Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?Çok şanslısın bu hastalıgı en baştan kabul edip hemen tedavi yoluna girmişin canım nefes ve kegel egzersi çok çok basit özelden yazacagım sana inşallah sende kurtulacaksın
Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
bana da destek olur musunuz? egzersiz konusunda =)Çok şanslısın bu hastalıgı en baştan kabul edip hemen tedavi yoluna girmişin canım nefes ve kegel egzersi çok çok basit özelden yazacagım sana inşallah sende kurtulacaksın
Merhaba canımm yazıyorum özeldenbana da destek olur musunuz? egzersiz konusunda =)
Çok şanslısın bu hastalıgı en baştan kabul edip hemen tedavi yoluna girmişin canım nefes ve kegel egzersi çok çok basit özelden yazacagım sana inşallah sende kurtulacaksın
Hayır. Şans eseri hamile kaldım 3 aylıkken düşük yaptım. Hamilelikte sıkıntı sinir stresten bebeğim düştü. Boşanmayı düşünüyorumYendin mi vajiyiii
Merhaba kukirikicim bize süreçlerinden bahseder misin? Boşanmadan önce neler yapılabilir?Hic vaji tedavisi oldun mu?Hayır. Şans eseri hamile kaldım 3 aylıkken düşük yaptım. Hamilelikte sıkıntı sinir stresten bebeğim düştü. Boşanmayı düşünüyorum