Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bence burdan önerilen kremler kullanmamalisin,doktora başvurmak en doğrusu, çok önemli bölge daha çok acı yada zarar verebilirsin dikkatli ol , geçmiş olsunVajinamla makatımın arasındaki bölgede yani perinede yırtıklar oluştu daha önce doğum yapmadım vajinamdafa var sanki çigi gibi böyle ince ince ama baya acıyo idrar deyince ve bayadır geçmiyo aynı durumu yasayan varmı varsa bide krem kullandıysa adı ne
Çok teşekkür ederim canım şu an hastalık olduğu için doktora gitmeye çok korkuyorim bu yüzdende aynı şey başına gelen varmı diye danısayım dedimCanım bence burdan önerilen kremler kullanmamalisin,doktora başvurmak en doğrusu, çok önemli bölge daha çok acı yada zarar verebilirsin dikkatli ol , geçmiş olsun
Acil doktora ne kadar doğru klur önerilen kremleri kulanman doktara git o sana söyler ne yapacağını geçmiş olsunVajinamla makatımın arasındaki bölgede yani perinede yırtıklar oluştu daha önce doğum yapmadım vajinamdafa var sanki çigi gibi böyle ince ince ama baya acıyo idrar deyince ve bayadır geçmiyo aynı durumu yasayan varmı varsa bide krem kullandıysa adı ne
Telefonla ulaşabilirsin doktorlara diye biliyorum,aman dahada zarar verme kendine ,ayni gibi gozuken cok farklı yaralar olabiliyor ,iyi aksamlarÇok teşekkür ederim canım şu an hastalık olduğu için doktora gitmeye çok korkuyorim bu yüzdende aynı şey başına gelen varmı diye danısayım dedim
Çok saol canım iyi akşamlarTelefonla ulaşabilirsin doktorlara diye biliyorum,aman dahada zarar verme kendine ,ayni gibi gozuken cok farklı yaralar olabiliyor ,iyi aksamlar
Yarın eczaneden alayım olmazsa bi deneyim inşallah etkisi olur çok saolunTravazol kullanın, vajina yara vs durumlarında verilen kremdir.
Normalde oluyo bi anda oldu bi baktım yırtık gibi böyle çizgiler ben bekarım bu yüzden bi anlam veremedimİlişki esnasında mi.oluyo canım ?normalde de mi oluyo
Bekarsan onu bilemiycem canım ama genital bolgeni jiletle filan alıyorsan o yapmış olabilir miNormalde oluyo bi anda oldu bi baktım yırtık gibi böyle çizgiler ben bekarım bu yüzden bi anlam veremedim
Yok canım oda yok ben 1 aydır çekiyorun madecasol krem kullandim grcmedi bugun travazol aldım insallah gecer yoksa doktora gidocemBekarsan onu bilemiycem canım ama genital bolgeni jiletle filan alıyorsan o yapmış olabilir mi
Öncelikle geçmiş olsun...Canım kesinlikle ve kesinlikle travazol ve madecassol kullanma!!! Travozal kortizon içerdiğinden uzun süreli kullanımda deriyi inceltir, madecassol da alkol içerdiğinden dolayı deriyi soyar. Ben evliyim, ilişki esnasında vulva girişinde çatlak oluşuyor. Bunun için kaç doktora gittiğimi unuttum. Travazol ve madecassol dahil 16 farklı krem/merhem/topikal östrojen-antifungal-antibakteriyel kullandım. Hindistancevizi yağı, bebe yağı,fitil, hap, probiyotik... neler neler!Yok canım oda yok ben 1 aydır çekiyorun madecasol krem kullandim grcmedi bugun travazol aldım insallah gecer yoksa doktora gidocem
Bepantolu bi arkadaşımda dedi merhemmi alayım yoksa normal kreminimi ben bugun trvzol kullandım yakar gibi oldu yarınfa gifip bi bepantol alayım inşallah bi etkisi olurÖncelikle geçmiş olsun...Canım kesinlikle ve kesinlikle travazol ve madecassol kullanma!!! Travozal kortizon içerdiğinden uzun süreli kullanımda deriyi inceltir, madecassol da alkol içerdiğinden dolayı deriyi soyar. Ben evliyim, ilişki esnasında vulva girişinde çatlak oluşuyor. Bunun için kaç doktora gittiğimi unuttum. Travazol ve madecassol dahil 16 farklı krem/merhem/topikal östrojen-antifungal-antibakteriyel kullandım. Hindistancevizi yağı, bebe yağı,fitil, hap, probiyotik... neler neler!
şu an doktora gidene kadar tek tavsiyem orayı yumuşak tutmaya yarayan bepantol sürmen olacaktır. Onun da abudik gubidik olanından değil, normal bepanthol. En sadesinden. Çatlaklar olduğu için şu an enfeksiyona daha korunmasızsın. O yüzden mümkün olduğunca hızlı bir şekilde doktora git.
Benim arada sırada kullandığım böyle ilaç gibi katı krem olanlardan değil, daha böyle sanki nemlendirici gibi hafif sıvımsı kıvamlı.Bepantolu bi arkadaşımda dedi merhemmi alayım yoksa normal kreminimi ben bugun trvzol kullandım yakar gibi oldu yarınfa gifip bi bepantol alayım inşallah bi etkisi olur
Tamam canım çok saolBenim arada sırada kullandığım böyle ilaç gibi katı krem olanlardan değil, daha böyle sanki nemlendirici gibi hafif sıvımsı kıvamlı.
Canım öncelikle geçmiş olsun. Bende mantar var. Mantarım azdığı zaman akınyı yoğun oluyor ve benim de o bölgem mahfoluyor tahrişten. Ben eskiden "klotrimazol" diye bi krem var onu kullanıyordum acayip etkili. Şimdi hamileyim ve yine tahriş durumları oluyor. Doktoruma sordum o kremi evet kullanabilirsin hamile kadınlar da kullanıyor hiçbir yanetki içermiyor dedi. Eğer bulabilirsen en en etkili çözümdür. Ağrı anında hemen sürüyorum derin bir ohh çekiyorum. Ve ayrıca iyileştiriyor kısa süredeBepantolu bi arkadaşımda dedi merhemmi alayım yoksa normal kreminimi ben bugun trvzol kullandım yakar gibi oldu yarınfa gifip bi bepantol alayım inşallah bi etkisi olur
Canım benimde makatımla vajinamin arasında sanki jiletle kesmissin gibi olmuş vajinamin bi kaç yerindede var seninkidemi böyleydi boyle krem surerkende kaşınıyoCanım öncelikle geçmiş olsun. Bende mantar var. Mantarım azdığı zaman akınyı yoğun oluyor ve benim de o bölgem mahfoluyor tahrişten. Ben eskiden "klotrimazol" diye bi krem var onu kullanıyordum acayip etkili. Şimdi hamileyim ve yine tahriş durumları oluyor. Doktoruma sordum o kremi evet kullanabilirsin hamile kadınlar da kullanıyor hiçbir yanetki içermiyor dedi. Eğer bulabilirsen en en etkili çözümdür. Ağrı anında hemen sürüyorum derin bir ohh çekiyorum. Ve ayrıca iyileştiriyor kısa sürede