- 24 Eylül 2009
- 396
- 0
- Konu Sahibi Gulguzeli33
Evet canım çatı muayenesi biraz rahatsız edici bir durum fakat bebek ve anne için gerekli olduğunu düşünüyorum.Ben şahsen doktordan kendim isteyeceğim çatı muayenesi yapmasını hemde onca korkmama rağmen.Çünkü çatımın bebeğin çıkmasına müsait olup olmadığına daha önce karar vermesi daha sağlıklı diye düşünüyorum.Sonra Allah korusun doğumda dar olur bebeğin kafası sıkışma durumu olur falan risk almayım diyorum.Çok acıyacak biliyorum ama ne yaşayacaksam yaşayım bitsin istiyorum artık inan.Yok çatı,yok sancı,yok kesi yok dikiş derken beynim döndü inan.Bir an önce olsun bitsin herşey istiyorum Allahın izniyle.Düşündükçe insana sinir geliyor vallahi....
Bu sabah eşime keşke sen taşısan,doğursan emzirsen dedim.Ben sana yardım ederdim geri kalan konularda dedim.Ne bencil bir anneyim değilmi? Kızım tırsık bir anneyle ne yapacakki? senağlama
tabiki muayene etmeleri gerekirse ederler zaten.ya ben allaha çok güveniyorum ve sıgınıyorum yapacak bişi yok benim açımdan doktorumuza da güvenmemiz gerek ...klava:
bence bu korkuların geçici çok takma kafana bence canım a.s.a.s.