• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinanın üst dudağının sağ iç kısmında fındık büyüklüğünde sertlik

egecan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2007
166
1
96
49
Eskişehir
arkadaşlar merhaba,beni forumda tanıyanlar vardır.ben 38 yaşındayım ve 14 yıllık evliyim,bu gün sabah duş alırken farkettim bu sertliği,
sizce nedir bu,daha önce bu durumla karşılaşan oldu mu?
1 hafta bekleyeceğim,eğer geçmesse doktora gideceğim.
şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar merhaba,beni forumda tanıyanlar vardır.ben 38 yaşındayım ve 14 yıllık evliyim,bu gün sabah duş alırken farkettim bu sertliği,
sizce nedir bu,daha önce bu durumla karşılaşan oldu mu?
1 hafta bekleyeceğim,eğer geçmesse doktora gideceğim.
şimdiden teşekkürler.

yağ bezesi olabilir belki içi dolunca patlar ve iltihabı akar diye tahmin ettim ben.. kötü bişey oldugunu sanmıyorum telaşlanmayın ama geçmezse doktora gösterirsiniz geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun.
Aynı yerde bende de bir şey çıktı. Benimki mercimek tanesi gibi. Sert ve beyaz gibi. Bu gün doktora gittim. Yağbezesi olabileceğini söyledi doktorum. Rahatsızlık vermiyorsa hiç dokunmayalım dedi. Her ihtimale karşı kan tahlili ve smear testi yaptı. Kan tahlilini yarın alacağım. Ama smear ın sonucu Ekim'in 21 de çıkacak mış. :( o güne kadar telaşlı bekleyişe devam.
Bence sizde bir an önce doktora gidin. İçiniz rahatlasın. Bu tür şeyler ihmale gelmiyor maalesef.

Kan değerlerim normalmiş arkadaşlar. Allah'a şükür her hangi bir aksilik yok şu an için.

cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar,neyseki sertlik kalmadı,insanoğlu işte hemen endişeleniyoruz:34:

Back