• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus belasıı

Oydar

Don't stop talking about palestine 🇵🇸
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
8.843
47.207
548
Merhaba, biliyorum konu dışı ama diğer tarafta kimse cevap yazmıyor. artık iyice tükendim içimi dökmek ve fikir almak istiyorum. 3.5 yıllık evliyim ve maalesef cinsel birliktelik yaşamadık. Başladığım tedavileri yarım bırakmak zorunda kaldım. Hera klinik diye biyer duydum şuan bize en yakın olan ankara şubesi. Malum özel ve pahalı. Acaba duyan bilen var mı o kadar para verip yine hüsrana uğramak istemiyorum.

Hiç duymadım ama 3,5 yıl baya uzun bir süre değil mi başka çareler yollar denendi mi
Denenmez olur mu? Ailem de sürekli benim yüzümden olmuyormuş gibi imalarda bulunuyor artık tahammül edemiyorum

Heraya gitmedim ama bende ankarada bi dr da tedavi oldum cok cok memnun kaldim keske hic beklemeseymisim dedim.

Tedavileri neden yarim biraktiniz? Psikologa gitmeyi denediniz mi?
Tedavileri zaten psikolog yapıyordu birinde ben başka bir şehire taşındığım için kaldı diğerinde eşim 12 saat çalşıyordu ve sadece 15 günde pazar izin yapıyordu malum eşli terapi olması lazım ve o zamanlar özel tedavi için maddi gücümüz yoktu

Merhaba, biliyorum konu dışı ama diğer tarafta kimse cevap yazmıyor. artık iyice tükendim içimi dökmek ve fikir almak istiyorum. 3.5 yıllık evliyim ve maalesef cinsel birliktelik yaşamadık. Başladığım tedavileri yarım bırakmak zorunda kaldım. Hera klinik diye biyer duydum şuan bize en yakın olan ankara şubesi. Malum özel ve pahalı. Acaba duyan bilen var mı o kadar para verip yine hüsrana uğramak istemiyorum.
Vajinismus görünce yazmak istedim. Ben 6 ay boyunca eşimle ilişkiye giremedim. Ama 4.ayda tedaviye başladım herkesin bikac seansta basardigini ben 2 ayda anca yapabildim. O kadar agir vakaydim yani. Ama sizin sure baya uzamis. Iliskiye girerken ikinmayi denediniz mi

Psikolog korkularinizin yersizligi konusunda destek olacaktir diye dusundum o nedenle. Kadin dogum uzmani ya da cinsellik uzmani da fiziksel kisimla ilgili.
Fiziksel muayene oldum bir sıkıntı yok

Vajinismus görünce yazmak istedim. Ben 6 ay boyunca eşimle ilişkiye giremedim. Ama 4.ayda tedaviye başladım herkesin bikac seansta basardigini ben 2 ayda anca yapabildim. O kadar agir vakaydim yani. Ama sizin sure baya uzamis. Iliskiye girerken ikinmayi denediniz mi
Neler neler denedim.

Ben İstanbul Hera da tedavi oldum 2017 kasımda. Çok şükür atlattım. Gittiğimde yaklaşık 3 yıllık evliyim. Ihmal etmeyin derim. Şuan da bebek tedavisine başladım

Ne derecede vajinismussunuz acaba? Yani hiç mi yaklaştırmıyorsunuz bacaklarınız falan mı kasılıyor yoksa biraz ilerleme oluyor acı mı hissediyorsunuz?

Ne derecede vajinismussunuz acaba? Yani hiç mi yaklaştırmıyorsunuz bacaklarınız falan mı kasılıyor yoksa biraz ilerleme oluyor acı mı hissediyorsunuz?
Sanki orda duvar var eşim diyorki neden kesıyorsun kendini halbuki ben hiç kasmıyorum gibi geliyor bana

Ben bu konuda uzmanlaşmış bi doktordan tedavi aldım. Yenene kadar sinir krizleri aglamalar ama bitti. Siz de yapabilirsiniz. Gittiğim doktoru özelden yazabilirim isterseniz
Hangi şehirde

Vajinismus psikologdan ziyade vajinismusta uzmanlaşmış bir kadım doğum uzmanının alanı. Ben de vajinismus tedavisi gördüm. Ankarada harika bir doktortur kendisi, yıllar gecti hala görüşürüz hatta sonradan tüp bebek tedvisinde de beni iyi doktorlara yönlendirdi. Özelden yazabilirim adını. Araştırırsınız internetten.

Back