Vajinal yanma

Nare12

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2023
94
5
26
Merhaba kızlar ben 14 aylık evliyim çocuk istiyoruz ama kismet olmadı daha. Doktorum iltihap olduğunu söyledi tedavi gördüm. Tedavi bittikten sonra eşimle cinsel ilişkide bende yanma oldu. İlk kez böyle yanma hiss etdim idrara çıktım yanma oldu. Akıntım da vardı hani kaygandı. Niye yanma ola bilir bilen var mı? Tedaviden de yeni çıkmıştım halbuki

Bazen yanma olur benim iliskiden sonra emin ol 10 iliskinin en az 5 tanesinden sonra yanma hissederim

Ya kuru kuru iliskiye girdiniz ya biraz sert davrandi yada sen isteksizdin

İlk kez böyle yanma hissettim o yüzden korktum yeni tedavi oldum daha vajinal dudakların iç kısmı yanıyor resmen
Yani benim dedigim dudak kisminda deyilde ic kisimda giris kisminda oluyor mantar olmayasin antibiyotik fazla kullandiysan mantar yapabilir

Bazen yanma olur benim iliskiden sonra emin ol 10 iliskinin en az 5 tanesinden sonra yanma hissederim
Meraba erkek arkadaşımla yakınlaşma oldu ama hiçbir sekilerde birleşme olmadı zevk suyu elden vajinaya dudaklarımın içe degdı bu şekilde hamilelık olur mu saçma geliyor düşününce ama aklım o kadar bulandı ki o günden sonra kasıklarım da ağrı var adet öncesi ağrılar gibi aynı 7-8 gündür de geçmiyor bu yüzden kafam Allak bullak oldu 😔

Meraba erkek arkadaşımla yakınlaşma oldu ama hiçbir sekilerde birleşme olmadı zevk suyu elden vajinaya dudaklarımın içe degdı bu şekilde hamilelık olur mu saçma geliyor düşününce ama aklım o kadar bulandı ki o günden sonra kasıklarım da ağrı var adet öncesi ağrılar gibi aynı 7-8 gündür de geçmiyor bu yüzden kafam Allak bullak oldu 😔
Hayır olmaz o şekilde.

Adet döngünüz yaklaşmıştır o yüzden. Hamilelik belirtileri anında çıkmaz ortaya
Adetim daha yeni bitmişti ağrılar başlayınca anlamadım bir türlü adetime 19 gün kala başladı yani öyle bir olay olunca da çok korktum açıkçası

Adetim daha yeni bitmişti ağrılar başlayınca anlamadım bir türlü adetime 19 gün kala başladı yani öyle bir olay olunca da çok korktum açıkçası
Hamilelik olacağını düşünmüyorum. Elle zevk suyu bulaşmış falan. İmkansız gibi bir şey

Adet döngünüz yaklaşmıştır o yüzden. Hamilelik belirtileri anında çıkmaz ortaya
Hamilelik olacağını düşünmüyorum. Elle zevk suyu bulaşmış falan. İmkansız gibi bir şey

Umarım ya bnde düşünmüyordum açıkçası ama o günden sonra geçmeyen kasık ağrılarım başladı o yüzden acaba mı dedim

X