• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinamın rengini açtırıyorum

Oncelikle dalga gecenleri direk eliyorum cevap vererek kendimi yoramam. Diger degerli arkadaslarim bu konuyu evet kafama takiyorum evli degilim ama cok koyu o bolge sonucta estetik olarak hosuma gitmiyo bunun da farz edinki begenmediginiz bir burun göğüs vs. den farkı yok. Labioplasti olmuştum çünkü ic dudaklar sarkikti cok cirkin bi goruntuydu Allaha cok şükür cok iyi bi operasyon oldu. Kizlar telaslanmayin ayica :) araştırıyorum evet deri hassas eger zararliysa yaptirmam zaten ayarladigim parayla bilgisayar almak zorunda kaldım. Su an zorunlu bi bekleme ve buna binaen arastirma surecindeyim :)[/QUOT

merhabalar canım öncelikle birkisel bir tentür önereceğim sana uygularsan faydasını göreceğini düşünüyorum yanlız uygulayıp bana lütfen sonuç hakkında bilgi verirsen sevinirim zeytin yağı vazalin papatya gül yaprağı gülsuyu bebe pudrasını birbirinle karıştır bir hafta beklet elde etmiş olduğun kremi akşamları yatarken vajinana sür bir bezle kapat ve yat sabah yıka 15 gün tatbik ettiğinde renginin hissedilir derecede açıldığını anlayacaksın teşekkür ederim cevabını bekliyorum.

Kızlar soylediginiz bu iki ksrisimida denicem sağolun cvp da yazicm

Bence bu estetiklerin sonu yok. Bu kadar kafaya takanların hepsin en sonunda Michael Jackson'ın benzerlerine dönüşüyor. Boşverin, herkes doğal haliyle güzel.

Vajinasinin rengini lazerle actiranm varsa benilendirsin nolur :KK43: aksi takdirde ilk kurban ben olucm gibi. sevmiyorum bu koyu rengi actircam[/QUOTE
Oncelikle merhabalar biliyorum.bu konu kimine gore sacma gelebilir ama benimde tenim beyaz bacak aram ve genital bolgem cok koyu cok rahatsizim.takmiyim diyorum olmuyor elimde degil.bende actirmayi dusunuyorum ama ise yaramayacaksa bosuna para vermek istemiyorum.

hoşunuza gitmiyorsa, size saçma geliyorsa, aynı sorun sizde de var ve sizin cesaretiniz yoksa buraya insanların moralini bozmak için neden yazıyorsunuz ? Sizce yaptırayım mı dememiş zaten. İnsanları o çok bilmiş, çok seviyeli, çok kültürlü 'zannettiğiniz' tavrınızla eleştirmekten vazgeçin. Buradaki forumlara bakmayın, girmeyin o zaman bu kadar basit. Hem meraklısınız, hem yardımcı olmuyorsunuz, hem de kendi çapınızda dalga geçtiğinizi falan zannediyorsunuz. Sizlerin duymamış olması ya da kendinizde olup da önemsememeniz bu durumun varlığını ortadan kaldırmaz.

t: 39959404 .!.:
:KK70: arkadaşa katlıyorum camaşır suyuna batır
daha neler duyacagım
Canim sen fikrini kendine sakla yaşım olmus 26 senle ve diğer cok bilmis arkadaslarla 0-6 yas muhabbetlerine giremicem. Lisede mantık derslerine biraz daha agirlik verselerdi simdi bu tarz konusmalar yapmiyo olup sizin fikirsizliginizin ceremesini biz cekmicektik.

Arkadaşlar sağolun su an maddiyat olarak sıkıstim bir de uzerine hem is hem okul zamansizim vajina beyazlatma rölantide ama yapicam. Oncelikle arkadaslarin verdiği onerileri deneyip olmazsa beyazlatma yapicam. Fikir sunan arkadaslara Teşekkürler. Çok incesiniz

Arkadaşlar sağolun su an maddiyat olarak sıkıstim bir de uzerine hem is hem okul zamansizim vajina beyazlatma rölantide ama yapicam. Oncelikle arkadaslarin verdiği onerileri deneyip olmazsa beyazlatma yapicam. Fikir sunan arkadaslara Teşekkürler. Çok incesiniz

Krem kullandınız mı? Bana da söyler misiniz acaba ? Ben de kullanmak istiyorum.

Yogunluktan sacimla bile ugrasamiyorumki dersler bitsin ilgilencm o bolgeyle :)

arkadaşlar merhaba
bu bitkisel karışımlar işe yarıyor mu deneyenler var mı?
lütfen bilgi :)

kendi sorunlarıyla veya zaaflarıyla aynı olunca mı normal oluyo.anlamadım ki insanları.
bu tipler lütfen yorumlarını kendine saklasın.
aaaa canım ne gerek var ne yaaaa.
sen burnunu düzeltirken gerek var,memeni büyütünce ya da küçültünce gerek var ama...
cinsellik yaşamak için evli mi olmak gerekli ki.evli misin diye soruluyor.
hem de kadınlar böyle derse .... artık lütfen açalım beyinlerimizi...
insanlar özgürdür istediğini yapar.istediği yerine estetik yaptırır,vajinama,klitorisime,dudaklara,daraltırım,beyazlatırım,kızlık zarı diktiririm,evlilik dışı cinsellik yaşarım kime neeeee..
noluyo ,herkes kendine gelsin allah allah yaaa.
sanki namus bekçileri,sanki vaiz de vaaz veriyor,din dersi veriyor,ahlak dersi veriyor..
ben bilmiyorum sanki neyin günah neyin olmadığını bana öğretecek..
töbe yarabbim ya çok sinirleniyorum sizin gibilere..

gayet normal bir soru!
zira aynı sorunu bende yaşıyorum. zamanında yapılan yanlış ağda yöntemleriyle malesef çoğu kadının başına gelebiliyor.
illa vücudun görünen yerlerine mi işlem yapılır?
bende lazerle açtırmayı araştırıyorum. ama bunun dışında bitkisel çözümü varsa bilen paylaşırsa çok memnun olurum.

• Beğen
Reactions: s u
Back
X