- 8 Nisan 2023
- 15
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi sibelyilmazzz
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beceremedim ki işte geceliklerle elbiselerle karanlık ışıkta vs saklamaya çalıştım hep gerçekten çok utanıyorumNasıl becerdin 2 sene kocandan saklamayı ay. Dert etme bu kadar hiçkimseninki mükemmel değil. Bembeyaz olmak zorunda da değil küçük olmak zorunda da değil. Kendin kır o düşünceyii
sadece bende sarkma ve kararma varmış gibi geliyorkimseninki mükemmel değil. asimetri de karartı da normal. benimki de mükemmel değil ama erkek arkadaşım bayılıyor. gösterin gitsin kocanız yani ömür boyu saklayacak haliniz yok ya.
Hayir herkeste var bende de var. Estetik algıları gözümüze sokuldugu icin gerceklikten kopuyoruz ama dogamiz bu. Bu yani.sadece bende sarkma ve kararma varmış gibi geliyor![]()
hayır tabi ki istiyorsan labioplasti yaptır ama kendin istiyorsansadece bende sarkma ve kararma varmış gibi geliyor![]()
Özel olmazsa sende ne varHayir herkeste var bende de var. Estetik algıları gözümüze sokuldugu icin gerceklikten kopuyoruz ama dogamiz bu. Bu yani.
Kararma var sarkma var. Bende asimetri yok ama berikinde vardır. Bu kadar kisisellestirmeÖzel olmazsa sende ne var
çok sevindim sizin adınıza süreç zor mu fiyat aralığı nasılÖncelikli olarak doktora gidip muayene olun, gerçekten büyütülecek bir durım mu, ameliyata ihtiyacınız var mı söyleyecektir. Benide çok rahatsız ediyordu ve daha yeni ameliyat oldum. İki doktora gittim, ikisi de kesin olman gerekiyor dedi. Onlar da tamam deyince bir cesaret labioplasti oldum.
Ben kombine ameliyat oldum. Labioplasti, meme protez ve dikleştirme. Hepsi için 60 bin TL ödedim sanırım labioplasti 20 bindi ama benim kombine olduğu için 15 bine indi. Bu fiyatı Ocak ayında almışım. Labioplasti ameliyatı hiç olmamış gibiyim, ilk günden beri ağrı, ödem, vs.... hiçbir belirti yaşamadım. Normal hayatıma devam ettim. Çoğu kişi sürekli yattık, çok ayakta kalınca ödem oldu vs.. yazmış. Ben ise sürekli oturdum, hiç yatmadım. Gece bile hafif oturur pozisyonda uyudum (protezden dolayı) buna rağmen Dikişlerim hiç rahatsız etmedi. Bu durumun doktorumla alakalı olduğunu düşünüyorum. Çok iyi araştırıp, plastik cerraha ameliyat olmanızı tavsiye ederim.çok sevindim sizin adınıza süreç zor mu fiyat aralığı nasıl
Evet çok doğru söylüyorsunuz. Bir kadın bu operasyonu karşı cinsten ziyade kendisi için yaptırmalı. Henüz dikişlerim bile düşmedi ama şu halimle bile hayat kalitem çok arttı. Rahatsız eden fazlalıklardan kurtuldum.Birçok kadında öyle kaldı ki erkeklerin organları da kusursuz değil