• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus belası

Derdedermanolan

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2021
13
4
6
30
Herkese iyi akşamlar öncelikle 26 yaşında üniversite mezunuyum.1 yıldır da evliyiz Eşimle 8 sene birliktelik ten sonra evlendik. Eskiden sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ama evlendikten sonra bir türlü ilişkiye giremedik cinsellikten korkmazdim normalde aklımın ucundan bile geçmezdi böyle olacağı vajinama dokunabiliyorum ilişki esnasında kaçmıyorm sanırım kasıyorum kendimi psikolojik destege de başvurdum parmak egzersizi verdi ilk gün yapamadım ama ikinci gün bı cesaret ilk parmağımı alabildim iki parmak egzersizinde de belli kısmını aldım sonra eşimin inançsızlıgi ile vazgectim ümidim kırıldı resmen ve çok çaresiz bir durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum Allah kimseyi bu dertle sinamasin öyle Bir illet ki insanı içten içe bitirip herşeyden herkesten uzaklaştırıyor bazen anne olamayacakmisim gibi geliyor umarım bana da bı öneriniz vardır...

Öncelikle merhaba.Emin olun yalnız değilsin bende sanardım ki sadece bu illet bende ama öyle değilmiş.Ben kendim önce bir doktora gittim fizyoljik bir sıkıntım olmadığını ve bunun psikolojik olduğunu anladım.sonra burasını okudum ve önerilerle bir yola çıktım.meğer bilmedğimz o kadar çok şey varmış ki.Ben aparatlsr sayesinde kurtuldum.Aynı zamanda nefes ve kegel egzersizlerini yaptım.İsterseniz size de yardımcı olabilirim.

Back
X