• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus ayriligi

hayattguzell

Hayatguzel
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
242
168
73
Kimse mutsuz olacagini hic aklina bile getirmiyor evlenirken.benmde hikayem mutluluk umuduyla baslamisti.uc yil sevgili olduk severek evlndk.hic hesaba katmadgm vajnsms hastasi cktm.4 ay oldu evleneli.normal zamanlrda iyi olsada deneme esnasnda cok sinirleniyodu esim.zamanla sinirini kontrol edemz hale gldi bardaklari duvara vurmalar babann evine gt demeler.kendi ailesi hergun arayp sorack kadr ona hakrt edckleri kdr baskici davrandlar bi yandan benide aradlr surekli baski altnda kaldk.artik o sevdgm adam dgldi bambaska bi insan olmstu.uzerime cok yuklenyo aglamdgm gece yok 4 aydr hic dusunmedn konusuyo.cevresi ilskiye grrmdgm icin kiz olmadgm iftrsnida attlr.smdi ortada bosanma mevzusu geziyor.hic ozel haytmz olmdi aile buyukleri cok fzla dahil oldular.bosanicksnz dio ailesi esimde ya olck ya bosancz dio.vajnsmstan bosanan birileri var mi.suana kdr zaten kaldiramdm evlilk bitince nasil katlanicm bu acilra ben.fikirlernzi alablr mym.

Canım eşinle güzellikle konuş. Ben istemez miyim sevdiğim adamla birlikte olmak ama olmuyor işte. binlerce kadın var bu şekilde tedavi olup bi kaç ay en gec 1 yıl içinde atlatiyolar. Eğer kiz olmadığımı dusunuyosan buyur doktora gidelim de. Bana destek ol benim sadece sana ihtiyacım var ama sen de yanımda yoksun de. Bu benim suçum değil de. Dök içini yani. Allah akil fikir versin bu adamlara.

Yav bi adam anasına babasına nasıl "bibikledim / bibiklemedim" raporu verebiliyo ben anlamıyorum ki?
Te allam ya, nası bi muhabbettir, o insanlar nasıl dahil olabiliyolar o kadar, hiç algılayamıyorum.
Eşinin bu kadar dahil olmalarına izin vermemesi lazımdı, "biz halletcez zamanla hadi sii yuu leytırr" deyip muhabbeti kapaması lazımdı.

ilişkiye giremediğinizi herkesin bilmesi ne kadar ayıp ne kadar çirkin birşey, üstüne gösterilen tavır ve iftiralar da cabası

hiç durmayın hemen eşinizi alıp bir doktora gidin, doktora bekaretiniz ile ilgili rapor istediğinizi söyleyin, raporu alıp 3 kopya haline getirin ; birini eşinizin suratına, diğerini eşinizin ailesinin suratına fırlatın, bir diğerini de kendinize saklayın,

ve BOŞANIN !!!

Bende de aynı sorun vardı cok sukur atlattm ama ailelerin karısmasi kotu olms eşim hic bi şekilde ailesine yanstmadi bende öyle bizde 4 ay sonra atlattk bunu bizde cok kavga ettik ama nihayetinde sabrla atlattık doktora gidelim dedim kabul etmedi esim ama atlatılıyo zamanla bence esinle konus bi sekilde doktora gtmeye ikna et akrabalarmz gitti ve hemen atlattilar

Kimse mutsuz olacagini hic aklina bile getirmiyor evlenirken.benmde hikayem mutluluk umuduyla baslamisti.uc yil sevgili olduk severek evlndk.hic hesaba katmadgm vajnsms hastasi cktm.4 ay oldu evleneli.normal zamanlrda iyi olsada deneme esnasnda cok sinirleniyodu esim.zamanla sinirini kontrol edemz hale gldi bardaklari duvara vurmalar babann evine gt demeler.kendi ailesi hergun arayp sorack kadr ona hakrt edckleri kdr baskici davrandlar bi yandan benide aradlr surekli baski altnda kaldk.artik o sevdgm adam dgldi bambaska bi insan olmstu.uzerime cok yuklenyo aglamdgm gece yok 4 aydr hic dusunmedn konusuyo.cevresi ilskiye grrmdgm icin kiz olmadgm iftrsnida attlr.smdi ortada bosanma mevzusu geziyor.hic ozel haytmz olmdi aile buyukleri cok fzla dahil oldular.bosanicksnz dio ailesi esimde ya olck ya bosancz dio.vajnsmstan bosanan birileri var mi.suana kdr zaten kaldiramdm evlilk bitince nasil katlanicm bu acilra ben.fikirlernzi alablr mym.

