- 15 Mart 2015
- 1.915
- 1.490
- 333
kutlu olsun yeni yaşınız o zaman.
İnternet üzerinde bile bu kadar cahil insan varsa düşünemiyorum bu sitelere bile girmenin tehlikeli olduğunu sanan diğer kısmın mantığını.
Canım sen takma kafana yorumları. İnsanlar bilmiyorlar bir de üstüne bilmedikleri birşeyden utanmak yerine öğrenmeye çalışmak yerine eleştirip alay ediyorlar. Ben komplekslerine veriyorum.

Sonuçta kara kara dokularla dolaşıp özel anlar yaşayıp bunun konuşulmasını bile haya meselesi olarak gören bir kadın ne kadar sağlıklı ve renkli bir hayata sahip olabilir ki?

Vajina beyazlatmaya gelince ben de birkaç hafta içersinde olucam. Labial whitening diye geçiyor ismi. 700 tl ile 2000 tl arasında oynuyormuş alanıj genişliğine ve seansına göre. Bir doktordan randevu aldım, deneme atışı yapılıcak. Doktor hanım daha işlem esnasında bile farkedicek rengi dedi. Ama daha sonrasında jilet ve agda kullanılamıcks ben zaten lazer epilasyona gidiyordum. Benim tenim süt beyaz olduğu için ordaki hafif bir ton koyuluğa bile tahammül edemiyorum ben açıkçası.
Herkes estetik anlayışa sahip olamaz bu bir yetenek, bari farkındalığı olan insanlara saygınız olsun birşeyler öğrenmeye çalışın

İnsanların sinirlerini hoplatıyorlar ya.