vajinisms hastayim 3 yildir yardim edin

Bir kere gittim muayene etti zarin önde ve ince dedi herhangi bi problem yok ki psikologa yönlendirdi gitmedim parmagimla bile deneyemiyorm istemsiz kendimi kasiyorum

Canim bende 2 yillik evliyimm bende de bu hastalik var ama egzersiz yapiorm yavas yavas al8strdm kendimi.. bu gruptan tanistigim bir arkadas saolsunn cok yardimda bulundu. 1 kulak cubuyla basladimm oraya birseyin girdigine inandm ve suan 7 adet kulak cubugunu sokabiliyorm dusun.. yani anliycagin kafada bitiyor aslinda.. ama zorr Allah yardimcimiz olsun

Amin çok zor bu siteye bugün üye oldum yazılanlar bana cesaret verdi yapicam dedim bu akşam eşime kendimden eminim kendimi kasmicam dedim insallah gene hayal kırıklığına ugratmam

Insallahh canim benim sevincli haberlerini bekliyorz yapamazsan egzersizlere baslarsin skcaz disimizi ölüm yok ya ucunda:)

Amin çok zor bu siteye bugün üye oldum yazılanlar bana cesaret verdi yapicam dedim bu akşam eşime kendimden eminim kendimi kasmicam dedim insallah gene hayal kırıklığına ugratmam
Canım Merhaba öncelikle vajinismus illetini zorda olsa atlatan biri olarak söylüyorum sakin üzülme yenmesi kolay ama sabır ve Eşinin desteğinin en büyük rol oynadığı bi rahatsızlık. Ben 7 yıllık evliyim ve evliligimin ilk 4 senesi tamamen kabus...Ama şükür ki yendim. Sen uzun zamandır yazmamışsın umarım yenmişsindir doktor yada başka bişeye ihtiyacın olursa yardimci olurum seve seve

Back