Vajinam dert oLdu.

deepsea35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2008
34
0
86
43
İzmir
seLamlar..
vajinam çok kuru..ilişkiye girmekte zorlanıorum..vajinal kuruluk neden olabılır ve çareleri nelerdir bilen varsa yardımcı olursa sevınırım..
tşkler arkadaşlar..:a015:

eczanelerde bununla ilgili kayganlaştırıcı ilaçlar var ama doktora gitmen senin için daha iyi olur

vajinal kuruluğun birçok sebebi var,en önemliside uyarının yeterli olmayışı,buna rağmen kuruluk varsa,başta mantar, olabilir ama sebepleri çok..su bazlı bi kayganlaştırıcı kullanabilirsin....

zaman zaman olabiliyor.Ben bunun için sex'tiva adında kayganlaştırıcı kullanıyorum.

evlendiğimden beri bende maalesef aynı dertten muzdaribim canım doktorum östrojen eksikliğinden olduğunu sölemişti adet düzensizliğim vardı o dönemde şuan ilaç kullanıyorum düzenli adet görüyorum ama yine kuru yine kuru berbat bişiy doktorumda şaşırıyor östrojenim şuan normal olmasına rağmen yine kuruluk oluyo sanırım ben psikolojık olarak kafaya iyice takmış durumdayım kuruluğu önceden bu kadar kuru olmazdı artık düşüne düşüne iyice kuruttum iyi halt ettim

selam
kuruluk için en etkili, en ucuz çözüm vazelin. banada doktor önermişti. kısa sürede atlattım bu sorunu.
ilişkiden hemen önce kullanın. inanın çok rahat edeceksiniz.

önerileriniz için teşekkür ederim arkadaslar..bıkac ılac ısmı buldum bakalım denıyelım yardımcı olur inşallah.

vazelin enfeksiyon yapıyor kayganlaştırıcılar spermi öldürüyor en iyisi uyarılmayı beklemek bu dertten muzdaribim tek sorun yeterince uyarılmamak erkekler sabırsız malesef ön sevişme uzun tutulmalı ama... kayganlaştırıcılar evet çok güzel ama nereye kadar ne zamana kadar çözüm değil

seLamlar..
vajinam çok kuru..ilişkiye girmekte zorlanıorum..vajinal kuruluk neden olabılır ve çareleri nelerdir bilen varsa yardımcı olursa sevınırım..
tşkler arkadaşlar..:a015:

isteksizliktenden olabilir pat die ilişki olmaz. ...

Evet arkadaşım haklı. Bende doktor tavsiyesi ile kayganlaştırıcı kullanıyordum ama spermleri öldürüyor diye duydum ve bıraktım.Zorlanıyorum canım çok yanıyor ama napayım.Benim eşimde sabırsız malesef...

ben vazelinin enfeksiyon yapıp yapmadığını bilmiyorum ama kısa bir süre kullandım. çokta faydasını gördüm. banada kadın-doğum doktoru önermişti.ezbere kullanmadım yani.hiçbir sorunlada karşılaşmadım.

isteksizliktenden olabilir pat die ilişki olmaz. ...

doğru dedın..eşimden kaynaklanmıor o aksıne elınden gelenı yapıor ama ben isteksızım..hiç olmasa olur yanı..vajınısmustum cok zor atlattım hala daha zorlanıorum tam anlamıyla kendımı rahat hıssetmıyorum..ne zman normale dönücem bılmıorum..senağlama

katılıyorum. böyle dışardan bir müdahale alacağına önce doktora git derim ben. doğum kontrol hapı, enfeksiyon, antibiyotikler yapar kuruluk. ama devamlılık arzediyorsa doktorun çözmesi gerekir. ayrıca ön sevişmeyi biraz uzun tutun belki faydası olur.bence bu konuda eşinin yardımını al çünkü iş biraz da onda bitiyor yerimseniben

Kesinlikle katılıyorum.Sabırsızlık erkeklerde huy olmuş ve bu nedenle bayanı uyaramıyor.Eşinizle konusun aranızda çözün baska şeylere ihtiyaç kalmadan geçmiş olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…