde sormuşsunuz fızyoterapisti denemişsiniz . denediğiniz çözüm alamadığınız bir şeyle tekrar konu açıyorsunuz . Dilatör kullanmam falan demişsiniz ama yanınıza eşinizi alıp kullanabilirsiniz sonuç olarak o adam da tutupta sen bakireydin nasıl onu kullandın demeyecek.yani sonuç odaklı olmaya bakın
Kafamda zor oldugunu anladim.bu surecte bazi sorunlarim oldu onlarda etkiledi. Yardiminiz icin sagolu

tabii ki cinsel terapist. fizyolojik olarak beraber olsan bile beyninde iliskiyi korkunç ya da ahlak disi bulup sen istemeden vücuduna o sinyalleri gönderen beynin normale dönmedikce saglikli keyifli bir cinsellik yasayamazsin ki
Fizyoterapistlerde egzersiznm filan rahatlatiriz dedi ama kafamda buyutuyorum zaten malesef

X