Evet canimhemen hemen ayniyiz.sen keseyi gördün muBuarada senle ayni gunlerdeyiz sanirim
Keseyi gordugunde degerin kacti.ayrica icerde bir saga bir sola döndürüp canimi acikmisti doktor.senin de oyle mi olduCanım ben en başından hep vajinal ultrasona girdim,kese,bebek,kalp atışı hepsini alttan gördü doktorum. İçin rahat olsun hicbir zararı yok ,bebeğinin keyfini çıkar
Canım sen değerlere takılma çünkü kişiden kişiye değişir bu beta hcg olayı ,ama görmek için 1500-2000i geçmeli sanırımKeseyi gordugunde degerin kacti.ayrica icerde bir saga bir sola döndürüp canimi acikmisti doktor.senin de oyle mi oldu
benim acı eşiğim yüksektir oysa ama o kontrol beni mahvetmişti yaaaa.belkide erkek doktor olduğu için ben kendimi kasmıştım[/QUOTE]Canım sen değerlere takılma çünkü kişiden kişiye değişir bu beta hcg olayı ,ama görmek için 1500-2000i geçmeli sanırım
Canım benim içere illaki döndürecek,kese dediğin şey göründüğünde ancak 0.5cm birşey,kolay değildir heralde onu bulmak :)))))
Evet ben cumartesi keseyi gordumEvet canimhemen hemen ayniyiz.sen keseyi gördün mu
yarın aslında benimde görünür alttan.hcg 2000 filan olacak inş.ama işte 2 gün daha sıksam mı dişimi diye düşünüyorumBende hep alttan baktirdim acimadi ve icim rahat daha yakindan gorunuyo cunku