Merhaba Hanimlar,
konumuz Vaginismus
Bende sizler gibi bir vaginismus vakasi bir hastaydim.
yurdisinda yasadigim icin..türkcem ve cümlelerim pek dogru olmaya bilir kusura bakmayin.
bende iki yillik evliyim...ve cok umutsuzdum..dünyalar iyisi ve anlayisli bir esim olmasin ragmen, artik boguluyordum. Kendime o kadar yükleniyordumki olmiyor diye.
Biz aylelerimize bu konuyu hic amadik...allaha sükür maddi bagimliligmiz veya herhnagi bir karisanimiz olmadigi icin kendimiz basimizin cagresine baktik.
Ilk evlendigim zaman balayindan döndükten sonra yanliz bir sefer doktora gitmistim. Alman Doktor benimle alay eder gibi böyle birsey olamaz siz 25 yasinda bir hanimsiniz. Sizin vucudunuz neden korkuyorsunuz dedi...ve anlayisla karsilamadi. Birtane uyusturucu krem verdi ve gönderdi. Tabi ben artik daha herhangi bir doktora gitmekle ilgili cesaretimi kayip ettim.
Mahalesef Almanyada pek fazla tür kadin doktoru yok.
Sonra internette okurken arastirirken Murat Ulusoyla ilgili yorumlarla karsilastim..ve bir ceserat randevu alip gittik.
Tabi kolay olmadi..inanilmaz güvensiz gittim..olurmu olmazi gectim..ne alaka kusadasi diye düsündüm..
Sonra esimle denemeye karar verdik...hic olmassa tatil yapariz diye düsündük. Ama iyiki gitmisiz
Daha bu yil Ocak ayinin sonuna dogru benim tedavim gerceklesti.
Hanimlar bir saniye bile icinizde teredüt varsa kalmasin...cünkü cidden hipnoz yoluyla bu is cözülüyor.
Murt Bey sizi soyup muayne felan etmiyor rhaht olun. Arti Esiniz her asamada yaninizda oluyor. Ve cok ince bir ayrinti daha belirtmek isterimki, hic bir Telkin 10 Dakikayi gecmiyor.
Hipnoza telkzin diyor ve bu telkinler bende 4 defa oldu.
Her Telkin sonrasi yeni bir Aparatla tanistiriyor sizleri. Yurtdisindan okuyan arkadaslarim icin yaziyorum Aparat Almanca DILDO oluyor.
Insan diyorki hayatta yapamam.. ama ilk telkinden sonra bile en ufak bir kasilma kalmiyor.
Ilk aparati problemsiz bir sekilde icinize alabiliyorsunuz. Ya kendim inanamadim, saskinliktan baka kaldik esimle.
Arti Aparatlarin Doktor Beyin muayhanesinde degil...Otelde esinizin yaninda deneme ve Calisma yapiyorsunuz.
Ikinci telkinden sonra tekrar otele gidiyorsunuz, ve ikinci aparati icinize aliyorsunuz..buda gerceklestiyse...tekrar murat beye gidip son telkini yaptirip son aparatla calismalara otelde devam ediyorsunuz.
Ben sonuncu Aparatta cok zorlandim. Yanlis anlamayin kasilmakla ilgili felan degil..Cünkü daha ilk telkinden sonra en ufak bir kasilma kalmiyor..Benim sorunum aparatin kalinliyla ilgili oldu..ama onuda astim..inanilmaz biliyorum ama gercekten basardim..:)
Bu yazdiklarimin hepsi ilk gün gerceklesti..! ikinci gün yeni bir telkin alarak ilisikiye girdik.
iInanabilirsiniz..iliskiye girdik yaziyorum!
Bu arada benim hic bir sekilde kanamam felan olmadi..Aparatlari aldigimda dahi kanamam olmadi..benim kizlik zarim cok esnekmis..bu arada üc cesit zar oldugunuda hatirlatmak isterim..zar sekli cok esnek olanlarda asla kanama olmayabiliyor. Kimisinde hatta ilk dogumda aciliyormus..onuda allah askina kim hisseder o dogum sancisiyla..Yani kanamaniz olmazsa eger hemen panige kapilmayin..rahat olun..sonucta esiniz sizi biliyor..sezi sevmesse zaten yillardir bu duruma boyun egip sabirla beklemezlerdi.
Ben birbucuk günde astim..darisi sizin basiniza..artik normal bir sekilde iliskiye girebiliyrouz..yanliz her pozisyonda henüz rahat degilim ..benim üstte oldugum pozisyonlar rahat oliyor..eger altaysam hafif basinc hissediyorum oda sidik torbasiyla ilgili..kadin alta olunca sidik torbasi üsten basinc yaptigi icin. A ma zamanla o bile yerine oturuyormus... biz daha suan o kadar ilerlemedik ama hic kafama takmiyorum.
Almanyaya döndükten sonrada..en sonra verdigi apartla 10 gün boyunca, günde birdefaya mahsus yirmiser girris cikis yaptim...ama esinizle ilisikiye girerken daha rahat oluyor. Cünkü aparat sert..ama esinizin penisi icinize göre sekil aliyor..ve basinc ve aci cekmenizi önlüyor. Tabi kadinda biraz zevke gelince hic aci veya basinc denen birsey olmiyor.. Cünkü icerisi islak olmus oluyor..ama kuru oldugnuz zaman tabigki pel hos bir duygu sayilmaz..ben aparatlari ilk zamanlar hep jellen kullandim..tabi fazla jelde iyi degil hatirlatmak isterim.
Olurda baska sorulariniz olursa hic cekinmeyin yazin bana..bu arada ben 1500€ ödedim..
Ama olsun degdi..nelere para harcamiyoz..sonucta unutmayin hanimlar hersey dünyalik..kim neyi diger tarafa götürcek..tek huzur ve maneviyat önemli olan seyler..tabigki para pulda önemli ama..suanki sadedimi dünyanin hic bir lüksüne degismem inanin...
Uamrim biraz umutlanmaniza yardimci olmusumdur...
Sevgilerimle
MIRA NUR HATUN