Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba. Dün vajinal ultrason yaptırdım ve eve geldigimde karnımın altı ağrımaya başladı regl ağrısı gibi ve wc çıkarken ağrı var . Aranızda böyle olan var mı? Ne zaman geçecek bu
Hamile misiniz? Kaç haftalık, bende 2 kez oldum ilk başlarda dediğiniz gibi ağrı oldu ama kanama vs yoktu. Şimdide rahim genişliği sebebiyle regl ağrısı gibi günde 2 3 kez sancı girip geçiyor
Hamile misiniz? Kaç haftalık, bende 2 kez oldum ilk başlarda dediğiniz gibi ağrı oldu ama kanama vs yoktu. Şimdide rahim genişliği sebebiyle regl ağrısı gibi günde 2 3 kez sancı girip geçiyor
bende hiç böyle bir sey yapmadı ultrason. yani mesela nisan ayında doktor biraz cok kurcaladı sağı solu. o zaman çıktıktan sonra karnımın alt tarafında çok hafif sancım oldu. ama 5-10 dk belki sürmüştür. ondan sonra hiçbir ağrı falan olmadı.
bende hiç böyle bir sey yapmadı ultrason. yani mesela nisan ayında doktor biraz cok kurcaladı sağı solu. o zaman çıktıktan sonra karnımın alt tarafında çok hafif sancım oldu. ama 5-10 dk belki sürmüştür. ondan sonra hiçbir ağrı falan olmadı.