Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muayene oldunuz mu? Fiziksel bir şey olmadığından emin misiniz?arkadaslar 1 yıllik evliyim ve vajinismusluyum yenen arkadaslar yardımcı olabilirmi nasıl bir yol izlediniz lutfen yardım edin((
Bende aynıarkadaslar 1 yıllik evliyim ve vajinismusluyum yenen arkadaslar yardımcı olabilirmi nasıl bir yol izlediniz lutfen yardım edin((
Haziran ayında çok şükür bu hastalığı yendim.İnternet üzerinden doktor araştırması yaptım ve karşıma Murat Ulusoy çıktı WhatsApp üzerinden iletişime geçtim sağolsun genel bilgileri verdi, denemekte fayda var diye düşündüm çünkü kendimi ne kadar zorlasamda bu hastalığı yenemedigimi gordum baska çarem kalmamıştı.Klinigine gittigimizde eşimle bana izlicegimiz yolu anlattı öncelikle hipnozla terapi uygulayacagini sonrasında dilatörle doktor eşliğinde uygulama yapıcagini bu sırada esiminde yanımızda olucagini belirtti uygunsa tedaviye baslyalim dedi kabul ettik.Bu hastalığı asla yenemicegmi dusunuyodum açıkçası dilatör olayını duyduğumda da çok gerildim bunu basaramicagmi düşündüm ama pes etmek istemedim doktoruma güvendim ilk denemede bunu basarabldigimi görünce dahada cesaretlendim ilk gün yalnızca hipnoz ve dilator çalışması yaptık sonra otelde doktorumuzun verdiği ödevleri yaptık(örneğin 10ar kez dilator çalışması yavaştan hizliya doğru sonrasında da eşimle deneme) açıkçası eşimle ilk denemede sanırım kendimi kastigim için çok acılı oldu bu sırada Dr. Murat beyle iletsime geçtik biraz ara verin ve tekrar deneyin bunu bir kere yaptın şimdi esinlede başarabilirsin dedi velhasıl pes etmedik basardik.Tamamen acısız oluyo diyemem kendini rahatlatıp bunun 'normal' bir şey olduğunu kabullenene kadar ilk seferler biraz acılı oluyo ama deneye deneye alişiyosun ve goruyosunki vajina buna uygun yaratılmış zamanla bu acida geciyo. Şahsen herkes basarsa ben yinede basaramam diye düşünürken birazcık sabredince hicte öyle olmadığını gordum. Doktorumdan da çok memnun kaldım.Ben 2günde yendim umarım sizde yenersiniz bence tek yapmanız gereken uzman bir doktora güvenip pes etmemek.arkadaslar 1 yıllik evliyim ve vajinismusluyum yenen arkadaslar yardımcı olabilirmi nasıl bir yol izlediniz lutfen yardım edin((
bi kac jinekologa gittim kizlik zarimda herhangi bir anormallik yokmusMuayene o ldunuz mu? Fiziksel bir şey olmadığından emin misiniz?
Bende aynı
Haziran ayında çok şükür bu hastalığı yendim.İnternet üzerinden doktor araştırması yaptım ve karşıma Murat Ulusoy çıktı WhatsApp üzerinden iletişime geçtim sağolsun genel bilgileri verdi, denemekte fayda var diye düşündüm çünkü kendimi ne kadar zorlasamda bu hastalığı yenemedigimi gordum baska çarem kalmamıştı.Klinigine gittigimizde eşimle bana izlicegimiz yolu anlattı öncelikle hipnozla terapi uygulayacagini sonrasında dilatörle doktor eşliğinde uygulama yapıcagini bu sırada esiminde yanımızda olucagini belirtti uygunsa tedaviye baslyalim dedi kabul ettik.Bu hastalığı asla yenemicegmi dusunuyodum açıkçası dilatör olayını duyduğumda da çok gerildim bunu basaramicagmi düşündüm ama pes etmek istemedim doktoruma güvendim ilk denemede bunu basarabldigimi görünce dahada cesaretlendim ilk gün yalnızca hipnoz ve dilator çalışması yaptık sonra otelde doktorumuzun verdiği ödevleri yaptık(örneğin 10ar kez dilator çalışması yavaştan hizliya doğru sonrasında da eşimle deneme) açıkçası eşimle ilk denemede sanırım kendimi kastigim için çok acılı oldu bu sırada Dr. Murat beyle iletsime geçtik biraz ara verin ve tekrar deneyin bunu bir kere yaptın şimdi esinlede başarabilirsin dedi velhasıl pes etmedik basardik.Tamamen acısız oluyo diyemem kendini rahatlatıp bunun 'normal' bir şey olduğunu kabullenene kadar ilk seferler biraz acılı oluyo ama deneye deneye alişiyosun ve goruyosunki vajina buna uygun yaratılmış zamanla bu acida geciyo. Şahsen herkes basarsa ben yinede basaramam diye düşünürken birazcık sabredince hicte öyle olmadığını gordum. Doktorumdan da çok memnun kaldım.Ben 2günde yendim umarım sizde yenersiniz bence tek yapmanız gereken uzman bir doktora güvenip pes etmemek.
[/QUOTE insallah bende bu dertten kurtulurum 1 senedir esimi yanima yaklastirmiyorum korkudan son care bende doktor yardimi alacagim bu gidisle kizlik zarin kanadimi ilk iliskide
Ben psikoloğa gittim ama çare olmadığı daha sonra Esra Çabuk Cömert e gittim 4 seansta sonuç aldık şükür şuan hamileyim. Tabi hepsi 1yıl 3 ay ı buldu eşim anlayışlıydı hep yanımda oldu. Allah kurtarsın canım inan çektiğin tüm sıkıntıların aynısını çektim. Bu illete yakalanan ve konuştuğum her kişi aynı şeyleri anlattı. Allah yardımcın olsun.arkadaslar 1 yıllik evliyim ve vajinismusluyum yenen arkadaslar yardımcı olabilirmi nasıl bir yol izlediniz lutfen yardım edin((
amin insallah Allah razi olsun canimmBen psikoloğa gittim ama çare olmadığı daha sonra Esra Çabuk Cömert e gittim 4 seansta sonuç aldık şükür şuan hamileyim. Tabi hepsi 1yıl 3 ay ı buldu eşim anlayışlıydı hep yanımda oldu. Allah kurtarsın canım inan çektiğin tüm sıkıntıların aynısını çektim. Bu illete yakalanan ve konuştuğum her kişi aynı şeyleri anlattı. Allah yardımcın olsun.