Vajinamda Şişlik Hissediyorum Ağrım Var

unutgitsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
24
0
36
İstanbul
merhaba kızlar...
bana yardımcı olursanız çok sevinirim

dün gece saat 4 gibi vajinamda hissettiğim bi acıyla uyandım anneme de bişey söyleyemedim çok çekingenim bu konularda..
iç dudağın sol iç kısmında böyle iğne batırıyorlar gibi öyle böyle bi acı değildi aynayla baktım kızarıklık sivilce hiç bişey yoktu..
sanki bana biraz kabarmış şişmiş gibi geldi. ciddi bişey olabilir mi daha önce hiç gelmedi başıma..
şuanda kısmen bi acı var ama geceki gibi yogun değil
bacaklarımı düz tutamıyordum yukarı kaldırarak uyumaya çalıştım ama her pozisyonda acı çektim resmen bilgi verir misiniz lütfen..

bu arada bakireyim hiç cinsel hayatım olmadı 20 yaşındayım, üşüttüm mü acaba diye düşündüm ama tek bi bölgede bariz bi acı vardı şuan bi doktora gidemiyorum haftasonu olduğu için..
başınıza geldi mi böyle bişey normal mi..

canım bende bekarım ve bazen öyle durup dururken öyle acı olabiliyor bana da iğne batıyo gibi sanırım üşütmekten ben öyle acı hissedince annem bana soğuk almışsındır diyo korkma yani umarım geçer :34:

ya kızlar ben bu vajiandaki bölümleri de çok iyi bilmiyorum :26:
şimdi tekrar baktım bu iç ve dış dudak dışında en içerde olan kısım var ya orada sol taraf sağ tarafa göre şişmiş
bilmem derdimi anlatabildim mi :14:

bide adetim daha yeni bitti böyle kahverengi akıntı geliyor ara sıra unuttuklarımı aklıma geldi yazdım belki bunlarla alakalı bişey olabilir :17:
belirtmek istedim

canım bende bekarım ve bazen öyle durup dururken öyle acı olabiliyor bana da iğne batıyo gibi sanırım üşütmekten ben öyle acı hissedince annem bana soğuk almışsındır diyo korkma yani umarım geçer :34:

ilk defa oldu bide gece bu acıyla uyandım yaklaşık 1 saat acı çekmeme pozisyonu almaya çalıştım..
dün gece uykulu gözlerle baktım aynadan bişey yok gibi geldi ama şimdi baktım da şişkinlik var biraz..
sıcaklara aldanıp üşütmüş de olabilirim
:97:

ya kızlar ben bu vajiandaki bölümleri de çok iyi bilmiyorum :26:
şimdi tekrar baktım bu iç ve dış dudak dışında en içerde olan kısım var ya orada sol taraf sağ tarafa göre şişmiş
bilmem derdimi anlatabildim mi :14:

bide adetim daha yeni bitti böyle kahverengi akıntı geliyor ara sıra unuttuklarımı aklıma geldi yazdım belki bunlarla alakalı bişey olabilir :17:
belirtmek istedim

Yas kac acaba.. ergenlik doneminin sonlarindamisin diye merak ettim.

Acaba adet bittikten sonra temizlik esnasinda oraya zarar verebilecek kurutacak ph i yuksek bir yontem uygulamis olabilirmisiniz.. temizlik esnasinda biraz abartiya kacip camasir yikarcasina orayi tahris edip.. kurudugu icinde catlamalar sonucu igne batimlari gibi agrilar olmus olabilirmi.

oraya zarar vermeyecek nemlendirme amacli birsey sürünüz ama.. orasi nemli de kalmamali fazla. bence bir iki güne birseyiniz kalmayacaktir. ic camasiriniz pmauklu olsun...

gecmis olsun.

Acaba adet bittikten sonra temizlik esnasinda oraya zarar verebilecek kurutacak ph i yuksek bir yontem uygulamis olabilirmisiniz.. temizlik esnasinda biraz abartiya kacip camasir yikarcasina orayi tahris edip.. kurudugu icinde catlamalar sonucu igne batimlari gibi agrilar olmus olabilirmi.

oraya zarar vermeyecek nemlendirme amacli birsey sürünüz ama.. orasi nemli de kalmamali fazla. bence bir iki güne birseyiniz kalmayacaktir. ic camasiriniz pmauklu olsun...

gecmis olsun.

olabilir gusul alırken abartmış olabilirim belki liftle falan :97:
bugün bahsettiğiniz şekilde yapayım gece aynı durum olursa gün içerisinde doktora gidip bakınmayım bi..
pamuklu çamışırdan ziyade sürekli günlük ped kullanıyorum, kullandığıım günlük pedin markasını da değiştirmiştim ondan da olabilir mi acaba?
bide hastaneye gittiğimde jinekoloji bölümüne gidicem dimi :77:

olabilir gusul alırken abartmış olabilirim belki liftle falan :97:
bugün bahsettiğiniz şekilde yapayım gece aynı durum olursa gün içerisinde doktora gidip bakınmayım bi..
pamuklu çamışırdan ziyade sürekli günlük ped kullanıyorum, kullandığıım günlük pedin markasını da değiştirmiştim ondan da olabilir mi acaba?
bide hastaneye gittiğimde jinekoloji bölümüne gidicem dimi :77:

Tabi gecmezse uygun zamanda dr a basvur.. cildiyede olur kadin hastaliklarida. bence ya dedigimiz gibi sen tahris edip ust deriyi yiprattin. yada mantar rahatsizliginin baslangici olabilir.. ama bence ilkidir.. her ne olursa olsun sakin ol oncelikle.

annen den utanmani anlayisla karsiliyorum ama bidaha düsün istersen. sirf bu mevzu icin degil ileride basin az agrir:)

ve ozel yerine ozel muamale yap.. oradan idrar da yapsak adet kanida ciksa.. pis olmaz orasi.. oyle embesil bir sey gibi orayi dis fircalar gibi fircalama derim :)

ped ler..Alerjik semtomlara sebep verebiliyorlar. akinti yogunlugun ve süresi ne ölcüde bilemiyorum ama 7 24 saat günlük ped kullanmani onermiyorum..

uygun gunlerde az akintin bile olsa en azindan gece uyurken ped i cikar. sana sorun versede vermesede.

peki çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yapıcam eğer bu acı tekrar ederse kesinlikle gidicem doktora yarın uygun zamanım olursa yarında gidebilirim..

günlük pedi de sürekli kullanmamaya gayret edicem çok sağolun :81:

şimdi biraz daha içim rahatladı

aynı sorun bende de var, dün birden başladı ve ne olduğunu anlayamadım. üstüne oturamayacak kadar şişti ve şişen yer ağrıdı. bugün şişlik bayaa indi, işin ilginç yanı dün ağrıyan yer ağrımıyor şu anda vajinamın başka yeri ağrıyor, o da dokununca. vajinama bastırıyorum ve her yere bir ağrı yayılıyor. doktora da gidemedim, telefonla sorduk kıl kökü iltihaplanması ya da başka bir iltihaplanma olabilir dedi. kist olmasından çok korkuyorum. inşallah önemli bir şey değildir.

Gecmis olsun sanada Zeynep..

forumda bikini bolgesinin temizligi (kil tüy vs acisindan) baya bilgili basliklar var. acaba bazi seyleri yanlismi yapiyorsun. bir goz at istersen. teferruatli yazamiyorum. sislik var demissin sadece.. insallah iyi olursun.

Back