Vajinal usg sonrası karın ağrısı

victoria0

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2024
23
4
26
Merhaba. Dün vajinal ultrason yaptırdım ve eve geldigimde karnımın altı ağrımaya başladı regl ağrısı gibi ve wc çıkarken ağrı var . Aranızda böyle olan var mı? Ne zaman geçecek bu

Hamile misiniz? Kaç haftalık, bende 2 kez oldum ilk başlarda dediğiniz gibi ağrı oldu ama kanama vs yoktu. Şimdide rahim genişliği sebebiyle regl ağrısı gibi günde 2 3 kez sancı girip geçiyor

Hamile misiniz? Kaç haftalık, bende 2 kez oldum ilk başlarda dediğiniz gibi ağrı oldu ama kanama vs yoktu. Şimdide rahim genişliği sebebiyle regl ağrısı gibi günde 2 3 kez sancı girip geçiyor
Hamile değilim . 3 kez oldum 2 haftada bende de kanama yoktu . Belki de üşütmüşümdür

bende hiç böyle bir sey yapmadı ultrason. yani mesela nisan ayında doktor biraz cok kurcaladı sağı solu. o zaman çıktıktan sonra karnımın alt tarafında çok hafif sancım oldu. ama 5-10 dk belki sürmüştür. ondan sonra hiçbir ağrı falan olmadı.

Bende de hiç olmamıştı 3 kez yaptırdığımda oldu . Üşüttüm sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…