M Melekbzkrt Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Mart 2023 269 13 21 5 Ekim 2024 Konu Sahibi Melekbzkrt #1 Merhaba oncellikle bu bir haftadr Kasklarma aniden agrlar gryor Ve Beyaz Sefaf beyaz sumuksu Uzayan Bir akntm var Kasklarmda agryor bende genellikle idrar yolu enfeksyonuda Var Ondan Dolayı mı boyle acaba yasayan Var mı acaba
Merhaba oncellikle bu bir haftadr Kasklarma aniden agrlar gryor Ve Beyaz Sefaf beyaz sumuksu Uzayan Bir akntm var Kasklarmda agryor bende genellikle idrar yolu enfeksyonuda Var Ondan Dolayı mı boyle acaba yasayan Var mı acaba
reynax Canım oğlum Kayıtlı Üye 20 Ocak 2015 9.245 12.915 40 5 Ekim 2024 Konu Sahibi Melekbzkrt #2 Şeffaf olan yumurtlama akıntısı oluyor genelde.
M Melekbzkrt Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Mart 2023 269 13 21 5 Ekim 2024 Konu Sahibi Melekbzkrt #3 reynax .!.: Şeffaf olan yumurtlama akıntısı oluyor genelde. Genişletmek için tıkla... Genelde yumurtlama gunlermde boyle fazla olmazdı akntm kasklarmda agryo
reynax .!.: Şeffaf olan yumurtlama akıntısı oluyor genelde. Genişletmek için tıkla... Genelde yumurtlama gunlermde boyle fazla olmazdı akntm kasklarmda agryo
P pombom Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2024 250 224 26 5 Ekim 2024 Konu Sahibi Melekbzkrt #4 Melekbzkrt .!.: Genelde yumurtlama gunlermde boyle fazla olmazdı akntm kasklarmda agryo Genişletmek için tıkla... Benim gebelik belirtilerimde vardı hala devam ediyor bu şekilde hamile olabilir misiniz?
Melekbzkrt .!.: Genelde yumurtlama gunlermde boyle fazla olmazdı akntm kasklarmda agryo Genişletmek için tıkla... Benim gebelik belirtilerimde vardı hala devam ediyor bu şekilde hamile olabilir misiniz?
M Melekbzkrt Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Mart 2023 269 13 21 5 Ekim 2024 Konu Sahibi Melekbzkrt #5 pombom .!.: Benim gebelik belirtilerimde vardı hala devam ediyor bu şekilde hamile olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayy Yokk korunuyorum bebegim daha kucuk
pombom .!.: Benim gebelik belirtilerimde vardı hala devam ediyor bu şekilde hamile olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayy Yokk korunuyorum bebegim daha kucuk
M Melekbzkrt Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Mart 2023 269 13 21 5 Ekim 2024 Konu Sahibi Melekbzkrt #6 pombom .!.: Benim gebelik belirtilerimde vardı hala devam ediyor bu şekilde hamile olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayy Hayr Bebegim daha kucuk Yeni sezeryan Oldum Korunuyorumda
pombom .!.: Benim gebelik belirtilerimde vardı hala devam ediyor bu şekilde hamile olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayy Hayr Bebegim daha kucuk Yeni sezeryan Oldum Korunuyorumda
P pombom Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2024 250 224 26 5 Ekim 2024 Konu Sahibi Melekbzkrt #7 Melekbzkrt .!.: Ayy Hayr Bebegim daha kucuk Yeni sezeryan Oldum Korunuyorumda Genişletmek için tıkla... Anladım belki de sezaryen sonrası doğal bir süreçtir bilemedim ki en iyisi bir doktora görünmek enfeksiyonda olabilir
Melekbzkrt .!.: Ayy Hayr Bebegim daha kucuk Yeni sezeryan Oldum Korunuyorumda Genişletmek için tıkla... Anladım belki de sezaryen sonrası doğal bir süreçtir bilemedim ki en iyisi bir doktora görünmek enfeksiyonda olabilir
payedar Cennet Kuşum Can Oğlum 👼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 2.747 2.868 29 5 Ekim 2024 Konu Sahibi Melekbzkrt #8 Eğer yeni doğum yaptıysanız bende de şu an bahsettiğiniz gibi akıntı geliyor. Sümük gibi şeffaf bazen pembemsi oluyor. 3 hafta oldu doğum yapalı
Eğer yeni doğum yaptıysanız bende de şu an bahsettiğiniz gibi akıntı geliyor. Sümük gibi şeffaf bazen pembemsi oluyor. 3 hafta oldu doğum yapalı
M Melekbzkrt Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Mart 2023 269 13 21 7 Ekim 2024 Konu Sahibi Melekbzkrt #9 payedar .!.: Eğer yeni doğum yaptıysanız bende de şu an bahsettiğiniz gibi akıntı geliyor. Sümük gibi şeffaf bazen pembemsi oluyor. 3 hafta oldu doğum yapalı Genişletmek için tıkla... Benim bebegim 7 aylk onceden boyle olmazdi yeni yeni oluyo
payedar .!.: Eğer yeni doğum yaptıysanız bende de şu an bahsettiğiniz gibi akıntı geliyor. Sümük gibi şeffaf bazen pembemsi oluyor. 3 hafta oldu doğum yapalı Genişletmek için tıkla... Benim bebegim 7 aylk onceden boyle olmazdi yeni yeni oluyo