Vajinismus acil..

meeddus

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2020
16
8
27
Herkese merhaba, konuya nasil baslasam bilmiyorum. Esimle birkac denememiz oldu ama tam anlamiyla birlesme olmuyor. Kucuklugumden beri kan vs. acik yaralar vs. seylere bakamama fobilerim var. Dusununce bile icim fena oluyor.
Vulva hakkinda cok fazla bilgiye sahibim, ergenlik cagimda hicbir baski olmadi hayatimda. Cinselligimi vs. ogrendim, almam gereken bilgileri aldim. Sadece kan vs.fobilerimi asla yenemedim ve durumun bunla ilgili oldugunu da dusunuyorum.
Kendime bakabiliyorum, dokunabiliyorum ama; Icime bir seyin girmesi, oranin aciyacak olmasi vs beni nedense asiri endiseye sokuyor. Doktora gittim, bunun kendi beynimde bittigini ve vajinismusumun 1. seviye bile sayilmayacak oldugunu soyledi. Kayganlastirici vs onerdi. Esim 3 kez parmakla deneme yapti; tek parmak 3 bogum oldu, 2 parmak dene dedim. denediginde 2 bogumdan sonra ben durmasini soyledim o baski hissinden dolayi(keske o anki cesaretimle hepsini denemesini soyleseymisim)
diger gun kanamam oldu. Kanamayi da atlattim...
Hatta bir gun sarhosken 2 parmagi full denedigini soyledi ben hissetmemistim bile aslinda hicbir problem yok.........
Ama nedense hala korkum var, o biseyin girme ani icimi gicikliyor. Dilator seti gibi bir sey olusturdum kendime, kayganlastirici bebe yagi uyusturucu krem her sey var ama ben bunlarla denemeden esimle o an herkesin nasil oluyorsa benimde oyle olmasini istiyorum.Kendi kendime yapmak garip geliyor. Buradaki heer seyi okudum sayilir. Esim yapsa tamam ama ben kendime sokamiyorum herhangi bir sey. Srif aciyacak diye. Ki acima kismini da atlatmisim.
Doktora da bir suru para vermek istemiyorum su anda.
Yillardir yoga yapiyorum, nefes terapileri.. Bana biri yol gostersin, fikir versin ne olur
25 yasinda 13 yasinda gibi davraniyormus gibi hissediyorum ve bu beni kahrediyor. Arkadaslar bunu kolay yoldan cozeniniz var mi ya da beni tesvikleyecek bir aniniz fikriniz ne olur soyleyin...

Merhaba canim oncelikle 1. Seviye bile olmamana cok sevindim bu muhtesem bir sey. Bazi hanimlar var okumussundur gormek dahi isyemiyorlar vulvayi vajinayi. Sen cok iyi durumdasin. Bir kere bilgi sahibisin. Insallah sama yardimci olabilirim. Hiç yenemem zannederken birden oluverdi benim. Kendi dilatorlerin nasil bilemiyorum ama bence internetten siparis et. Gizli kargo ile geliyor. Krem renkli düz olanlarla daha kolay olur. Onceligin bu olsun. Kegel egzersizi yap kargon gelene kadar. Gun icinde her yarim saate bir alarm kur setler olustur kendine. 20 set 30 set gibi. Kac saniye kasıni açtıysan onun yarisi kadar kapat. İkınarak açılıyor, tutarak kapaniyor. Bunu kullanmayi ögrendigin an yarı işi olmus bil. 10 saniye actiysan 5 saniye kapali tut. Boyle boyle cok kolay kullanacaksin. Sen kegel calistin guzelce kontrol etmeyi öğrendin. Sonra kargon geldi. Artik dilatorle calisabilirsin. Iceri giren her 1 cm büyük basaridir. Kendini takdir et. Yetersiz gorme. Ne yaptim ki daha cok var deme. Ben kendim yalnizken denemeyi sevmiyordum. Ön sevisme sonrasi denemek daha kolay bence. Çünkü tahrik oldukça vajina büyüyor. Boyle deneyimledim. Esinden bir muddet anlayis gostermesini iste. Istersen her gun birini dene. Rahatim yapabilirim dersen sirayla devam et. Ama bunun bir surec oldugunu kabul et. Son Dilatör girer girmez kolaylikla tak diye cinsel iliski gerceklesmiyor. Nasil midemiz zamanla az yemek gördükçe kendini küçültüyor, bu da oyle. Icine bir sey girdikce tehlikeli olmadigini anliyor ve artik kendini birakiyor.
Evet son dilator artik rahatca giriyor. Cinsel birlesme icin hazir hissediyorsun. Dilatörü icinde tut. 15 20 dakika beklet. Cok guzel genisliyor. Cikart tekrar sok. Kastan gectigini hissettigin anda dur. Sagdan soldan kasa baski uygula dilator ile. Esin hazirlansin bu esnada. O hazir olunca cikart dilatörü. Sen ustte olacagin sekilde penisin uzerine otur. Dogru nefes tekniklerini en iyi sen bilirsin onlari uygula. Duvar hissi geldiği an ıkın. Azicik aci olabilir dayanılmayacak gibi degil dayanabilirsin. Tamamen otur. Daha da gevşemesi icin biraz oyle bekle. Sonra ister oyle devam edin ister pozisyon degistirin.atladigim bir sey yoktur umarim. Sorun olursa ister buradan ister ozelden yazabilirsin.

