Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım bebeyağı sür demişsin vajinada bebeyağı kullanılır mı? Zararı olmuyorsa bende kullanayım
kusura bakmıyorum inan çünkü çok kırıldım,resmen 2 gündrü hayata küstüm,düşünsene en yakınım eşim bunu söylüyor ve hakaret eder gibi
ne yapmalıyım sizce bundan sonra nasıl davranıyım bilmiyorum.uzaklaştım artık ondan.
arkadaşlar o kadar canım sıkkın ve üzgünüm ki böyle bir konu hiçkimseye anlatılmaz ki,eşim bana vajinamın koktuğunu söyledi hemde 2 kere,önce espri olarak söylemişti ama en son söylediğinde çok ciddiydi,başımdan aşağı kaynar sular döküldü ne diyeceğimi şaşırdım,çok üzüldüm ve ağladım,halbuki çok dikkat ederim vajinal jelle yıkarım hemen hemen hergün yıkarım dikkat ederim iç çamaşırımı nerdeyse hergün değiştiririm,o kadar özen göstermeme rağmen sonuç hüsran oldu en kötüsüde bunu kocamdan duymak yıktı beni.çok kırıldım.ne yapmalıyım bilemiyorum,artık eşimle birlikte olabilirmiyim bilemiyorum her zaman kasarım artık kendimi kokuyormu yine diye.ne yapmalıyım eşimle konuşmuyorum o sözü söyledğinden beri.
önce jinekolağa gidin. bir de sirkeli suyla yıkayın duşta
ardından jelle yıkayın. ben ne zaman idrar yolu enfeksiyonu geçirsem sirkeyle silerim