Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar Tampon saglikli bir yontem degil "Toxic Shock Syndrome" ( Turkcesini bilmiyorum) enfeksiyon yapabiliyorlar. Ayrica bakire olanlarin kullanmamasini tavsiye ederim.
Iyi gunler,
Javajin
ben de senin gbi kararsızım öldürebilir diyen bile var.Eczacı hijyenik olduğunu söyledi.Napsak acaba havuza da giremem.Oğlumla bir tatil yapayım dedim bendeki şansa bak yaaaaa.offfff sinir oldum.ya karar veremıyorm sımdı acaba denız ve havuza gırerken kullansammı diene yapsam kızlar zararlı olduğu çoğu yerde yazıyor ama öbür türLüde hiç denize giremeyeceğim
![]()
Merhaba,
Ben de tamponu 10-12 senedir kullanıyorum. Kimse tamponuma dokunmasın harika bir ürün. Yurtdışında kaldığım zaman alıştım kullanmaya. Başlangıçta çok rahat edememiştim. Ama yogun günlerde çok işime yarıyor. 2 saate bir değiştiriyorum. Kanama azalınca da pede geçiyorum. Bunun nedeni tamponlarımı ekonomik kullanmaya çalışmam. Çünkü Türkiye'de sadece bir marka tampon buldum o da hem pahalı hem de pakette sadece 16 tane var. Kendim gidince veya arkaslardan gelen olursa 200 tane falan alıp epey bir idare ediyorum.
Keşke üretimi ülkemizde yapılsaydı. Sağlık ürünleri teknik şartnamelere göre üretiliyor. TSS riski genç yaşlar için kaydedilmiş. Ama ben kullanırken kendimi çok iyi dinliyorum. eşimi de bilgilendirdim, herhangi bir durumda ne yapacağını biliyor.
sevgiler tamponlu günler
slm millet:)) tampon kullanıp da denizde havuzda rezil olan varsa direkt bana dönsün,,,, tampon aldım ama ben tampona tampon bana bakıyo,,,,:) fransız kaldık birbirimize..:))tatile çıkıcam ben en kısa zamanda,,,,bilmek sitiyorum,,,,,,??? sevgiler....:)