- 13 Ocak 2017
- 238
- 106
- 18
- Konu Sahibi huysuzwomen
-
Bence doktora danışın sirkeli suyu kullanmadan önce sordunuz mu? Regl oncesi mi geliyor bahsettiginiz akinti?Zaten vajial rahatsızlığım vardı kaşıntı akıntı oluyordu koku su gibi çamaşırım ıslak oluyordu sirkeli sudan sonra hepsi geçti rahatladım ama pıhtı gibi beyaz akıntılar gelmeye başladı iltihapı atıyordur diye seviniyordum bende
Sirkeli suyu nasıl kullandıniz ben de sorun yaşıyorum daZaten vajial rahatsızlığım vardı kaşıntı akıntı oluyordu koku su gibi çamaşırım ıslak oluyordu sirkeli sudan sonra hepsi geçti rahatladım ama pıhtı gibi beyaz akıntılar gelmeye başladı iltihapı atıyordur diye seviniyordum bende
evet 3 4 gün sonra düşerim reglBence doktora danışın sirkeli suyu kullanmadan önce sordunuz mu? Regl oncesi mi geliyor bahsettiginiz akinti?
Faydasını gördüğüm için ama şikayetlerim azaldı bitti nerdeysedoktora gitmek varken sirkeli su? bi de kokar yani.
ayrıca kadında akıntı her daim olur. olan sağlığı da bozma sirkeyle filan.
1litre suya 1su bardağı koyup karıştırdım günde 2 defa vajinayı içini değil ama yavaşca yıkadım azar azar pamuğa batırıpta sürebilirsinSirkeli suyu nasıl denediniz. Onunla mı yıkadınız ve ne kadar suya ne kadar sirke karıştırdınız?
Faydasını gördüğüm için ama şikayetlerim azaldı bitti nerdeyse
Olabilir maaleseftamam da başka bişeye zarar vermiş demek ki şu an başka bi problem var.
Benimkide o şekil ama sirkeli suyu denedikten sonra başladı bide regl 3 gün falan kaldı benim inşallah öyledir başka sorun olmasındaOvulasyon akıntısı olabilir mı ?
Yumurtlama gününde bende yumurta akı kıvamında akıntı olur. 2-3 gün sürer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?