yazınızı okuyunca bana; vajinismus rahatsızlığınız tedavi edilse bile, evliyken yaşayacağınız acılar daha da katlanılmaz olacakmış gibi geldi.
4 ay çok kısa bir süre. eşiniz şu kadarcık bile sabır gösteremeyip işi direkt boşanmaya getirmiş. ailesi ise iftira atmış.
ayrıca bu kadar özelinizin çevresi ile paylaşılması da çok saygısızca, çok duyarsızca, çok saçma bence.
bugün bunu yapanlar, ileride farklı sebeplerle çok farklı şeyler yapabilirler.
bu foruma belki de hiç "boşanın" yazmamışımdır
ama bence siz boşanın
:KK43:

Cok konstum ben bakireym senin icin doktorada gidebilirim dedim.esimin bole bi suphesi yok.daha ilk gece ble yapamdk die bendn ayri yatmsti ikinci gece annesini uyandrp olmadi yine ben gidiyorm dedi.guzellikle cok anlattm ama nasi baski gorduyse oan geldgnde ofeklnio 10 sn. Bile deneyemiyoruz.ailesi ayirmak icin geldler ben babamn evine gttm bi hafta kdar benm evmde kaldi onlar esimi cok zor ikna ettm dedm yalan atalm yaptk dirlm baskilardn kurtulalm kafamz rht yolmza bakalm yalandn bez ayarlrz inanrlar.inanmak ne kelime beni doktora gotrmeye kalktilar yaptik mi yapmadk mi die.kaynpedrm kaynanam bide halasi.esm snra tekrr yalan attgni soledi islrr basa dndu

Canım eşinle güzellikle konuş. Ben istemez miyim sevdiğim adamla birlikte olmak ama olmuyor işte. binlerce kadın var bu şekilde tedavi olup bi kaç ay en gec 1 yıl içinde atlatiyolar. Eğer kiz olmadığımı dusunuyosan buyur doktora gidelim de. Bana destek ol benim sadece sana ihtiyacım var ama sen de yanımda yoksun de. Bu benim suçum değil de. Dök içini yani. Allah akil fikir versin bu adamlara.
İşaretlediğim yere kadar iyi gidiyordu okuma maceram da, orası olmadı işte.
Sahip olduğu bir hastalık nedeniyle kızcağız gururunu ayaklar altına aldırmasın, konuşmayı yapsın, tedavi olsun falan ama, orası ı ıh. Zinhar.

Doktra hocaya herseye karsi esim bu is doktrla cozlmez bunca insan nasil yapiyot dio hep ben hrpsine gttm gerci ama patmak egzersizlerne izin vrmdgi icin tdvi olamadm kizlk zarina bse olr die

Şuan şoktayım bakireligini kantla ve ayrıl evliligin devam etmez senin boyle yazıklar olsun o eşine nasıl anne baba onlar ya yuh yani

İşaretlediğim yere kadar iyi gidiyordu okuma maceram da, orası olmadı işte.
Sahip olduğu bir hastalık nedeniyle kızcağız gururunu ayaklar altına aldırmasın, konuşmayı yapsın, tedavi olsun falan ama, orası ı ıh. Zinhar.
canım haklısın bu kızlık testi olayından hiç hoslanmiylrum ama belki bu iftiralar vs adamın aklını bulandiriyosa evlilik bitirmekten iyidir diyerek seeeeyaptim.

Ustelik bu konuyu konusmak icin kaynpedrm yannda iki adamla babamn isyerne gtti konustu.ailemde cok kzdi onlara ve esime.kabua gbi gunler yasadm.bugn bile cok iyiydi hadi deneyrlm dedik ozel gyindm dus aldm kremlendm girdk tam deneme esnasnda kalkti gtti ustnu gyndi disari ckti brn yatakta kaldm oylece.saka gbi dme ve gtmedn bana dedi ki sorn bende mi die anlamk icin gidicm briyle denicm en sonnda dedi.oda bakir hala

Yazıcam ya.
Biz şimdi aklı selim hemcinsleri olarak bu kadına boşanmayı tavsiye etsek ne olacak sanki?
Hadi bi mucize oldu lafımızı dinledi boşandı. Sonra? Üç sene sonra gene aynı kategoriden bi adam bulucak, oturucak yerine. Adam pislik yapınca "istersen doktora gidelim kızlığımı kanıtlayayım" diyen kadından da bi cacık olmaz, adam da hıyarın dibi zaten, ondan da tek başına cacık olmaz. Başlarım böyle kadına da adama da, gidiyom ben.
(pasif agresif mod off)

Back