- 13 Ekim 2016
- 3.422
- 6.105
- 158
- Konu Sahibi Namutenahii
-
Pelcik kaslarını bende geliştirmek istiyorumda bazı hareketler var galiba . Top fikri daha çok bi oyun gibi şurada durayımda yorumlara bakayım
Ozaman benim pelvikler güçlüzira her ilişkide bingooo . Ay geçende bunu yazdım o akşam olamamıştım dilimi ıssırayım . Ben arada aklıma geldikce idrar yap bırak yap bırak yapıyorum o çok faydalı diye okumuştum .
Bende de öyle oldu yaaOzaman benim pelvikler güçlüzira her ilişkide bingooo . Ay geçende bunu yazdım o akşam olamamıştım dilimi ıssırayım . Ben arada aklıma geldikce idrar yap bırak yap bırak yapıyorum o çok faydalı diye okumuştum .
Parmağını sokunca anlayamıyor musun, anlaşılması lazım aslında, ben farkediyorumAyyy ben bu kegelleri beceremedim gitti. Top alayım da bari yapıp yapamadığımı anlarım.
Bu toplar la incili don aynı kefeye konmaz canım ya, biri dış uyaran diğeri içKova hatunu kız bu senin incili don ile aynı vazifeyi görmüyor mu :)
Valla konu sahibi al incili donu gün boyu giy.
Aynı iş gibi geldi bilemedim
Taaa içe mi gircek :)Bu toplar la incili don aynı kefeye konmaz canım ya, biri dış uyaran diğeri iç
Kegel egzersizleri yapabiliyoruz. Topa gerek kalmadan yani ama bu toplar sayesinda hem kegel egzersizi yapıp hem zevk alıyoruz aslında. Oyun gibi :) Topların farklı ağırlık ve boyutları var. Nasıl ki pilateste aşama aşama gidiliyorsa topların ağırlıkları da zamanla artırılıyormuş sanırım. Tabi olimpiyatlara katılmayacağım şahsen amapelvik kasların güçlü olması partnerle beraberken orgazm olasılığını da artırıyormuş bu da dipnot olarak kalsın
İkili topsa içeride uzun kalıyor bildiğim kadarıyla,kegel topları ne kadar kalıyor onu bilmiyorum, ben topsuz yapıyorum egzersizi, top yerine eşimi kullandığım da oluyor aradaTaaa içe mi gircek :)
Uzun uzun orada mi duracak?
Oha düşünemiyorum..
Kegel egzersizi diye araştır nette, ayrıntılı bilgi var, kadın sağlığı için çok önemliNasıl güçlendirebiliriz pelvik kaslarını
Ozaman benim pelvikler güçlüzira her ilişkide bingooo . Ay geçende bunu yazdım o akşam olamamıştım dilimi ıssırayım . Ben arada aklıma geldikce idrar yap bırak yap bırak yapıyorum o çok faydalı diye okumuştum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?