Esli birlesmeden sonra bir sure daha Dilatör calisarak esliye geçiliyor. Yani boyle daha rahat oluyor. Ister 1. Den baslarsin ister direkt 3 4 ten. ben ilk esli deneme sonrasindaki denemede yani ikinci birlesme hazırlığında 1. Dilatör ile başlamıştım. Sonrakinde 3. Ile basladim. Tamamen seninle ilgili bir durum.

Ve bence bebek yagi kullanma. Vajina florasini bozabilir. Su bazli kayganlastiricilardan kullan. Ben kondomla yapamamıştım. Sanki etimi tutuyor gibi geliyordu. Istersen siz de kondomsuz deneyin ama gebelik durumu varsa yine bir onlem alinmali.

Dilatörü yapip eslide zorlanirsan sakin olmadi diye küsme. Kaslar zamanla öğreniyor. Internetteki sosyal medyadaki 3 saatte vajinismustan tamamen kurtul reklamlarına da inanma. Boyle bir sey mümkün degil.

Yoga meditasyon yapıyorsan enerjinin bedenimiz icin ne kadar onemli oldugunu biliyorsundur. Olumlu cumleler söyle devamli.

Cinsel birlesmenin kolay ve keyifli oldugunu biliyorum

Dilatör ile çalışmanın kolay ve keyifli oldugunu biliyorum.

Vajinismusu kolaylikla ve keyifle yenebileceğimi biliyorum

Vajinami cok seviyorum

Kadin olmanin kolay ve keyifli oldugunu biliyorum

Gibi cümleleri sık sık tekrar et. Vajinismusu yenecegini biliyorum. ❤

Canim merhaba sen yendinmi cok svindm bende iliskide cok aci cekiyorm vajinusmusla ilgili kendimi kasiyorm sanirm ne yapabilirm bu acidan dolayi iliskiden sogudum

Canim merhaba sen yendinmi cok svindm bende iliskide cok aci cekiyorm vajinusmusla ilgili kendimi kasiyorm sanirm ne yapabilirm bu acidan dolayi iliskiden sogudum
Evet canim yendim. Hala pat diye rahatca iliskiye giremiyorum. Esimin calisma saatleri yüzünden bazi uyku duzenim gecem gündüzüm karistigi icin cok fazla deneme yapamiyoruz. Simdi regl oldum bir de. Onun calisma sistemi düzelince normale döneriz. Dilator ile calisiyorum birlesme öncesinde ilk basta gerginlik aci oluyor sonra esniyor kendimi bıraktığım zaman zevk alıyorum. Ama itiraf edeyim alisik olmadigim icin vajinam yoruluyor.

Siz hangi pozisyonda deniyorsunuz?

Alt pozisyonda deniyorzz ve cok aci cekiyorm

Dilatorle vajinamizi gevsetiyoruz ama beyinden kendimizi gevsetemiyoruz asıl sorun burda,bunu da yapabilirsek başarıya ulasiyoruz

Merhaba bende vajinismus tedavisine başladım fakat ben üstte kendimi rahat hissedemiyorum alt pozisyonda da kendimi çok kasıyorum doktora gittiğimde vajinama bir aparat yerleştirdi fakat halen zorlanıyorum banada yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Kızlar bende yıllaaarca vajınusmus cekmiş biri olarak şükür yendim ve denemediğim pozisyon kalmadı en rahat ettigim pozisyon affedersiniz eşiniz arkanızdan yan pozısyondan öne dogru yapması sola dogru yan yatıyorum esım arkamda aynı sekıl , sağ bacagımı onun bacıgının uzerine atıp o sekılde yapınca sol bacak altta zaten sag bacagıda kaldırınca orası açılıyor ve rahat oluyorum bırde yağ kullanıyorum ben , bu okeyın kayganlastırıcıları bıldıgın yapış yapış en guzeli en dogalı yağ

Parmağınızı denerken hangi açıda hangi pozisyonda vajinanın daha rahat olduğunu, daha az sıktığını, yani bi nebze daha geniş olduğu pozisyonu yakalayın, ilişkiyi de bu pozisyonda deneyin. Bence siz yenmişsiniz, zaten kanla ilgili bi sorun da kalmamış kanamanız geçmiş bitmiş. Orası artık burun ağız deliği gibi bişey yani öyle düşünün, dışa açılan bir kanal, iç organ veya kanlı bi organ değil. bunu kabul ederseniz rahatlayacaksınız bence :)

bu sitede gercekten okudugum bir iki yorum beni cok etkilemisti, bu da onlardan biri

tesekkur ederim

1. Seviyede bile olmamaniz gercekten cok iyi. Sevindim sizin adiniza. Ben 5. seviyedeyim. Cok terapi aldim. Cok mucadele ettim ama olmadı. Lütfen vazgecmeyin. Ertelemeyin erteledikce olmayan korkular oluşuyor. Acimayacagini biliyorum insan anatomisini cok iyi biliyorum ama erteledigim icin 1 senedir son seviyeleri gördüm ve ilk panik atagimi ilk dilator denememde yasadim. Artik kanamaniz olmayacak ve caninizin yanacagini da düşünmüyorum. Emla tarzi bir krem kullanabilirsiniz. Herseyi basarmissiniz kanamanizi atlatmissiniz kafaniz biraz daha rahat olmali. Allah yardimciniz olsun

Yenemediniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…