bocu Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2013 47 7 16 Haziran 2015 Konu Sahibi bocu #1 Her gün değil ama bazen sürekli kasiniyor kasiyinca şişiyor her gün de beyaz akıntı oluyor mantar midir acaba 20 yasindayim
Her gün değil ama bazen sürekli kasiniyor kasiyinca şişiyor her gün de beyaz akıntı oluyor mantar midir acaba 20 yasindayim
Beni nasil buluyorsun Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ocak 2011 1.168 946 16 Haziran 2015 Konu Sahibi bocu #2 kesinlikle doktora git
_AgLaTaN KaFe_ ONLAR İÇİN ALLAHTAN SADECE SAĞLIK İSTİYORUM Kayıtlı Üye 30 Nisan 2014 5.237 3.956 16 Haziran 2015 Konu Sahibi bocu #3 büyük ihtimalle vajinal mantar...dr git canım...
bocu Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2013 47 7 16 Haziran 2015 Konu Sahibi bocu #4 Kimseye de söylemedim ki cekiniyorum da doktora gitmeye ya korktuğum başıma gelecek galiba
_AgLaTaN KaFe_ ONLAR İÇİN ALLAHTAN SADECE SAĞLIK İSTİYORUM Kayıtlı Üye 30 Nisan 2014 5.237 3.956 16 Haziran 2015 Konu Sahibi bocu #5 kadınsın ve bel altından hayatın boyunca 10larca kez muayene olacaksın....korkacak birşey yok....doğal bir durum yani....annene söyleyebilirsin...küçük değilsin ....
kadınsın ve bel altından hayatın boyunca 10larca kez muayene olacaksın....korkacak birşey yok....doğal bir durum yani....annene söyleyebilirsin...küçük değilsin ....
J Janet Jak Esim Durme, durme querido hijico Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Nisan 2012 30.412 65.393 16 Haziran 2015 Konu Sahibi bocu #6 Mantar olmussun canim gecmis olsun. Bu aciyi ceken bilir. Bir an once doktora git ilerlemeden. Yoksa daha fena olur. Evli misin??
Mantar olmussun canim gecmis olsun. Bu aciyi ceken bilir. Bir an once doktora git ilerlemeden. Yoksa daha fena olur. Evli misin??
bocu Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2013 47 7 16 Haziran 2015 Konu Sahibi bocu #7 Bilgece .!.: Mantar olmussun canim gecmis olsun. Bu aciyi ceken bilir. Bir an once doktora git ilerlemeden. Yoksa daha fena olur. Evli misin?? Genişletmek için tıkla... Hayır bekarim canım bikaç senedir hep var netten de araştırdım sonuç hep mantara gidiyor tedavisi de zormuş galiba
Bilgece .!.: Mantar olmussun canim gecmis olsun. Bu aciyi ceken bilir. Bir an once doktora git ilerlemeden. Yoksa daha fena olur. Evli misin?? Genişletmek için tıkla... Hayır bekarim canım bikaç senedir hep var netten de araştırdım sonuç hep mantara gidiyor tedavisi de zormuş galiba
J Janet Jak Esim Durme, durme querido hijico Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Nisan 2012 30.412 65.393 16 Haziran 2015 Konu Sahibi bocu #8 bocu .!.: Hayır bekarim canım bikaç senedir hep var netten de araştırdım sonuç hep mantara gidiyor tedavisi de zormuş galiba Genişletmek için tıkla... Baya zor. Ben 1 senedir her ay cekiyorum. Yani hic bitmiyor. Surekli tedavi tedavi. Simdi agir bir tedavim var bakalim insallah bu sefer gecer..
bocu .!.: Hayır bekarim canım bikaç senedir hep var netten de araştırdım sonuç hep mantara gidiyor tedavisi de zormuş galiba Genişletmek için tıkla... Baya zor. Ben 1 senedir her ay cekiyorum. Yani hic bitmiyor. Surekli tedavi tedavi. Simdi agir bir tedavim var bakalim insallah bu sefer gecer..
bocu Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2013 47 7 16 Haziran 2015 Konu Sahibi bocu #9 Bilgece .!.: Baya zor. Ben 1 senedir her ay cekiyorum. Yani hic bitmiyor. Surekli tedavi tedavi. Simdi agir bir tedavim var bakalim insallah bu sefer gecer.. Genişletmek için tıkla... Peki senin sorunun nasıl aynı şekilde kaşıntı yanma mi oluyor?
Bilgece .!.: Baya zor. Ben 1 senedir her ay cekiyorum. Yani hic bitmiyor. Surekli tedavi tedavi. Simdi agir bir tedavim var bakalim insallah bu sefer gecer.. Genişletmek için tıkla... Peki senin sorunun nasıl aynı şekilde kaşıntı yanma mi oluyor?
J Janet Jak Esim Durme, durme querido hijico Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Nisan 2012 30.412 65.393 16 Haziran 2015 Konu Sahibi bocu #10 bocu .!.: Peki senin sorunun nasıl aynı şekilde kaşıntı yanma mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Kasinti yanma akinti. Sislik kizariklik. Koku. Cok fena benim en ileri derecede..
bocu .!.: Peki senin sorunun nasıl aynı şekilde kaşıntı yanma mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Kasinti yanma akinti. Sislik kizariklik. Koku. Cok fena benim en ileri derecede..
bocu Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2013 47 7 16 Haziran 2015 Konu Sahibi bocu #11 Bilgece .!.: Kasinti yanma akinti. Sislik kizariklik. Koku. Cok fena benim en ileri derecede.. Genişletmek için tıkla... Allah yardimcin olsun ya gwrcwkten zor inş geçer en kisa zamanda...
Bilgece .!.: Kasinti yanma akinti. Sislik kizariklik. Koku. Cok fena benim en ileri derecede.. Genişletmek için tıkla... Allah yardimcin olsun ya gwrcwkten zor inş geçer en kisa zamanda...